Advies op maat voor bedrijven en organisaties

Advies op maat voor bedrijven en organisaties

Veel bedrijven en organisaties worstelen met een hoog ziekteverzuim door burn-out. Wij zijn ervan overtuigd dat als bedrijven en organisaties meer aandacht geven aan preventie, het voorkomen van burn-out, minder medewerkers in een burn-out terecht komen. Daarom helpen wij bedrijven en organisaties bij het verminderen van ziekteverzuim door burn-out. Wij geven advies op maat op het gebied van burn-outpreventie en adviseren  hoe zij ziekteverzuim door burn-out kunnen voorkomen.

Duurzame oplossingen

Omdat geen enkel bedrijf of organisatie hetzelfde is, geven wij altijd advies op maat. We denken mee in duurzame oplossingen om ziekteverzuim door burn-out te voorkomen en het ziekteverzuimpercentage door medewerkers met een burn-out te verlagen.

Analyse en advies op maat

Afhankelijk van de wensen en mogelijkheden, doen wij een analyse om inzicht te krijgen in de situatie. We houden een quickscan en doen interviews. We kijken daarbij niet alleen naar de verzuimcijfers maar we kijken ook naar medewerkerstevredenheid, de productiviteit en mogelijke oorzaken van ziekteverzuim. Aan de hand van deze analyse stellen wij een advies op, gecombineerd met een concreet plan van aanpak.

Aanpak burn-outpreventie op maat

Ook de aanpak om burn-out te voorkomen is voor elk bedrijf en elke organisatie verschillend. Je kunt hierbij denken aan een pilot of een project om burn-out te voorkomen. Ook trainingen en workshops voor medewerkers en/of leidinggevenden en individuele coachtrajecten behoren tot de mogelijkheden.

Meer weten?

Wil je meer weten over de mogelijkheden rondom burn-outpreventie en het voorkomen van ziekteverzuim door burn-out voor jouw bedrijf of organisatie? Ik kom graag bij je langs voor een kop koffie om hierover van gedachten te wisselen. Neem dan contact met mij op via 06-84 60 45 14 en ik denk graag met je mee. Een e-mail sturen naar d.steenbruggen@coachunique.nl kan natuurlijk ook.