Gratis online workshop ‘Weg met de energievreters’ op 26 januari

Herken je dit?

 • Je voelt je gefrustreerd want je bent de hele dag bezig geweest met klussen van je collega’s waardoor je niet toe bent gekomen aan je eigen werk en je vanavond nog achter je laptop moet kruipen.
 • Als je thuiskomt liggen de stinkende sportkleren van je zoon voor de wasmachine op de grond, staan de ontbijtspullen nog op tafel en kun je wel janken als je de lege koelkast ziet als je wilt gaan koken. En dat terwijl je al zo moe bent van al het geregel op je werk.
 • Je voelt je uitgeput en zucht als je de telefoon neerlegt na een telefoontje met je beste vriendin die alleen maar zat te klagen over haar  leidinggevende, haar schoonmoeder die overal kritiek op had en haar partner die nooit iets doet in huis.
 • Je hoofd zit vol met de zorgen over je ouders en je gezin en al het gedoe op je werk waardoor er op je vrije dag helemaal niets meer uit je handen komt en je een beetje rusteloos door het huis zwerft.
 • Je maakt een afspraak met je vriendinnen omdat je er even tussenuit wilt want dan heb je even afleiding want als je thuisblijft ga je met een dekentje op de bank zitten malen en daar word je alleen nog maar rustelozer en verdrietig van.

Wil jij weer grip op jouw leven?

Hoe zou het voor je zijn als je weer zelf grip hebt op jouw agenda? En op jouw leven? Dat je geen tijd meer kwijt bent aan het gedoe van anderen, dat jij bepaalt wat belangrijk voor je is en je niet meer bezig bent met zaken waar je toch geen invloed op hebt. En dat je minder druk maakt over het geregel op je werk en het thuis omdat je andere keuzes maakt.

Daar kan ik je bij helpen. Want in de online workshop ‘Weg met de energievreters’ ontdek je waar jouw energie van wegloopt en waar jij energie van krijgt. We gaan op zoek naar oplossingen hoe jij jouw energievreters kunt veranderen in zaken die je energie geven en waar je blij van wordt.

Praktische informatie

De gratis workshop ‘Weg met je energievreters’ is op woensdagavond 26 januari van 19.30 tot 21.00 uur. In verband met de coronamaatregelen is deze workshop online via ZOOM. Je kunt je aanmelden via info@coachunique.nl. Na aanmelding ontvang je een uitnodiging per e-mail met daarin een link waarmee je toegang krijgt tot deze workshop.

Ik bied deze workshop nu gratis aan omdat veel mensen op dit moment worstelen met burn-outklachten en ik met deze workshop een bijdrage wil leveren aan het voorkomen van burn-out.

Aanmelden of meer informatie?

Wil jij weten wat jouw energiegevers zijn zodat je weer blij wordt van wat je doet en je weer plezier krijgt in je werk. Dat je je weer opgewekt en energiek kunt voelen? Meld je dan aan voor deze workshop via de knop hieronder of stuur een e-mail naar info@coachunique.nl.

Ja, ik meld mij aan voor deze workshop

Vrijblijvend en gratis gesprek

Gezien de beschikbare tijd kan ik in deze workshop niet heel diep ingaan op je persoonlijke vragen. Deze workshop is bedoeld als een eerste stap om je energievreters aan te pakken en ideeën op te doen hoe jij weer meer energie kunt krijgen. Heb je een meer persoonlijke vraag? Maak dan een afspraak voor een gratis en vrijblijvend verkenningsgesprek via 06-83 60 45 14.

Wat deelnemers over deze workshop zeggen

 • Wat ik heb gehaald uit deze workshop is dat ik meer in het ‘nu’ leef in plaats van altijd maar druk te zijn met de toekomst. Het is nog wel even wennen om hier bewust mee bezig te zijn maar het gaat steeds beter.
  Laura
 • Inspirerende workshop “weg met de energievreters”! Het was een bijzondere ontmoeting met de andere deelneemsters; met diepgang en humor. We verlieten de coachkeuken met kleine concrete acties die ik de dag erna meteen in de praktijk heb gebracht. Met resultaat: zo simpel kan het zijn! Deze praktische aanpak vind ik kenmerkend voor Diane. Daarnaast was het een goede voorbereiding voor een gesprek op mijn werk. Door de energievreters te benoemen en ook meteen te vertalen naar actie, kwam beweging en vielen puzzelstukjes op z’n plek. Hierdoor ging ik met meer zelfvertrouwen het gesprek in.
  Nicolle
 • Het was een bijzondere, mooi, gezellige en leerzame avond! Dank je Diane.
  Gabriele
 • Wat een warme en mooie workshop heb je gegeven. Weer inzichten hervonden en weer opgeladen verder kunnen. Bedankt!
  Nicole