Coachtraject

Je drukke baan en je gezin met elkaar combineren ging je altijd goed af. Maar je merkt dat je het overzicht kwijtraakt. Je hoofd is vol van al het moeten. Je werk, de klussen thuis, de zorg voor je ouders. Het loopt je over je schoenen. Steeds vaker heb je het gevoel dat je in alles tekortschiet. Je bent zo ontzettend moe. ‘s Avonds in bed kun je er niet van slapen. Het knaagt aan je.

Jouw leven weer in eigen hand!

Zo kun en wil je niet doorgaan. Maar je draait steeds in kringetjes rond. Waar moet je beginnen? Als je eerlijk bent tegen jezelf dan weet je dat het niet vanzelf anders wordt. Doe je nu niets dan zit je straks met een burn-out op de bank. Alleen bij die gedachte loopt het klamme zweet je over de rug.

Wil je het overzicht terug en weer rust in je hoofd? Laat mij je daarbij helpen. In dit individuele coachtraject leer je hoe je andere keuzes kunt maken zodat je jouw leven weer in eigen hand kunt nemen.

Over dit coachtraject

Je ontdekt welke oude gewoontes je in de weg staan en hoe je die los kunt laten. Je leert hoe je andere keuzes kunt maken en hoe je meer structuur kunt brengen in je werk en thuis. Je gaat doen waar jij blij van wordt zodat het plezier in je leven terugkomt en je weer voldoening haalt uit wat je doet. Door anders te gaan denken en doen houd je een burn-out buiten de deur.

Hoe zou het voor je zijn als je

 • Weer overzicht hebt en het werk niet meer over je schoenen loopt?
 • Werk en privé weer beter met elkaar kunt combineren?
 • Weer rust hebt in je hoofd?
 • Weer voldoening haalt uit je werk?
 • Meer levensvreugde uitstraalt omdat je doet waar je blij van wordt

Daar ga ik je bij helpen. Want ik laat je zien hoe je weer kunt gaan leven in plaats van te overleven.

Wacht dan niet langer!

Gun jij jezelf een fijner leven? Of blijf je in hetzelfde kringetje ronddraaien? De keuze is aan jou om in actie te komen. Vanzelf verandert er niets. Heb je er genoeg van om alleen maar te overleven? Stop dan met het geworstel en bel mij vandaag nog op 06-83 60 45 14 en meld je aan voor dit coachtraject. Wil je er eerst meer over weten? Bel me dan of stuur mij een berichtje naar 06-83 60 45 14. Een e-mail sturen via de knop hieronder kan natuurlijk ook.

 

Ja, help mij hierbij!

Praktische informatie

Dit coachtraject is heel praktisch. Zonder poespas en gedoe. Je hoeft bij mij geen kaarsjes, wierookstokjes of zweverige gesprekken te verwachten. Heb jij het lef om het anders te gaan doen? Durf jij ja te zeggen tegen een fijner leven? Dan ben je bij mij aan het juiste adres.

Het coachtraject bestaat uit zes sessies van 75 minuten en opdrachten voor thuis. De sessies zijn in principe om de week bij CoachUnique en/of online. De planning doen we natuurlijk in overleg. Tussen de sessies door hebben we een keer per week contact per e-mail of Whatsapp over zaken waar je tegen aanloopt zodat je niet met je vragen hoeft te wachten tot de volgende sessie.

Na afloop van het traject

 • Heb je weer overzicht.
 • Kun je je werk en privé weer goed met elkaar combineren.
 • Straal je weer levensvreugde uit.
 • Heb je weer rust in je hoofd.
 • Heb je weer grip op je leven.

Ja, dit wil ik!

Jouw investering

Dit coachtraject is een investering voor jouw toekomst. Praktisch, op een manier die bij jou past. Jouw investering voor dit coachtraject is € 795. Je kunt dit bedrag ook in twee termijnen betalen van € 410,00 per termijn.

Ja, dit wil ik!

Veelgestelde vragen

 • Kan het traject ook online?
  • Het traject kan gedeeltelijk of helemaal online. Dat scheelt reistijd en je hoeft dus ook niet in de buurt te wonen om het traject te volgen.
 • Kan het traject ook in langere sessies of een dagdeel?
  • Het traject kun je ook volgen in vier sessies van twee en een half uur (op locatie bij CoachUnique).
 • Hoe kan ik me voorbereiden?
  • Voorbereiden is niet nodig. Gemotiveerd zijn om echt de verandering te willen is wel heel belangrijk.
 • Hoe werkt de betaling?
  • Betaling van het traject is vooraf en daarvoor ontvang je voordat het traject start de factuur. Bij betaling in termijnen ontvang je de laatste factuur twee weken voor het einde van het traject.
 • Krijg ik huiswerk?
  • Bij het traject horen ook opdrachten voor thuis. Dit is een belangrijk onderdeel van het traject.

Staat je vraag er niet bij of wil je meer weten? Stuur dan een mail via de knop hieronder of bel mij op 06-83 60 45 14. Een berichtje sturen kan natuurlijk ook.

Ja, dit wil ik!

 

Ervaringen van andere vrouwen

Wat andere vrouwen vertellen over hun coachtraject:

 • Diane heeft me geholpen dingen weer in het juiste perspectief te zien. Ze hielp me dingen te relativeren en gingen we in op waar mijn eigen (niet zo helpende) gedrag vandaan komt en hoe ik om kan gaan met het gedrag van een ander zonder daarbij mezelf te verliezen. Ik was het zat dat ik mensen over mijn grenzen heen liet lopen en dacht: hier heb ik hulp bij nodig. Met praktische handvatten waar ik echt wat aan had. Ik ben nu een stuk relaxter en heb meer balans dan hiervoor. Nicole
 • Ik voelde mij snel op mijn gemak, waardoor ik heel open kon zijn. Doordat deze openheid er was, werd al snel duidelijk waar mijn valkuilen zaten. Af en toe werden er scherpe vragen gesteld die ik niet meteen kon beantwoorden. Daardoor moest ik wat dieper graven. Dat was confronterend maar daardoor werd uiteindelijk mijn zelfbeeld veel helderder. Ik heb nu een beter beeld van wat ik wil en welke kant ik op wil gaan. Door deze gesprekken heb ik het zelfvertrouwen gekregen dat ik nodig had om door te pakken. Rowena
 • Een tijdje terug ben ik door Diane gecoacht. Met haar rust, empathisch vermogen en deskundigheid heeft zij mij geholpen om een nieuwe richting op te gaan. Dankjewel Diane! Ninorta
 • Hartelijk bedankt voor het coachen. Door jou heb ik meer inzicht gekregen in mijzelf, mijn mogelijkheden en leerpunten. Het heeft mij opgeleverd dat ik doelgerichter, zelfbewuster en zelfverzekerder mijzelf kan presenteren. Met als doel een fijne werkplek te bemachtigen. Kim
 • Onlangs gesprekken gevoerd met Diane, waarin ik waardevolle en bruikbare tips van haar heb gekregen. Ze spiegelde mij in mijn gedrag, met liefde. Dit was precies wat ik nodig had. De gesprekken voelden vertrouwd en ik kon volledig mijzelf zijn. Bedankt Diane voor het traject. Ik heb er veel aan gehad en kan hier weer mee vooruit. Nienke
 • Hartelijk dank voor de fijne gesprekken, dat het letterlijk en figuurlijk weer stroomde, de actiegerichte werkvormen, je aandacht en luisterend oor. Nicolle
 • Ik heb altijd goede herinneringen aan de periode dat ik bij je ben geweest voor coaching. Het heeft nieuwe deuren geopend. Bij het lezen van je sinterklaasgedicht moest ik denken aan de tekening die ik bij jou had gemaakt met het kopje ‘balans’ en aan de leuke kopjes met lekkere thee. C.
 • Je was voor mij een goede coach. Zonder allerlei toeters en bellen. Behoorlijk recht door zee en daar houd ik wel van. Ans
 • Heel fijn om Diane als coach te hebben gehad. Marleen

Wil jij weer grip op jouw leven?

Heb je er genoeg van om geleefd te worden? En wil je het overzicht weer terug. Ik help je om weer zelf aan het stuur van je leven te gaan zitten. Bel mij op 06-83 60 45 14 en maak een afspraak of stuur mij een e-mail op d.steenbruggen@coachunique.nl of via de knop hieronder.

Ja, ik wil een afspraak maken!