Een gratis kennismakingsgesprek

Een gratis kennismakingsgesprek

Veel mensen vinden het moeilijk om hulp te vragen als ze dreigen vast te lopen. Naar een coach gaan is voor velen een grote stap. De meeste mensen zijn vaak veel opener zijn dan ze zelf denken. Vraag het maar eens aan een kapper, schoonheidsspecialist of een nagelstylist. Ze zullen allemaal beamen dat de mensen die bij hen in de stoel zitten, vaak heel vrij vertellen over wat hen bezighoudt. Omdat alle problemen helaas niet opgelost zijn na een bezoekje aan de kapper, kan het nodig zijn om professionele hulp te zoeken. Bijvoorbeeld als je vastloopt en in een burn-out dreigt terecht te komen.

Gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek

Om de drempel voor coaching wat lager te maken, bied ik in mijn praktijk altijd een geheel vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek aan. Dit kan telefonisch, via videobellen of persoonlijk in mijn coachkeuken. In dit gesprek kun je je verhaal kwijt en kijken we wat je graag wilt veranderen. Het gesprek verplicht je tot niets.

Kun jij wel wat hulp gebruiken?

Heb jij een vraag waarmee je worstelt en kun je wel wat hulp gebruiken? Ik denk graag met je mee. Je kunt mij bellen voor een kennismakingsgesprek via 06-83 60 45 14. Je kunt ook via de website een afspraak maken.