Goede voornemens in april

Goede voornemens in april

Elke keer geniet ik er weer van. Een training met een groep mensen die zo veel mogelijk uit een training willen halen. Waarin het fijn is om elkaar te helpen door kennis te delen en ervaringen uit te wisselen. Een groep waarin je jezelf kunt zijn en waarin zoveel vertrouwen is dat je je ook kwetsbaar kunt opstellen. Dat je je vrij voelt om elkaar feedback te geven zodat je elkaar verder kunt helpen.

Blij

Vandaag was het zo’n fijne dag en ik ging met een blij gevoel naar huis. Wat hebben we een fijne groep en wat mooi dat we ook buiten de training om nog contact met elkaar hebben om met elkaar te sparren. En wat word ik toch blij van dit soort dagen. De interactie met anderen, het opslurpen van kennis en plezier hebben met elkaar. Dat is echt als de kers op een taart. Tjonge, wat geeft dat een positieve energie.

Een positieve flow

Ik realiseerde mij dat ik de laatste tijd vaker voorrang heb gegeven aan andere activiteiten. Het volgen van een training schoot er de afgelopen tijd iets te vaak bij in. En dat terwijl juist de kennis die ik ophaal en de energie die ik daarvan krijg mij zo goed doet. Ik zie dat ook bij de workshops en trainingen die ik zelf geef. Na een training blijft de positieve flow van de training vaak een paar dagen hangen.

Goede voornemens

Ondanks dat het nu geen nieuwjaarsdag en de tijd voor goede voornemens is, is dit wel een goed voornemen voor de rest van het jaar. Ik wil weer wat vaker met anderen sparren, kennis halen en kennis delen. Ik heb stiekem al even wat rondgekeken en heb al interessante trainingen gezien. Het is net alsof ik bij de bakker mag kiezen uit allemaal heerlijke lekkernijen. Nu nog een keuze maken. Wordt vervolgd.

 

Met het aanvragen van dit e-book
ga je akkoord met toezending van inspiratiemails

door CoachUnique.