Gratis gesprek

Onderweg naar huis baal je dat je al weer ja hebt gezegd.
Weer een klus van je collega op je bord.
En dat terwijl je eigen werk zich opstapelt.
Je schouders doen pijn, je hoofd doet zeer.
Je voelt je vermoeid en leeg.
Altijd alleen maar aan het werk
Je wilt dat het anders wordt. Maar hoe dan?

Herken je dit?

Je wilt dat het anders wordt maar hoe dan?

Het werk loopt over je schoenen en iedereen weet jou altijd te vinden voor een klus. Je voelt je vermoeid en leeg. Zelfs een beetje verdrietig. Maar iedereen denkt dat het geweldig met je gaat want je durft er met niemand over te praten. Je laat echt niet merken hoe je je voelt. Je hebt het toch mooi voor elkaar en hebt echt niks te klagen zeg je steeds tegen je zelf. Maar je weet dat je zo niet door kunt gaan en je wilt dat het anders wordt. Zo wil je het niet langer. Maar hoe je het kunt veranderen, je hebt geen idee.

Hoe zou het voor je zijn als je

Gratis gesprek

Daar kan ik je bij helpen. Want ik leer je hoe je andere keuzes kunt maken zodat je minder last hebt van druk en stress en weer tijd vrij gaat maken voor jezelf en doet waar jij blij van wordt. Worstel je hier al een tijdje mee? En wil je dat het anders wordt? Meld je dan aan voor een gratis gesprek van een half uur (telefonisch of online). Elke maand houd ik daarvoor in mijn agenda een aantal plekken vrij en ook in juni heb ik nog een aantal vrije plekken. Je kunt je aanmelden via 06-83 60 45 14 of per e-mail d.steenbruggen@coachunique.nl.

Om je zo goed mogelijk te kunnen helpen, vraag ik je om een korte vragenlijst in te vullen. Dat kan via de knop hieronder. Nadat je de vragenlijst hebt ingevuld, neem ik contact met je op om een afspraak te maken. Twijfel dan niet langer en meld je aan. En vergeet niet de vragenlijst hieronder in te vullen.

Ja, ik wil dat gratis gesprek

Wil jij je weer opgewekt en energiek voelen? Meld je dan snel aan voor een gratis gesprek.

Meer weten?

Wil je meer weten over dit gratis gesprek, een individueel coachtraject of een van de workshops? Bel mij dan op 06-83 60 45 14 of stuur mij een e-mail via de knop hieronder.

Ja, vertel mij meer!

footerlogo

Volg mij op: logo linkedinFacebook logo

 

Privacyverklaring

Bij het verlenen van de diensten in de coachpraktijk verwerk ik persoonsgegevens. Om je te informeren hoe ik met je persoonsgegevens omga heb ik deze privacyverklaring opgesteld.

Bezoekadres:
Borculoseweg 38, 7161 HA Neede

Postadres:
Huikert 4, 7161 GH Neede

T 0545 29 49 64
M 06 83 60 45 14
E info@coachunique.nl

KvK-nummer: 63384116
BTW-identificatienummer: NL001649923B11

 

Disclaimer

Copyright

De inhoud van deze site, de daarin opgenomen gegevens, afbeeldingen, geluiden, teksten en combinaties daarvan en de programmatuur zijn beschermd door auteurs- en databankrechten. Deze rechten berusten bij CoachUnique. Zonder schriftelijke voorafgaande toestemming van CoachUnique is het niet toegestaan deze site of enig onderdeel daarvan te kopiƫren.

Aansprakelijkheid

Ondanks de voortdurende zorg en aandacht die wordt besteed aan de samenstelling van deze site en de daarin opgenomen gegevens, kan CoachUnique niet instaan voor de volledigheid, juistheid of voortdurende actualiteit van de gegevens. CoachUnique aanvaardt geen aansprakelijkheid voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van de site, (on)bereikbaarheid van de site of ter beschikking gestelde programmatuur.

Verwijzingen en hyperlinks

Verwijzingen naar of hyperlinks met andere websites dienen alleen ter informatie van de gebruiker. CoachUnique geeft dan ook geen garantie voor de toegankelijkheid en de inhoud van de betreffende websites en aanvaardt op generlei wijze aansprakelijkheid voor het functioneren van of voor de informatie op deze website.