CoachUnique on tour

CoachUnique on tour

Veel mensen hebben de afgelopen tijd op hun tenen gelopen. Een op de zeven werkenden in Nederland had al last van burn-outklachten of een burn-out. Als we nu niets doen dan verwacht ik dat het aantal mensen met een burn-out na de zomerperiode nog meer stijgt. Dat is een zorgelijke ontwikkeling.

Tijd om de noodklok te luiden

We moeten echt in actie komen om er voor te zorgen dat mensen niet in een burn-out terechtkomen. Burn-outpreventie, dus het voorkomen van een burn-out, is nog te veel onderbelicht. Vaak wordt pas actie ondernomen als iemand al een burn-out heeft. Dan is het leed al geleden. Om een burn-out te voorkomen is een belangrijke rol weggelegd voor bedrijven. Want een burn-out heeft niet alleen veel impact op degene met een burn-out en zijn of haar omgeving. Ziekteverzuim door burn-out kost bedrijven ook veel geld. In een tijd dat veel bedrijven het moeilijk hebben, zijn deze hoge kosten bijna niet te dragen. Vooral voor kleinere bedrijven kan dit het einde van het bedrijf betekenen.

Hulp voor bedrijven bij burn-outpreventie

Mijn ervaring is dat als er op tijd actie wordt ondernomen, in veel gevallen een burn-out kan worden voorkomen. Omdat bij veel bedrijven de kennis over de mogelijkheden en de voordelen van burn-outpreventie ontbreekt, ga ik deze zomer on tour. Ik bezoek bedrijven met informatie, tips en ideeën voor burn-outpreventie. Daarnaast bied ik bedrijven een gratis strategiesessie aan. In deze strategiesessie help ik hen om een start te maken met burn-outpreventie binnen hun bedrijf. Op die manier zorgen we er samen voor dat minder mensen in een burn-out terechtkomen en de verzuimkosten door een burn-out voor bedrijven worden verlaagd.

Een afspraak maken

Kun je met je bedrijf wel wat hulp gebruiken bij burn-outpreventie? Ik denk graag met je mee. Maak een afspraak of bel voor meer informatie naar 06-83 60 45 14. Een e-mail sturen kan ook: d.steenbruggen@coachunique.nl. Ik kom graag naar je toe en je bent natuurlijk van harte welkom in onze coachkeuken. In verband met de coronamaatregelen is een online afspraak ook mogelijk. Vanzelfsprekend kan de strategiesessie ook online plaatsvinden.