Deelnemers voor pilottraining gezocht

Deelnemers voor pilottraining gezocht

Op dit moment ben ik bezig met de voorbereidingen voor een nieuwe training. Deze nieuwe training is bedoeld voor vrouwen die zich overbelast en vermoeid voelen door te veel stress en druk in hun werk en privé.

Niet meer alle ballen in de lucht

Hun lat ligt altijd heel erg hoog en het lukt hen niet meer om alle ballen in de lucht te houden. Het doel van deze training is een betere balans tussen werk en privé zodat ze niet in een burn-out terechtkomen

Pilottraining

Op dinsdagavond 10 mei organiseer ik bij CoachUnique een pilot van deze training. Ik organiseer deze pilotavond omdat ik de inhoud van deze training nog beter aan wil laten sluiten bij wat de deelnemers nodig hebben.

Waardevolle trainingsavond

En daar kan ik jouw hulp goed bij gebruiken. Want ik ben op zoek naar vier dames die het leuk vinden om voor de superlage prijs van € 37,50 per persoon mee te doen aan een waardevolle trainingsavond. En natuurlijk is er koffie, thee en iets lekkers. In deze pilotavond zitten alle elementen die ook in de uiteindelijke training zitten. Het is dus een echte trainingsavond met dat verschil dat onderdelen van deze training eventueel aan worden gepast naar aanleiding van de ervaringen uit deze pilotavond.

Ben jij er bij?

Vind je het leuk om mee te doen aan deze pilotavond? Stuur mij dan vandaag nog een berichtje op d.steenbruggen@coachunique.nl of op 06-83 60 45 14. Er is slechts plek voor vier personen dus vol is vol.

Met het aanvragen van dit e-book
ga je akkoord met toezending van inspiratiemails

door CoachUnique.