Praktische oefeningen

Wat ontzettend leuk dat je hebt meegedaan aan de workshop Minder ballen in de lucht tijdens het Medewerkersfestival van ‘s Heeren Loo. Ik hoop dat je met plezier terugkijkt op deze workshop en natuurlijk op deze dag.

Aan de slag!

Tijdens de workshop kon je kennismaken met mij en mijn manier van werken. Naast de workshop zoals de workshop van vandaag, kun je ook bij mij terecht voor een individueel coachtraject. In deze  coachtrajecten en workshops, maak ik gebruik van verschillende oefeningen. De oefeningen waar we tijdens de workshop aan gewerkt hebben en een aantal andere oefeningen heb ik voor je verzameld. Deze kun je hieronder downloaden zodat je er thuis op een rustig moment meer aan de slag kunt gaan. Dit is slechts een greep uit de oefeningen waar ik gebruik van maak.

Hulp nodig?

Ik kan me voorstellen dat als je hiermee aan de slag gaat, je wel wat vragen hebt. Of dat je er wel wat hulp bij kunt gebruiken. Ik help je hier graag bij. In mijn agenda houd ik elke maand ruimte vrij voor een aantal gratis gesprekken van een half uur (telefonisch of online). Wil je gebruikmaken van zo’n gratis gesprek? Bel mij dan op via 06-83 60 45 14 of stuur mij een berichtje op d.steenbruggen@coachunique.nl en ik neem contact met je op.

Inspiratie in je mailbox

Elke week deel ik blogs en inspiratie via mijn inspiratiemail. Wil je elke week deze mail met inspiratie en tips ontvangen? Meld je dan hieronder aan voor de inspiratiemail.

Meld je hieronder aan voor mijn inspiratiemail
en je ontvangt regelmatig gratis tips, frisse
ideeën en inspiratie.

Natuurlijk ga ik zorgvuldig met je gegevens om
en stuur ik je alleen deze inspiratiemails.