Mijn gouden tips voor jou!

Je werkt je een slag in de rondte.
Iedereen weet jou altijd voor elke klus te vinden.
Je voelt je verantwoordelijk voor alles en iedereen.
Diep van binnen weet je dat je het anders wilt doen.
Maar je weet niet goed hoe.
Uitgeblust en uitgeput voel je je. Dit houd je niet langer vol.

Herken je dit?

E-book met mijn gouden tips

Omdat ik zie hoeveel vrouwen hiermee worstelen, heb ik een e-book gemaakt. Daarin deel ik mijn gouden tips die mij hebben geholpen om het anders te gaan doen. En met deze tips heb ik al een heleboel vrouwen kunnen helpen. Ik weet zeker dat deze tips jou ook helpen om weer grip te krijgen op je agenda. Laat hieronder je e-mailadres achter en download daarna het e-book.

Met het aanvragen van dit e-book
ga je akkoord met toezending van inspiratiemails

door CoachUnique.

Wil jij weer grip op je agenda?

Een afspraak maken

Heb je na het lezen van dit e-book wat vragen? Neem dan contact met mij op of maak een afspraak. Dat kan via 06 – 83 60 45 14 of stuur een e-mail via de knop hieronder.

Ja, ik wil een afspraak maken

Lukt het je niet meer om alle ballen in de lucht te houden? Wil jij het anders gaan doen zodat jij je weer energiek en opgewerkt voelt? Daar help ik je graag bij. Bel mij op 06 - 83 60 45 14 voor meer informatie of om een afspraak te maken.

footerlogo

Volg mij op: logo linkedinFacebook logo

Privacyverklaring

Bij het verlenen van de diensten in de coachpraktijk verwerk ik persoonsgegevens. Om je te informeren hoe ik met je persoonsgegevens omga heb ik deze privacyverklaring opgesteld.

Bezoekadres:
Borculoseweg 38, 7161 HA Neede

Postadres:
Huikert 4, 7161 GH Neede

T 0545 29 49 64
M 06 83 60 45 14
E info@coachunique.nl

KvK-nummer: 63384116
BTW-identificatienummer: NL001649923B11

 

Disclaimer

Copyright

De inhoud van deze site, de daarin opgenomen gegevens, afbeeldingen, geluiden, teksten en combinaties daarvan en de programmatuur zijn beschermd door auteurs- en databankrechten. Deze rechten berusten bij CoachUnique. Zonder schriftelijke voorafgaande toestemming van CoachUnique is het niet toegestaan deze site of enig onderdeel daarvan te kopiƫren.

Aansprakelijkheid

Ondanks de voortdurende zorg en aandacht die wordt besteed aan de samenstelling van deze site en de daarin opgenomen gegevens, kan CoachUnique niet instaan voor de volledigheid, juistheid of voortdurende actualiteit van de gegevens. CoachUnique aanvaardt geen aansprakelijkheid voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van de site, (on)bereikbaarheid van de site of ter beschikking gestelde programmatuur.

Verwijzingen en hyperlinks

Verwijzingen naar of hyperlinks met andere websites dienen alleen ter informatie van de gebruiker. CoachUnique geeft dan ook geen garantie voor de toegankelijkheid en de inhoud van de betreffende websites en aanvaardt op generlei wijze aansprakelijkheid voor het functioneren van of voor de informatie op deze website.