Gratis gesprek

Onderweg naar huis baal je dat je al weer ja hebt gezegd.
Weer een klus van je collega op je bord.
En dat terwijl je eigen werk zich opstapelt.
Als je thuiskomt, struikel je over de rugzak van je dochter.
De melk staat nog tussen de ontbijtbordjes op tafel.
Je valt uit naar je zoon die op de bank filmpjes zit te kijken.
Zuchtend begin je op te ruimen.
Je schouders doen pijn, je hoofd doet zeer.
Je voelt je doodmoe en opgebrand.
Iedereen leunt altijd op jou maar op wie kun jij leunen?

Herken je dit?

Hoe zou het voor je zijn als je

Wil jij minder stress en druk ervaren?

Dat kan. En daar kan ik je bij helpen. Heb jij het gevoel dat jij altijd alles alleen moet doen? Dat anderen altijd op jou leunen en dat jij er vaak alleen voor staat? Ik leer je hoe je andere keuzes kunt maken zodat je minder werk op je bord krijgt en je veel minder druk en stress ervaart.

Je gaat anders kijken naar de dingen die je doet, in je werk en thuis. En je zult merken dat er een last van je schouders valt als je weet hoe je dat kunt doen. Je gaat je weer opgewekt voelen en krijgt meer energie. Jij bent uniek en waardevol en het wordt tijd dat je dat ook zelf gaat zien. Want ook jij verdient het om te genieten van een fijn leven.

Gratis gesprek

Wil je weten wat je kunt doen om weer lekker in je vel te komen? Ik gun jou ook een leven waarvan je kunt genieten en daar help ik je graag bij. Om jou te laten zien hoe je dit voor elkaar kunt krijgen, bied ik je een gratis gesprek aan van een half uur (telefonisch of online). Dus wil jij weer gaan genieten van je leven? Wacht dan niet langer en maak een afspraak voor dit gratis gesprek. Ik weet zeker dat ik jou met dit gesprek verder kan helpen. Veel vrouwen gingen je al voor. Dit gesprek is gratis, geheel vrijblijvend en verplicht je tot niets.

Om je zo goed mogelijk te kunnen helpen, vraag ik je om een korte vragenlijst in te vullen. Dat kan via de knop hieronder. Nadat je de vragenlijst hebt ingevuld, neem ik contact met je op om een afspraak in te plannen. In dit gesprek bespreken we waar je tegenaan loopt, wat je wilt dat anders wordt en welke stappen je daarvoor kunt (en wilt) zetten. Wil je weer lekker in je vel komen te zitten? Twijfel dan niet langer en vul de vragenlijst hieronder in.

Ja, ik wil dat gratis gesprek

Wil jij minder druk en stress ervaren? Maak dan snel een afspraak.

Meer weten?

Wil je meer weten over dit gratis gesprek, een individueel coachtraject of een van de workshops? Bel mij dan op 06-83 60 45 14 of stuur mij een e-mail via de knop hieronder.

Ja, vertel mij meer!

footerlogo

Volg mij op: logo linkedin

CoachUnique is aangesloten bij NOBCO (Nederlandse orde van beroepscoaches). Dit betekent dat ik werk volgens de IEC-richtlijnen en bij klachten het klachtenreglement volg.

logo NOBCO

Privacyverklaring

Bij het verlenen van onze diensten in de coachpraktijk verwerken wij persoonsgegevens. Om je te informeren hoe wij met je persoonsgegevens omgaan hebben wij deze privacyverklaring opgesteld.

Bezoekadres:
Borculoseweg 38, 7161 HA Neede

Postadres:
Huikert 4, 7161 GH Neede

T 0545 29 49 64
M 06 83 60 45 14
E info@coachunique.nl

KvK-nummer: 63384116
BTW-identificatienummer: NL001649923B11

 

Disclaimer

Copyright

De inhoud van deze site, de daarin opgenomen gegevens, afbeeldingen, geluiden, teksten en combinaties daarvan en de programmatuur zijn beschermd door auteurs- en databankrechten. Deze rechten berusten bij CoachUnique. Zonder schriftelijke voorafgaande toestemming van CoachUnique is het niet toegestaan deze site of enig onderdeel daarvan te kopiƫren.

Aansprakelijkheid

Ondanks de voortdurende zorg en aandacht die wordt besteed aan de samenstelling van deze site en de daarin opgenomen gegevens, kan CoachUnique niet instaan voor de volledigheid, juistheid of voortdurende actualiteit van de gegevens. CoachUnique aanvaardt geen aansprakelijkheid voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van de site, (on)bereikbaarheid van de site of ter beschikking gestelde programmatuur.

Verwijzingen en hyperlinks

Verwijzingen naar of hyperlinks met andere websites dienen alleen ter informatie van de gebruiker. CoachUnique geeft dan ook geen garantie voor de toegankelijkheid en de inhoud van de betreffende websites en aanvaardt op generlei wijze aansprakelijkheid voor het functioneren van of voor de informatie op deze website.