CoachUnique on tour: gratis advies voor bedrijven

CoachUnique on tour: gratis advies voor bedrijven

Ziekteverzuim is een hoge kostenpost. En dan gaat het nog niet over de vraag wie de werkzaamheden overneemt en de druk die ziekte op andere medewerkers van een team legt. Langdurend ziekteverzuim trekt vaak een grote wissel op de collega’s, soms met uitval van andere medewerkers tot gevolg.

Veel winst te behalen

Ziekte kun je natuurlijk niet voorkomen. Toch is er nog veel winst te halen bij het voorkomen van uitval door een burn-out. Tijdig inspelen op signalen dat het niet goed gaat met een medewerker is van groot belang. Helaas hebben niet alle bedrijven voldoende capaciteit om dit op te kunnen vangen. Soms is ook de werkdruk van leidinggevenden zo hoog dat het hen niet lukt extra aandacht te geven aan hun medewerkers.

CoachUnique kan werkgevers hierin volledig ontzorgen, onder andere adviseren bij het opstellen van beleid of door middel van bedrijfscoaching op maat, bijvoorbeeld door leidinggevenden te ondersteunen bij de begeleiding van hun medewerkers of door medewerkers te coachen die dreigen uit te vallen. Dit kan op locatie van de werkgever, bij CoachUnique of online. Het voordeel van online coaching is dat er geen reistijd nodig is en is ook bijzonder geschikt voor medewerkers die ziek thuis zijn. Ook trainingen voor medewerkers (in company of op vrije inschrijving bij CoachUnique) behoren tot de mogelijkheden.

Wanneer drinken wij een kop koffie?

Om bedrijven en organisaties te helpen bij hun beleid ter voorkoming van burn-out, gaat CoachUnique deze maand ‘on tour’. CoachUnique denkt graag mee om bedrijven en organisaties hiermee te helpen. Ben je eigenaar van een bedrijf, HR-professional of personeelsadviseur en kun je wel wat hulp gebruiken bij de preventie van burn-out of de begeleiding van je medewerkers? Ik kom graag bij je langs. Wanneer drinken wij samen een kop koffie (of thee)? Mail naar d.steenbruggen@coachunique.nl of bel 06-83 60 45 14.