Coachpraktijk CoachUnique opent haar deuren

Coachpraktijk CoachUnique opent haar deuren

Na een grondige verbouwing van de voormalige Oad-garage aan de Borculoseweg 38 in Neede, is Diane Steenbruggen op deze unieke plek gestart met haar coachpraktijk CoachUnique. CoachUnique biedt coaching op maat en richt zich met name op begeleiding van mannen en vrouwen die op het punt staan van verandering in hun leven.

De combinatie van werken en een jong gezin geeft soms zo veel stress dat vaders of moeders moeite hebben zich staande te houden. Het verlies van een baan of veranderingen op persoonlijk vlak kunnen veel impact hebben. Een gesprek met een vriend, vriendin of familielid is meestal niet meer voldoende of te persoonlijk als iemand hierdoor vastloopt. Een coachtraject kan dan uitkomst bieden. Het onderzoeken van ervaringen en voorbeelden uit de dagelijkse praktijk vormen de basis voor een coachtraject. In de coachgesprekken wordt gekeken hoe iemand normaal gesproken met moeilijke situaties omgaat en hoe dit patroon op een positieve manier kan worden ingezet in de huidige situatie. In een coachtraject reikt Diane hiervoor handvaten aan. Vaak zijn twee tot vijf coachgesprekken al genoeg om weer vooruit te kunnen.

Coaching op maat

CoachUnique biedt altijd coaching op maat. Naast individuele coachgesprekken en intensieve coaching van een of meerdere dagdelen, behoort coaching in kleine groepen tot de mogelijkheid. De coachgesprekken vinden plaats in de sfeervolle coachkeuken van CoachUnique. Intensieve coaching en groepscoaching kan worden gecombineerd met samen bakken of het bereiden van een gezamenlijke maaltijd. Individuele coaching op andere locatie is mogelijk, bijvoorbeeld bij organisaties en bedrijven die zelf geen interne coach hebben.

1 juni 2016