Ervaringen

Hieronder de ervaringen van een aantal moedige vrouwen die ik mocht coachen.
Als ik hun reacties teruglees,
dan moet ik daar een beetje van blozen.
Ik ben dankbaar en vooral heel blij
dat ze de stap hebben durven zetten
om weer de regie terug te nemen op hun leven. Dat gun ik jou ook.

Diane heeft me geholpen dingen weer in het juiste perspectief te zien. Ze hielp me dingen te relativeren en we gingen in op waar mijn eigen (niet zo helpende) gedrag vandaan komt en hoe ik om kan gaan met het gedrag van een ander zonder daarbij mezelf te verliezen. Ik was het zat dat ik mensen over mijn grenzen heen liet lopen en dacht: hier heb ik hulp bij nodig. Met praktische handvatten waar ik echt wat aan had. Ik ben nu een stuk relaxter en meer balans dan hiervoor.
Nicole

Ik voelde mij snel op mijn gemak, waardoor ik heel open kon zijn. Doordat deze openheid er was, werd al snel duidelijk waar mijn valkuilen zaten. Af en toe werden er scherpe vragen gesteld die ik niet meteen kon beantwoorden. Daardoor moest ik wat dieper graven. Dat was confronterend maar daardoor werd uiteindelijk mijn zelfbeeld veel helderder. Ik heb nu een beter beeld van wat ik wil en welke kant ik op wil gaan. Door deze gesprekken heb ik het zelfvertrouwen gekregen dat ik nodig had om door te pakken.
Rowena

Een tijdje terug ben ik door Diane gecoacht. Met haar rust, empathisch vermogen en deskundigheid heeft zij mij geholpen om een nieuwe richting op te gaan. Dankjewel Diane!
Ninorta

Hartelijk bedankt voor het coachen. Door jou heb ik meer inzicht gekregen in mijzelf, mijn mogelijkheden en leerpunten. Het heeft mij opgeleverd dat ik doelgerichter, zelfbewuster en zelfverzekerder mijzelf kan presenteren. Met als doel een fijne werkplek te bemachtigen.
Kim

Onlangs gesprekken gevoerd met Diane, waarin ik waardevolle en bruikbare tips van haar heb gekregen. Ze spiegelde mij in mijn gedrag, met liefde. Dit was precies wat ik nodig had. De gesprekken voelden vertrouwd en ik kon volledig mijzelf zijn. Bedankt Diane voor het traject. Ik heb er veel aan gehad en kan hier weer mee vooruit.
Nienke

Hartelijk dank voor de fijne gesprekken, dat het letterlijk en figuurlijk weer stroomde, de actiegerichte werkvormen, je aandacht en luisterend oor.
Nicolle

Ik heb altijd goede herinneringen aan de periode dat ik bij je ben geweest voor coaching. Het heeft nieuwe deuren geopend. Bij het lezen van je sinterklaasgedicht moest ik denken aan de tekening die ik bij jou had gemaakt met het kopje ‘balans’ en aan de leuke kopjes met lekkere thee.
C.

Je was voor mij een goede coach. Zonder allerlei toeters en bellen. Behoorlijk recht door zee en daar houd ik wel van.
Ans

Heel fijn om Diane als coach te hebben gehad.
Marleen

Weer lekker in je vel?

Je voelt je opgebrand. Je bent moe en het lukt je niet meer alle ballen in de lucht te houden. Wil jij je weer energiek en opgewekt voelen omdat je minder druk en stress ervaart door te veel werk? Ik help je daar graag bij. Bel mij op 06-83 60 45 14 en maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend gesprek. Een e-mail sturen via de knop hieronder kan natuurlijk ook.

Ja, ik zet deze stap!

 

Voel je weer energiek en opgewekt door minder druk en stress

Wil jij het anders gaan doen?

Lukt het je niet meer om alle ballen in de lucht te houden? En wil jij je net als deze vrouwen de stap zetten om het anders te gaan doen? Waar wacht je nog op en bel mij voor dat gratis gesprek. Of stuur mij een e-mail via de knop hieronder. Dit gesprek verplicht je tot niets maar ik weet zeker dat deze afspraak je verder helpt.

Ja, ik wil graag een afspraak maken

Lukt het je niet meer om alle ballen in de lucht te houden? Wil jij het anders gaan doen zodat je minder druk en stress ervaart door te veel werk? Daar help ik je graag bij. Bel mij op 06 - 83 60 45 14 om een afspraak te maken.

footerlogo

Volg mij op: logo linkedinFacebook logo

 

Privacyverklaring

Bij het verlenen van de diensten in de coachpraktijk verwerk ik persoonsgegevens. Om je te informeren hoe ik met je persoonsgegevens omga heb ik deze privacyverklaring opgesteld.

Bezoekadres:
Borculoseweg 38, 7161 HA Neede

Postadres:
Huikert 4, 7161 GH Neede

T 0545 29 49 64
M 06 83 60 45 14
E info@coachunique.nl

KvK-nummer: 63384116
BTW-identificatienummer: NL001649923B11

 

Disclaimer

Copyright

De inhoud van deze site, de daarin opgenomen gegevens, afbeeldingen, geluiden, teksten en combinaties daarvan en de programmatuur zijn beschermd door auteurs- en databankrechten. Deze rechten berusten bij CoachUnique. Zonder schriftelijke voorafgaande toestemming van CoachUnique is het niet toegestaan deze site of enig onderdeel daarvan te kopiëren.

Aansprakelijkheid

Ondanks de voortdurende zorg en aandacht die wordt besteed aan de samenstelling van deze site en de daarin opgenomen gegevens, kan CoachUnique niet instaan voor de volledigheid, juistheid of voortdurende actualiteit van de gegevens. CoachUnique aanvaardt geen aansprakelijkheid voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van de site, (on)bereikbaarheid van de site of ter beschikking gestelde programmatuur.

Verwijzingen en hyperlinks

Verwijzingen naar of hyperlinks met andere websites dienen alleen ter informatie van de gebruiker. CoachUnique geeft dan ook geen garantie voor de toegankelijkheid en de inhoud van de betreffende websites en aanvaardt op generlei wijze aansprakelijkheid voor het functioneren van of voor de informatie op deze website.