Gratis online masterclass ‘Weg met de energievreters’ op 28 maart

Herken je dit?

 • Je voelt je gefrustreerd want je bent de hele dag bezig geweest met een klus voor je collega’s dus je kruipt vanavond weer achter je laptop om je eigen werk af te maken.
 • Als je thuiskomt van je werk liggen de stinkende sportkleren van je zoon voor de wasmachine op de grond en je kunt wel janken als je de ontbijtspullen nog op tafel ziet staan. Zelfs de melkfles staat er nog bij.
 • Je voelt je helemaal leeg na een telefoontje met je beste vriendin die alleen maar zat te klagen over haar leidinggevende en haar schoonmoeder die overal kritiek op heeft.
 • Op je vrije dag rijd je nog snel even naar je ouders om de boodschappen langs te brengen en je zit op hete kolen als je toch maar even blijft om een kop koffie te drinken.
 • Je baalt dat je de afspraak met je vriendinnen moet verzetten omdat je bij een extra overleg op je werk moet zijn dat gepland is op jouw vrije dag.

 

Wil jij je weer energiek en opgewekt voelen?

‘s Ochtends voel je je steeds vaker uitgeblust en moe. Je moet jezelf soms dwingen om op te staan. En je ziet op tegen weer een drukke dag op je werk. Elke dag word je geleefd door al het moeten. Je holt steeds achter de feiten aan. En vooral al het gedoe, dat maakt je moe. Zelfs op je vrije dag lukt het je niet meer om bij te tanken.

Of het nu op je werk is of thuis. Iedereen doet elke keer een beroep op jou. Er is elke keer wel iets anders waardoor je niet toekomt aan wat je wilt doen. Dat vreet energie en het zorgt voor een kort lontje.

Ben je het zat dat iedereen elke keer weer een beroep op jou doet? En heb je er genoeg van dat anderen altijd met hun problemen en gedoe bij jou komen? Wil je je humeur niet meer laten bepalen door het gedoe maar je weer energiek en opgewekt voelen? Hoe zou het voor je zijn als je zelf weer je agenda kunt bepalen? Dat je weer tijd hebt om je eigen werk te doen en het gedoe van anderen jouw humeur niet meer beïnvloedt?

Daar kan ik je bij helpen met de masterclass ‘Weg met je energievreters’ op maandagavond 28 maart. In deze masterclass ontdek je waar jouw energie van wegloopt, waar jij energie van krijgt en wat echt belangrijk voor je is. En het allerbelangrijkste: wat jij nodig hebt om je weer energiek en opgewekt te voelen.

Je krijgt tips en ideeën die je helpen om jouw energievreters te vervangen door zaken waar je wel energie van krijgt. Ik laat je ook zien hoe je andere keuzes kunt maken zodat je weer grip krijgt op jouw eigen agenda. Natuurlijk kun je tijdens de masterclass je eigen voorbeelden inbrengen en zoeken we samen naar praktische oplossingen die je de volgende dag direct kunt toepassen.

 

Ja, ik doe mee!

 

Praktische informatie

De gratis online masterclass ‘Weg met je energievreters’ is op maandagavond 28 maart van 19.30 tot 20.45 uur via ZOOM. Je kunt je aanmelden via info@coachunique.nl. Na aanmelding ontvang je een uitnodiging per e-mail met daarin informatie en een link waarmee je toegang krijgt tot deze masterclass.

 

Aanmelden of meer informatie?

Wil jij je weer energiek en opgewekt voelen omdat je weer grip hebt op jouw agenda ? Meld je dan aan voor deze masterclass via de knop hieronder of stuur een e-mail naar info@coachunique.nl.

 

Ja, ik doe mee!

 

Vrijblijvend en gratis gesprek

Gezien de beschikbare tijd kan ik in deze masterclass niet heel diep ingaan op je persoonlijke vragen. Deze masterclass is bedoeld als een eerste stap om je energievreters aan te pakken en ideeën op te doen hoe jij weer meer energie kunt krijgen. Heb je een meer persoonlijke vraag? Maak dan een afspraak voor een gratis en vrijblijvend verkenningsgesprek via 06-83 60 45 14.

 

Wat deelnemers zeggen

 • Wat ik heb gehaald uit deze workshop is dat ik meer in het ‘nu’ leef in plaats van altijd maar druk te zijn met de toekomst. Het is nog wel even wennen om hier bewust mee bezig te zijn maar het gaat steeds beter.
  Laura
 • Inspirerende masterclass “weg met de energievreters”! Het was een bijzondere ontmoeting met de andere deelneemsters; met diepgang en humor. We verlieten de coachkeuken met kleine concrete acties die ik de dag erna meteen in de praktijk heb gebracht. Met resultaat: zo simpel kan het zijn! Deze praktische aanpak vind ik kenmerkend voor Diane. Daarnaast was het een goede voorbereiding voor een gesprek op mijn werk. Door de energievreters te benoemen en ook meteen te vertalen naar actie, kwam beweging en vielen puzzelstukjes op z’n plek. Hierdoor ging ik met meer zelfvertrouwen het gesprek in.
  Nicolle
 • Het was een bijzondere, mooi, gezellige en leerzame avond! Dank je Diane.
  Gabriele
 • Wat een warme en mooie masterclass heb je gegeven. Weer inzichten hervonden en weer opgeladen verder kunnen. Bedankt!
  Nicole

 

Ja, natuurlijk doe ik mee!