CoachUnique doneert € 400 aan de Nederlandse Hartstichting

CoachUnique doneert € 400 aan de Nederlandse Hartstichting

Als start van haar nieuwe coachpraktijk CoachUnique aan de Borculoseweg 38 in Neede, nodigde Diane Steenbruggen een kleine groep bekenden en relaties uit om haar praktijk te komen bekijken. In plaats van cadeaus had Diane haar gasten gevraagd een donatie te doen voor de Nederlandse Hartstichting.

Aan dit verzoek werd gul gehoor gegeven. De reacties van de gasten op deze vraag waren positief. Een aantal gasten had rechtstreeks al een donatie gedaan. Van de andere gasten ontving CoachUnique € 370. “Ook mijn zoon deed mee. Spontaan haalde hij geld uit zijn spaarpot. Ik was hierdoor erg ontroerd. Ik ben er trots op dat ik dit bedrag namens iedereen die er was mag doneren aan de Nederlandse Hartstichting. Hiermee wil ik graag een bijdrage leveren aan het onderzoek dat zij doen zodat er in de toekomst minder jonge mensen overlijden aan de gevolgen van hartfalen.” Om er een mooi rond bedrag van te maken, vult Diane het bedrag aan tot € 400.

Waarom donatie Nederlandse Hartstichting?

De aanleiding om een donatie te vragen voor de Nederlandse Hartstichting heeft te maken met haar eigen achtergrond. “Toen ik acht was overleed mijn vader plotseling ten gevolge van hartfalen. Een ingrijpende gebeurtenis die grote invloed heeft gehad op mijn leven. Het heeft veel tijd gekost om te ontdekken hoe dit mij heeft gevormd. Ik kwam er achter dat ik veel meer kan dan ik altijd dacht. Nu weet ik dat bijvoorbeeld mijn doorzettingsvermogen daar vandaan komt. Daardoor heb ik mijn eigen manier ontwikkeld om moeilijke situaties het hoofd te kunnen bieden. Dit wil ik graag met anderen delen. Ik ben dan ook dankbaar dat ik in mijn eigen coachpraktijk anderen kan laten zien hoe zij de kracht in zichzelf kunnen ontdekken en dat zij deze op een positieve manier in kunnen zetten in hun huidige leven.”

26 oktober 2016