Gratis ontwikkeladviestraject bij CoachUnique

Gratis ontwikkeladviestraject bij CoachUnique

Vanaf deze maand kun je bij ons terecht voor een geheel kosteloos ontwikkeladviestraject dat mogelijk wordt gemaakt dankzij de tijdelijke subsidieregeling NL Leert door. Alle werknemers in loondienst, flexwerkers, zelfstandigen en zzp’ers en ook niet werkenden kunnen gebruikmaken van dit ontwikkeladviestraject. Dit ontwikkeladviestraject biedt je de mogelijkheid om jezelf te verder te ontwikkelen in je werk of eventueel nieuwe stappen te zetten in je loopbaan. Op die manier ben je beter voorbereid op je toekomst.

Wat houdt het ontwikkeltraject in?

Het ontwikkeladviestraject begint met een online arbeidsmarktscan, gekoppeld aan vragenlijsten voor je drijfveren en je talenten, en omvat een aantal coachgesprekken. Daarin gaan we aan de slag met verschillende vragen. Zit je goed op je plek of past ander werk beter bij jou? Wat zijn je kansen op de arbeidsmarkt of in een andere sector? Is het nodig om je bij te scholen? De coachgesprekken zijn in de coachkeuken van CoachUnique maar kunnen ook online. Overdag, ’s avonds of in het weekend. Je krijgt ook hulp bij het kiezen van de juiste (bij)scholing of tips bij het zoeken en solliciteren naar ander werk. Samen werken we aan jouw ontwikkelplan. In dit ontwikkelplan staan de acties die je kunt ondernemen tijdens en na afloop van het ontwikkeltraject.

Maak snel een afspraak

Ben je toe aan een nieuwe stap in je loopbaan of heb je het gevoel dat je huidige baan niet helemaal bij je past? Wil je een opleiding gaan volgen maar kun je geen keus maken? Of ben je zzp’er maar twijfel je over het ondernemerschap? Dan is het ontwikkeladviestraject jouw kans om nieuwe stappen te zetten en wij helpen je daar graag bij. Het ontwikkeladviestraject is helemaal gratis. Het enige dat je hoeft te doen is contact met mij te leggen om een afspraak maken. Dat kan telefonisch via 06-83 60 45 14. Een WhatsApp sturen kan ook. Wacht niet te lang want de mogelijkheid om gebruik te maken van dit gratis ontwikkeladviestraject is slechts tijdelijk. Je laat deze kans toch niet lopen?

Meer weten?

Kijk voor meer informatie over het ontwikkeladviestraject op de website van Rijksoverheid.