Informatie Ladies Only Event

Wat ontzettend leuk dat wij elkaar hebben ontmoet tijdens het Ladies Only Event in Hengelo en dat je nu mijn website met informatie bezoekt. Ik hoop dat je met plezier terugkijkt op jouw bezoek aan het event.

Aan de slag!

Tijdens het event kon je kennismaken met mij en mijn manier van werken. Waarschijnlijk heb je de verschillende oefeningen die ik bij me had gezien of zelfs oefeningen meegenomen mee naar huis. Ik ben benieuwd of je hier al iets mee hebt gedaan. Of heb je de informatie op tafel gelegd met het idee ‘dat komt wel een keer’ en ben je de papier al kwijt geraakt. Geen nood. Want op deze pagina vind je alle informatie van het event.

Om het je makkelijk te maken, heb ik een aantal oefeningen voor je verzameld. Deze kun je hieronder downloaden zodat je er thuis op een rustig moment meer aan de slag kunt gaan. Dit is natuurlijk maar een greep uit de oefeningen die ik tijdens een coachtraject gebruik. Tijdens een coachtraject maak ik natuurlijk gebruik van oefeningen die passen bij wat iemand op dat moment nodig heeft.

Hulp nodig?

Ik kan me voorstellen dat als je hiermee aan de slag gaat, je wel wat vragen hebt. Of dat je hier wel wat hulp bij kunt gebruiken. Ik help je hier graag bij. Zoals ik tijdens het event al aangaf houd ik in mijn agenda elke maand ruimte vrij voor een aantal gratis gesprekken van een half uur (telefonisch of online). Wil je hier gebruik van maken en een afspraak maken voor een gratis gesprek? Neem dan contact met mij op via 06-83 60 45 14 of stuur mij een berichtje op d.steenbruggen@coachunique.nl en ik neem contact met je op om een afspraak te maken.

Taart & Thema op woensdagavond 15 juni

Op woensdagavond 15 juni organiseer ik in mijn coachkeuken in Neede de interactieve Taart & Themaworkshop ‘Minder ballen in de lucht’. In deze workshop ga je zelf aan de slag en laat ik je zien hoe je er voor kunt zorgen dat je minder ballen in de lucht hoeft te houden dan je zelf denkt. Natuurlijk deel ik tips en wissel je ideeën uit met de andere deelnemers. Gezelligheid, kennis delen en inspiratie zijn de ingrediënten voor deze workshop. Doe je mee? Meld je dan aan via d.steenbruggen@coachunique.nl of stuur een berichtje naar 06-83 60 45 14. Voor de prijs (€ 7,50) hoef je het niet te laten.

Prachtig aanbod

Heb je er genoeg van dat je jezelf steeds voorbijloopt en wil je direct aan de slag? Maak dan gebruik van het unieke eventaanbod om met korting te starten met het 90-dagen coachtraject. Meer informatie over dit unieke aanbod lees je hier.

Inspiratie in je mailbox

Elke week deel ik blogs en inspiratie via mijn inspiratiemail. Wil je elke week deze mail met inspiratie en tips ontvangen? Meld je dan hieronder aan voor de inspiratiemail.

Meld je hieronder aan voor mijn inspiratiemail
en je ontvangt regelmatig gratis tips, frisse
ideeën en inspiratie.

Natuurlijk ga ik zorgvuldig met je gegevens om
en stuur ik je alleen deze inspiratiemails.