Zo kan het niet langer!

Al weer een hele avond extra gewerkt. En je weet dat het morgen niet anders gaat.
Je baalt dat je al weer ja hebt gezegd op een vraag van je collega.
En dat terwijl je zelf tegen een deadline aanloopt.
Je struikelt over de sneakers van je zoon als je thuiskomt.
En dan die afwas op het aanrecht. Zuchtend begin je op te ruimen.
‘Het is toch geen hotel hier?’ vraag je jezelf af.
‘s Avonds kom je niet in slaap en je bent al voor de vogels wakker.
Je hoofd is vol. Hoe kom je hieruit?

Herken je dit?

Hoe zou het voor je zijn als je

Dat kan echt! En ik help je daar graag bij. Want ik weet hoe fijn het is om het leven te leiden dat je zelf wilt.

 

Ja, ik wil mijn leven weer op de rit!

Zet jouw leven weer op de rit

Gratis verkenningsgesprek

Wil jij je leven weer op de rit? Daar kan ik jou bij helpen. Maak een afspraak via 06-83 60 45 14 voor een gratis online verkenningsgesprek en ik denk graag met je mee. Een e-mail sturen kan ook via de knop hieronder.

Ja, ik wil een afspraak maken!

footerlogo

Volg mij op: logo linkedin

CoachUnique is aangesloten bij NOBCO (Nederlandse orde van beroepscoaches). Dit betekent dat ik werk volgens de IEC-richtlijnen en bij klachten het klachtenreglement volg.

logo NOBCO

Privacyverklaring

Bij het verlenen van onze diensten in de coachpraktijk verwerken wij persoonsgegevens. Om je te informeren hoe wij met je persoonsgegevens omgaan hebben wij deze privacyverklaring opgesteld.

Bezoekadres:
Borculoseweg 38, 7161 HA Neede

Postadres:
Huikert 4, 7161 GH Neede

T 0545 29 49 64
M 06 83 60 45 14
E info@coachunique.nl

KvK-nummer: 63384116
BTW-identificatienummer: NL001649923B11

Disclaimer

Copyright

De inhoud van deze site, de daarin opgenomen gegevens, afbeeldingen, geluiden, teksten en combinaties daarvan en de programmatuur zijn beschermd door auteurs- en databankrechten. Deze rechten berusten bij CoachUnique. Zonder schriftelijke voorafgaande toestemming van CoachUnique is het niet toegestaan deze site of enig onderdeel daarvan te kopiëren.

Aansprakelijkheid

Ondanks de voortdurende zorg en aandacht die wordt besteed aan de samenstelling van deze site en de daarin opgenomen gegevens, kan CoachUnique niet instaan voor de volledigheid, juistheid of voortdurende actualiteit van de gegevens. CoachUnique aanvaardt geen aansprakelijkheid voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van de site, (on)bereikbaarheid van de site of ter beschikking gestelde programmatuur.

Verwijzingen en hyperlinks

Verwijzingen naar of hyperlinks met andere websites dienen alleen ter informatie van de gebruiker. CoachUnique geeft dan ook geen garantie voor de toegankelijkheid en de inhoud van de betreffende websites en aanvaardt op generlei wijze aansprakelijkheid voor het functioneren van of voor de informatie op deze website.