Coronastress de baas

Coronastress de baas

We zitten al bijna een jaar in de coronacrisis. De afgelopen maanden waren voor veel mensen zwaar. Door de coronamaatregelen, het thuiswerken, het ontbreken van contact, het verlies van een baan of financiële nood voor je bedrijf. Of door angst voor besmettingen, ziekte van jezelf of iemand die je lief is of het verlies van een dierbare. We kunnen wel stellen dat het een jaar was dat niet in onze koude kleren is gaan zitten.

Denken in kansen en mogelijkheden

Omdat we niet weten hoe lang het nog duurt, is het goed om te proberen het positieve te zien. Vooruit te kijken en de coronastress achter ons te laten. Het voorjaar komt er aan. We kunnen weer wat meer naar buiten. Kijken naar wat wel kan. Denken in kansen en mogelijkheden in plaats van denken in onmogelijkheden.

Individuele workshop ‘Coronastress de baas’

Om die reden organiseer ik in maart en april de online, persoonlijke workshops ‘Coronastress de baas’. ‘Coronastress de baas’ is een individuele workshop op maat waarbij ik je help om de balans terug te krijgen in je leven. Zie het als een frisse start, net als het voorjaar. Het resultaat van deze workshop is dat je weer plezier krijgt in wat je doet. In je werk en privé. Dat je weer leert genieten van het moois om je heen. Blij wordt van een wandeling of fietstocht in de natuur, de bomen die gaan bloeien, de lentebloemen in de tuin, de zon op je gezicht of het zondagse ontbijt met je gezin.

Ben jij toe aan een frisse start?

De workshop ‘Coronastress de baas’ is een individuele, online workshop van 2 uur. We bespreken wat jij nodig hebt om weer de balans te krijgen in je leven, wat je wilt dat er anders is na afloop van de workshop en we gaan met die punten aan de slag om jouw doel te bereiken. Ongeveer twee weken na de workshop hebben we een online afspraak waarin we bespreken hoe het gaat met het bereiken van je doel. De prijs voor deze workshop en het vervolggesprek is € 149,00. Omdat het een individuele workshop betreft, is het aantal plekken beperkt. Heb je dus belangstelling voor deze workshop, neem dan contact met mij op via 06-83 60 45 14 en ik vertel je graag meer.

 

flyer workshop coronastress de baas