Ervaringen

Hieronder de ervaringen van een aantal moedige vrouwen die ik heb mogen coachen.
Als ik hun reacties teruglees,
dan moet ik daar een beetje van blozen.
Ik ben dankbaar en vooral heel blij
dat ze hebben gedurfd om de stappen te zetten waarmee ze
weer de regie op hun leven konden nemen. Dat gun ik jou ook.

Ik voelde mij snel op mijn gemak, waardoor ik heel open kon zijn. Doordat deze openheid er was, werd al snel duidelijk waar mijn valkuilen zaten. Af en toe werden er scherpe vragen gesteld die ik niet meteen kon beantwoorden. Daardoor moest ik wat dieper graven. Dat was confronterend maar daardoor werd uiteindelijk mijn zelfbeeld veel helderder. Ik heb nu een beter beeld van wat ik wil en welke kant ik op wil gaan. Door deze gesprekken heb ik het zelfvertrouwen gekregen dat ik nodig had om door te pakken.
Rowena

Een tijdje terug ben ik door Diane gecoacht. Met haar rust, empathisch vermogen en deskundigheid heeft zij mij geholpen om een nieuwe richting op te gaan. Dankjewel Diane!
Ninorta

Hartelijk bedankt voor het coachen. Door jou heb ik meer inzicht gekregen in mijzelf, mijn mogelijkheden en leerpunten. Het heeft mij opgeleverd dat ik doelgerichter, zelfbewuster en zelfverzekerder mijzelf kan presenteren. Met als doel een fijne werkplek te bemachtigen.
Kim

Onlangs gesprekken gevoerd met Diane, waarin ik waardevolle en bruikbare tips van haar heb gekregen. Ze spiegelde mij in mijn gedrag, met liefde. Dit was precies wat ik nodig had. De gesprekken voelden vertrouwd en ik kon volledig mijzelf zijn. Bedankt Diane voor het traject. Ik heb er veel aan gehad en kan hier weer mee vooruit.
Nienke

Hartelijk dank voor de fijne gesprekken, dat het letterlijk en figuurlijk weer stroomde, de actiegerichte werkvormen, je aandacht en luisterend oor.
Nicolle

Wil jij ook stappen zetten?

Wil jij net als deze vrouwen je leven weer in eigen hand nemen en stappen zetten? Maak dan een afspraak voor een gratis verkenningsgesprek via 06 – 83 60 45 14.

Ja, ik zet deze stap!

 

Ook jij kunt je leven weer in eigen hand nemen.

Wil jij stappen zetten?

Heb jij er genoeg van om jezelf weg te cijferen? Wil jij net als deze vrouwen je leven weer in eigen hand nemen? Maak dan een afspraak voor een gratis verkenningsgesprek via 06-83 60 45 14.

 

Ja, ik wil graag een afspraak maken

Maak een afspraak voor een gratis verkenningsgesprek via 06-83 60 45 14 en ik denk graag met je mee.

footerlogo

Volg mij op: logo linkedinFacebook logo

 

CoachUnique is aangesloten bij NOBCO (Nederlandse orde van beroepscoaches). Dit betekent dat ik werk volgens de IEC-richtlijnen en bij klachten het klachtenreglement volg.

logo NOBCO

Privacyverklaring

Bij het verlenen van onze diensten in de coachpraktijk verwerken wij persoonsgegevens. Om je te informeren hoe wij met je persoonsgegevens omgaan hebben wij deze privacyverklaring opgesteld.

Bezoekadres:
Borculoseweg 38, 7161 HA Neede

Postadres:
Huikert 4, 7161 GH Neede

T 0545 29 49 64
M 06 83 60 45 14
E info@coachunique.nl

KvK-nummer: 63384116
BTW-identificatienummer: NL001649923B11

 

Disclaimer

Copyright

De inhoud van deze site, de daarin opgenomen gegevens, afbeeldingen, geluiden, teksten en combinaties daarvan en de programmatuur zijn beschermd door auteurs- en databankrechten. Deze rechten berusten bij CoachUnique. Zonder schriftelijke voorafgaande toestemming van CoachUnique is het niet toegestaan deze site of enig onderdeel daarvan te kopiƫren.

Aansprakelijkheid

Ondanks de voortdurende zorg en aandacht die wordt besteed aan de samenstelling van deze site en de daarin opgenomen gegevens, kan CoachUnique niet instaan voor de volledigheid, juistheid of voortdurende actualiteit van de gegevens. CoachUnique aanvaardt geen aansprakelijkheid voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van de site, (on)bereikbaarheid van de site of ter beschikking gestelde programmatuur.

Verwijzingen en hyperlinks

Verwijzingen naar of hyperlinks met andere websites dienen alleen ter informatie van de gebruiker. CoachUnique geeft dan ook geen garantie voor de toegankelijkheid en de inhoud van de betreffende websites en aanvaardt op generlei wijze aansprakelijkheid voor het functioneren van of voor de informatie op deze website.