Theekransje ‘Laat alle ballen eens uit de lucht vallen!’ op 22 januari

Theekransje ‘Laat alle ballen eens uit de lucht vallen!’ op 22 januari

Heb je er genoeg van om alle ballen in de lucht te houden en wil je het vanaf nu anders gaan doen? Dan is het Theekransje ‘Laat alle ballen eens uit de lucht vallen’ op dinsdag 22 januari van 20.00 tot 21.30 uur bij CoachUnique iets voor jou. Ontdek hoe je op een andere manier keuzes kunt maken en hoe je voor jezelf de lat wat lager kunt leggen zonder dat alles in het honderd loopt.

Samen zoeken naar oplossingen

Tijdens dit Theekransje krijg je tips om prioriteiten te stellen en hoe je kunt leren om los te laten. Je wisselt ervaringen en ideeën uit met de andere deelnemers en gaat ontdekken dat je niet de enige bent die hiermee worstelt. De kracht van dit Theekransje zit in het samen zoeken naar oplossingen en het leren van elkaar, natuurlijk onder het genot van thee (of ander drinken) en iets lekkers. Aandacht voor elkaar en gezelligheid zijn de belangrijkste ingrediënten van de Theekransjes. Wil je meer genieten van het leven en het nieuwe jaar goed beginnen? Meld je dan snel aan via info@coachunique.nl. Er zijn slechts vijf plaatsen dus vol = vol.

Praktische informatie

Het Theekransje wordt gehouden op dinsdag 22 januari van 20.00 tot 21.30 uur in de coachkeuken van CoachUnique, Borculoseweg 38 in Neede. Deelname kost slechts € 15,00 per persoon. Er is plaats voor vijf deelnemers. Aanmelding kan per e-mail via info@coachunique.nl of  telefonisch, 06- 83 60 45 14.

Theekransjes in februari en maart

Kun je niet op 22 januari en wil je toch graag deelnemen aan dit Theekransje? We organiseren dit Theekransje ook op dinsdagavond 12 februari en donderdagavond 14 maart. Aanmelding is nu al mogelijk. Meld je snel aan want ook voor deze data geldt: vol = vol.

Betaling en voorwaarden

Na aanmelding voor dit Theekransje ontvang je een factuur. Na betaling van de factuur is je inschrijving definitief. Afmelding kan tot vijf dagen voor dit Theekransje kosteloos. Daarna wordt het betaalde bedrag niet terugbetaald.

Over Theekransjes

CoachUnique organiseert regelmatig Theekransjes in de vorm van kleinschalige workshops voor mannen en vrouwen. CoachUnique is aangesloten bij www.theekransjes.nl. Theekransjes.nl is een landelijke community van professionals die Theekransjes organiseren voor verschillende doelgroepen vanuit de filosofie: “Wie je ook bent, waar je ook vandaan komt of waar je ook naar toe wilt, bij een Theekransje kun je onder het genot van thee (of ander drinken) en wat lekkers, in een fijn gezelschap genieten van echte aandacht, gezelligheid en de ruimte om jezelf te zijn.” Theekransjes zijn er in alle vormen en maten en voor allerlei verschillende doelgroepen. Meer informatie www.theekransjes.nl.