De zon op je gezicht

De zon op je gezicht

Een kort blogje dit keer. Gewoon omdat het jammer is om niet van het mooie weer te genieten. Wat is het heerlijk om buiten te zijn. De blauwe lucht en de prachtige appelbloesems te zien en lekker in de tuin te werken. Het is niet zo lekker warm als de afgelopen dagen maar toch word ik hier heel erg blij van.

Dat doe ik te weinig en daarom houd ik dit blogje kort. Gewoon om er voor te zorgen dat degenen die mijn blogs volgen, ook lekker gaan genieten van buiten zijn. Want als je buiten bent, maak je je hoofd leeg. Dan vergeet je je zorgen. Je ruikt de lente en geniet van het warme zonnetje op je gezicht. Vieze handen zijn niet erg en ‘s avonds voel je je voldaan en slaap je als een roos.

En dit korte blogje is ook voor degenen die het moeilijk vinden om van het mooie weer te genieten. Of altijd maar bezig zijn met moeten, moeten, moeten. In plaats van te genieten ploeteren ze maar voort en vergeten ze om om zich heen te kijken. Wil je niet meer horen tot die ploeteraars maar wil je het anders gaan doen? Kijk dan eens op mijn website naar de training ‘Neem weer de regie op je leven’. Neem de touwtjes weer in handen, krijg de wind weer in de zeilen en geniet. Ga weer bloeien. Kun je hier wel wat hulp bij gebruiken? Mail mij via d.steenbruggen@coachunique.nl of bel 06 – 83 60 45 14.

En ik zelf, ik ga lekker genieten van een heerlijke kop thee in het zonnetje uit de wind.

Met het aanvragen van dit e-book
ga je akkoord met toezending van inspiratiemails

door CoachUnique.