Aanmelding persoonlijk coachtraject

Dank je wel voor je aanmelding voor jouw persoonlijke coachtraject. Wat goed dat je deze stap hebt gezet. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak te maken.

Per e-mail ontvang je de bevestiging van je inschrijving. Daarin staat ook praktische informatie over het coachtraject. Je ontvang dan ook de factuur voor dit traject. Na betaling van deze factuur is je inschrijving definitief. Heb je aangegeven dat je in termijnen wilt betalen, dan ontvang je twee facturen. In de bevestigingsmail lees je daarover meer.

Ook ontvang je vanaf nu mijn inspiratiemail met handige tips, frisse idee├źn en inspiratie.

Ik zie er naar uit je persoonlijk te ontmoeten en ik weet zeker dat dit traject je zal helpen om de hoeveelheid druk en stress die je ervaart te verminderen.

Heb je vragen? Neem dan contact met mij op via 06-83 60 45 14.

Hartelijke groeten,

Diane Steenbruggen