Genieten van vakantie

Genieten van vakantie

De laatste tijd spreek ik steeds vaker mensen met vermoeidheidsklachten. Vaak hebben ze ook andere klachten zoals een kort lontje, slecht slapen en concentratieproblemen.

Het vele thuiswerken en de combinatie van werk en privé in de afgelopen maanden, heeft er bij veel mensen best ingehakt. Ze hebben behoefte aan vakantie. Even er tussen uit. Helaas is het coronavirus nog steeds niet weg. Vakantieplannen moeten worden afgezegd en veel mensen blijven liever thuis. Er zijn zelfs mensen die de vakantie willen doorschuiven. Want vakantie in eigen huis is niet voor iedereen vakantie. Toch raad ik iedereen aan om wel even vrij te nemen en niet door te werken in de zomer.

Maak je hoofd leeg

Ondanks dat reizen naar het buitenland niet echt een goed idee is en de meeste vakantieplekken in Nederland vol zijn, is het toch belangrijk om vakantie te nemen. Al is het maar om even bij te tanken. Om je hoofd leeg te maken hoef je niet naar New York of drie weken naar Gran Canaria. Lekker fietsen, een wandeling maken, een dagje uit. Even geen verplichtingen. Misschien vind je het fijn om even helemaal niets te doen en lekker uit te slapen en te luieren. Ook dat is vakantie. Het gaat er om dat je jezelf rust gunt. Want de boog kan niet altijd gespannen zijn.

Mooie zomer

Ook wij schakelen even af en gaan binnenkort even genieten van vakantie. We blijven dit jaar thuis. Af en toe een uitstapje, in de tuin aan het werk en een mooie fietstocht maken is voor ons ook vakantie. We wensen iedereen een hele mooie zomer.

Met het aanvragen van dit e-book
ga je akkoord met toezending van inspiratiemails

door CoachUnique.