Mijn gouden tips voor jou!

Je bent het zo gewend. Je zorgt voor alles en iedereen.
Alle ballen probeer je in de lucht te houden. Wat je doet moet natuurlijk wel goed zijn.
Hulp vragen vind je vreselijk want je wilt niemand lastig vallen.
Je werkt je een slag in de rondte. Diep van binnen weet je dat je het anders wilt doen.
Mijn gouden tips kunnen je daarbij helpen.

Herken je dit?

E-book met mijn gouden tips

Omdat ik zie hoeveel vrouwen hiermee worstelen, heb ik een e-book gemaakt. Daarin deel ik mijn gouden tips die mij hebben geholpen om het anders te gaan doen. En met deze tips heb ik al een heleboel vrouwen kunnen helpen. Ik weet zeker dat deze tips jou ook helpen om weer grip te krijgen op je agenda.

En kun je nu al wat hulp gebruiken? Maak dan een afspraak voor een gratis verkenningsgesprek via 06 – 83 60 45 14 of stuur een e-mail via de knop hieronder.

Ja, ik wil een afspraak maken

Wil jij weer grip op je agenda?

Mijn gouden tips voor jou

Laat hieronder je e-mailadres achter voor mijn gouden tips die je helpen om weer grip te krijgen op je leven zodat je weer tijd en energie hebt voor je gezin en de dingen die echt belangrijk voor je zijn.

e-book weer grip op je agenda

Neem jij altijd al het werk op je schouders?
Loop je jezelf steeds voorbij? Wil je weer grip op je agenda? Download dan deze gouden tips.

Laat hieronder je e-mailadres
achter en je kunt
het e-book downloaden.

Na het aanvragen van dit e-book ontvang je
een e-mail om je e-mailadres te bevestigen.
Daarna stuur ik je regelmatig tips en
inspiratie die je helpen zodat
grip kunt houden op je agenda.

Heb jij er genoeg van om jezelf voorbij te lopen? Wil je het anders gaan doen en kun je daar wel wat hulp bij gebruiken? Maak dan een afspraak voor een gratis verkenningsgesprek via 06-83 60 45 14.

footerlogo

Volg mij op: logo linkedinFacebook logo

CoachUnique is aangesloten bij NOBCO (Nederlandse orde van beroepscoaches). Dit betekent dat ik werk volgens de IEC-richtlijnen en bij klachten het klachtenreglement volg.

logo NOBCO

Privacyverklaring

Bij het verlenen van onze diensten in de coachpraktijk verwerken wij persoonsgegevens. Om je te informeren hoe wij met je persoonsgegevens omgaan hebben wij deze privacyverklaring opgesteld.

Bezoekadres:
Borculoseweg 38, 7161 HA Neede

Postadres:
Huikert 4, 7161 GH Neede

T 0545 29 49 64
M 06 83 60 45 14
E info@coachunique.nl

KvK-nummer: 63384116
BTW-identificatienummer: NL001649923B11

 

Disclaimer

Copyright

De inhoud van deze site, de daarin opgenomen gegevens, afbeeldingen, geluiden, teksten en combinaties daarvan en de programmatuur zijn beschermd door auteurs- en databankrechten. Deze rechten berusten bij CoachUnique. Zonder schriftelijke voorafgaande toestemming van CoachUnique is het niet toegestaan deze site of enig onderdeel daarvan te kopiƫren.

Aansprakelijkheid

Ondanks de voortdurende zorg en aandacht die wordt besteed aan de samenstelling van deze site en de daarin opgenomen gegevens, kan CoachUnique niet instaan voor de volledigheid, juistheid of voortdurende actualiteit van de gegevens. CoachUnique aanvaardt geen aansprakelijkheid voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van de site, (on)bereikbaarheid van de site of ter beschikking gestelde programmatuur.

Verwijzingen en hyperlinks

Verwijzingen naar of hyperlinks met andere websites dienen alleen ter informatie van de gebruiker. CoachUnique geeft dan ook geen garantie voor de toegankelijkheid en de inhoud van de betreffende websites en aanvaardt op generlei wijze aansprakelijkheid voor het functioneren van of voor de informatie op deze website.