CoachUnique in de spotlights

CoachUnique in de spotlights

Achterhoek Nieuws is kort geleden gestart met een nieuwe rubriek voor lokale ondernemers. Deze week staat CoachUnique in deze ondernemersrubriek. Het artikel wordt geplaatst in de edities Berkelland en Winterswijk en de Elna. Alle edities vind jeĀ hier.

Tijdens het ondernemersontbijt dat het ROZ in november in Neede heeft georganiseerd, werd ik geattendeerd op deze rubriek. Ik kwam hierover in gesprek met tekstschrijver Rob Weeber, wat heeft geleid tot een prettig interview in de coachkeuken van CoachUnique. We hebben gesproken over mijn motivatie en achtergrond en de activiteiten van CoachUnique, in het bijzonder wat CoachUnique kan betekenen voor mensen die op het punt staan van verandering in hun leven. Al deze informatie is door Rob verwerkt in een prettig leesbaar en toegankelijk artikel.

Nieuwsgierig geworden?

Helaas is de ruimte in een artikel in de krant te beperkt om alles te kunnen vertellen over mijzelf en wat ik als coach kan bieden. Wil je meer weten over de mogelijkheden van CoachUnique, dan nodig ik je graag uit om een afspraak te maken voor een kop koffie of thee (natuurlijk met een koekje). Samen kunnen we dan kijken wat je wensen zijn en wat ik hierin voor jou kan betekenen. Dit is geheel vrijblijvend, zonder enige verplichting. CoachUnique is bereikbaar via (0545) 29 49 64 of 06-83 60 45 14. Een e-mail sturen kan natuurlijk ook: info@coachunique.nl.