Bedrijfscoaching op maat

Bedrijfscoaching op maat

Medewerkers zijn het grootste kapitaal van een bedrijf of organisatie. Veel werkgevers zorgen goed voor hun medewerkers en veel medewerkers doen met plezier hun werk. Soms zijn er echter situaties dat medewerkers toch dreigen uit te vallen. Dit kan zijn door ziekte, te hoge werkdruk, de situatie thuis of een combinatie van meerdere factoren. Persoonlijke aandacht is dan belangrijk. Door tijdig en regelmatig in gesprek te gaan met een medewerker kan uitval door ziekte in veel gevallen worden voorkomen en langdurig ziekteverzuim soms zelfs worden verkort.

CoachUnique ontzorgt je bedrijf

Heb je als werkgevers niet de mogelijkheid om je medewerkers hierin persoonlijk te begeleiden en hen de aandacht te geven die zij nodig hebben? CoachUnique biedt daarvoor de oplossing door ‘Bedrijfscoaching op maat’. ‘Bedrijfscoaching op maat’ ontzorgt jouw bedrijf of organisatie bij de begeleiding van medewerkers. Dit kan begeleiding zijn van medewerkers die dreigen vast te lopen en zelfs te maken krijgen met een burn-out of het begeleiden van medewerkers die terugkeren op hun werkplek na ziekte. De begeleiding wordt afgestemd op de wensen en mogelijkheden van de medewerker. Zoals de naam al zegt wordt ‘Bedrijfscoaching op maat’ op maat gemaakt. Op basis van jouw wensen stellen we een dienstenpakket samen dat aansluit bij het verzuimbeleid van je bedrijf.

Bij CoachUnique of op de werkplek

Afhankelijk van je wensen of van jouw medewerker, kan de begeleiding van medewerkers plaatsvinden bij CoachUnique of in je eigen bedrijf. Veel medewerkers vinden het prettiger om buiten de werkplek in gesprek te gaan met een coach. Dat kan in de coachkeuken van CoachUnique of tijdens wandelcoachingsessies in de natuur.

Wat biedt ‘Bedrijfscoaching op maat’?

  • preventieve coaching van medewerkers: voorkomen is beter dan genezen;
  • ontzorgt leidinggevenden, teamleiders en HR-professionals bij de begeleiding van medewerkers;
  • professionele coaching die aansluit bij het verzuimbeleid van je bedrijf;
  • onafhankelijk: het belang van de medewerker en het bedrijf staan voorop.

Hoe houd jij je medewerkers gezond?

Met ‘Bedrijfscoaching op maat’ zorg je er voor dat medewerkers tijdig de begeleiding krijgen die ze nodig hebben. Medewerkers die het gevoel hebben dat ze vastlopen en niet goed weten wat ze moeten doen, kunnen terecht bij de onafhankelijke coach van CoachUnique. Vaak vinden medewerkers het moeilijk om hiermee aan te kloppen bij een leidinggevende. Door tijdig in te spelen op de signalen van medewerkers, kun je in veel gevallen ziekteverzuim voorkomen. Wil je weten hoe jij je medewerkers gezond kunt houden, ik vertel je graag meer over ‘Bedrijfscoaching op maat’? Bel of mail mij voor een afspraak: 06-83604514 of d.steenbruggen@coachunique.nl.