Bedrijfscoaching op maat

Bedrijfscoaching op maat

Medewerkers zijn het grootste kapitaal van een bedrijf of organisatie. Veel werkgevers zorgen goed voor hun medewerkers en veel medewerkers doen met plezier hun werk. Soms zijn er echter situaties dat medewerkers toch dreigen uit te vallen. Dit kan zijn door ziekte, te hoge werkdruk, de situatie thuis of een combinatie van meerdere factoren. Persoonlijke aandacht is dan belangrijk. Door tijdig en regelmatig in gesprek te gaan met een medewerker kan uitval door ziekte in veel gevallen worden voorkomen en langdurig ziekteverzuim soms zelfs worden verkort.

CoachUnique ontzorgt je bedrijf

Heb je als werkgever niet de mogelijkheid om je medewerkers hierin persoonlijk te begeleiden en hen de aandacht te geven die zij nodig hebben? CoachUnique biedt daarvoor de oplossing door ‘Bedrijfscoaching op maat’. ‘Bedrijfscoaching op maat’ denkt mee en adviseert en ontzorgt jouw bedrijf of organisatie bij het  voorkomen van burn-out bij medewerkers. Dit kan begeleiding zijn van medewerkers die dreigen vast te lopen en zelfs te maken krijgen met een burn-out. Ook het begeleiden van medewerkers die terugkeren op hun werkplek na ziekte behoort tot de mogelijkheden. Je kunt ‘Bedrijfscoaching op maat’ ook inzetten als een soort Eerste Hulp Bij Burn Out. Medewerkers die merken dat het niet zo goed met hen gaat, kunnen in overleg met hun leidinggevende, contact leggen met CoachUnique voor een of meerdere concessies. Op die manier is coaching laagdrempelig en kan snel actie worden ondernomen. Zoals de naam al zegt biedt ‘Bedrijfscoaching op maat’ op maat altijd een maatwerkpakket. Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek gaan we kijken wat je wensen zijn en wat wij voor elkaar kunnen betekenen. Hebben we een klik dan ontvang je een offerte voor een dienstenpakket dat aansluit bij je wensen en past bij het verzuimbeleid van je bedrijf of organisatie. Ook bieden we geheel vrijblijvend een gratis kennissessie aan voor HR-professionals met het thema ‘hoe houd je medewerkers gezond?’ op locatie of in de coachkeuken van CoachUnique.

Bij CoachUnique of op de werkplek

De begeleiding van medewerkers kan plaatsvinden bij CoachUnique of op locatie. Veel medewerkers vinden het prettiger om buiten de eigen werkplek in gesprek te gaan met een coach. Dat kan in de coachkeuken van CoachUnique of tijdens wandelcoachingsessies in de natuur.

Wat biedt ‘Bedrijfscoaching op maat’?

  • advisering met het doel burn-out van medewerkers te voorkomen;
  • vrijblijvende en gratis kennissessie voor HR-professionals;
  • Eerste Hulp Bij Burn-out: coachsessies voor medewerkers die dreigen vast te lopen;
  • preventieve coaching van medewerkers: voorkomen is beter dan genezen;
  • ontzorgen van leidinggevenden, teamleiders en HR-professionals bij de begeleiding van medewerkers;
  • professionele coaching die aansluit bij het verzuimbeleid van je bedrijf;
  • onafhankelijk: het belang van de medewerker en het bedrijf staan voorop.

Hoe houd jij je medewerkers gezond?

Met ‘Bedrijfscoaching op maat’ zorg je er voor dat medewerkers tijdig de begeleiding krijgen die ze nodig hebben. Medewerkers die het gevoel hebben dat ze vastlopen en niet goed weten wat ze moeten doen, kunnen terecht bij de onafhankelijke coach van CoachUnique. Vaak vinden medewerkers het moeilijk om hiermee aan te kloppen bij een leidinggevende. Door tijdig in te spelen op de signalen van medewerkers, kun je in veel gevallen ziekteverzuim voorkomen. Wil je weten hoe jij je medewerkers gezond kunt houden, ik vertel je graag meer over ‘Bedrijfscoaching op maat’? Stuur mij een whatsappberichtje of bel mij voor een afspraak: 06-83604514. Een e-mail sturen naar d.steenbruggen@coachunique.nl kan natuurlijk ook.