Praktische oefeningen

Wat ontzettend leuk dat je hebt meegedaan aan de workshop Minder ballen in de lucht. Ik hoop dat je er met plezier op terugkijkt. En dat deze workshop je helpt om er voor te zorgen dat je minder last hebt van al die ballen die je in de lucht probeert te houden.

Aan de slag!

Tijdens de workshop heb je een start gemaakt om te komen tot minder ballen in de lucht. De oefeningen die we hebben gedaan vind je hieronder. In de individuele coachtrajecten en de trainingen en workshops die ik geef, maak ik vaak gebruik van andere praktische oefeningen. Een aantal van deze oefeningen heb ik voor je verzameld zodat je er zelf op een rustig moment meer aan de slag kunt gaan. Via de linkjes hieronder kun je ze downloaden:

Hulp nodig?

Heb je na de workshop nog vragen? Of kun je er wel wat hulp bij gebruiken? Graag help ik je daarbij. Bijvoorbeeld in een gratis en vrijblijvend gesprek van een half uur (telefonisch of online). Heb je interesse in zo’n gratis gesprek? Bel mij dan op 06-83 60 45 14 of stuur mij een berichtje op d.steenbruggen@coachunique.nl en ik neem contact met je op.

Individuele coachtrajecten, training en workshops

Naast workshops zoals de workshop Minder ballen in de lucht die je al hebt gevolgd, kun je ook bij mij terecht voor individuele coachtrajecten, trainingen om te komen tot een betere balans tussen je werk en privĂ© en andere kleinschalige workshops waarmee je kunt voorkomen dat je vastloopt of in een burn-out terechtkomt. Ook bied ik workshops op maat, bijvoorbeeld om samen met je vriendinnen of collega’s te volgen.