Gratis e-book1

Herken je dit?

  • Elke dag voelt als een worsteling. Het lijkt wel of je dagen alleen nog bestaan uit eten, slapen en werken. Het werk stapelt zich op en je weet niet meer hoe je er doorheen moet komen. Als je thuiskomt struikel je over de sneakers van je zoon en de wasmand met vuile was puilt ook al weer uit. Het voelt alsof het werk alleen op jou neerkomt.
  • Je voelt je gefrustreerd omdat je je werk niet afkrijgt. Van je collega’s hoef je geen hulp te verwachten want ze zijn al net zo druk als jij. En je krijgt het al weer heet als je denkt aan het gesprek met je leidinggevende. Je kreeg alleen maar kritiek. Begrijpt ze niet hoe hard je werkt?
  • Mooi dat iedereen vindt dat je vaker nee moet zeggen maar je weet echt niet hoe je dat moet doen. Iedereen weet jou altijd te vinden voor een extra klus maar je merkt dat de grens van wat je aankunt bijna is bereikt.

E-book met mijn gouden tips

Omdat ik zie hoeveel vrouwen hiermee worstelen, heb ik een e-book gemaakt. Daarin deel ik mijn gouden tips die mij hebben geholpen om het anders te gaan doen. En met deze tips heb ik al een heleboel vrouwen kunnen helpen. Ik weet zeker dat deze tips jou ook helpen om weer grip te krijgen op je agenda.

En kun je nu al wat hulp gebruiken? Maak dan een afspraak voor een gratis verkenningsgesprek via 06 – 83 60 45 14 of stuur mij een e-mail met je contactgegevens via de knop hieronder.

Ja, ik wil een afspraak maken

 

Mijn gouden tips voor jou

Laat hieronder je e-mailadres achter en download mijn gouden tips.

 

Met het aanvragen van dit e-book
ga je akkoord met toezending van inspiratiemails

door CoachUnique.