Praktische oefeningen

Wat ontzettend leuk dat je hebt meegedaan aan de workshop Minder ballen in de lucht. Ik hoop dat je er met plezier op terugkijkt en je heeft geholpen om aan de slag te gaan met jouw plan.

Aan de slag!

Tijdens de workshop kon je kennismaken met mij en mijn manier van werken. Naast workshops zoals de workshop van vandaag, kun je ook bij mij terecht voor individuele coachtrajecten.

In de workshops en coachtrajecten, maak ik gebruik van verschillende praktische oefeningen. Een aantal van deze oefeningen heb ik voor je verzameld zodat je er thuis op een rustig moment meer aan de slag kunt gaan. Via de linkjes hieronder kun je ze downloaden:

Hulp nodig?

Ben je hiermee aan de slag gegaan en kun je er wel wat hulp bij gebruiken? Neem dan contact met mij op of maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend gesprek van een half uur (telefonisch of online). Wil je een afspraak maken voor zo’n gratis gesprek? Bel mij dan op via 06-83 60 45 14 of stuur mij een berichtje op d.steenbruggen@coachunique.nl en ik neem contact met je op.

Inspiratie in je mailbox

Elke week deel ik blogs en inspiratie via mijn inspiratiemail. Wil je elke week deze mail met inspiratie en tips ontvangen? Meld je dan hieronder aan voor de inspiratiemail.

Meld je hieronder aan voor mijn inspiratiemail
en je ontvangt regelmatig gratis tips, frisse
ideeën en inspiratie.

Natuurlijk ga ik zorgvuldig met je gegevens om
en stuur ik je alleen deze inspiratiemails.