Gratis gesprek

Je voelt je vermoeid en uitgeblust.
Op je werk en thuis loopt het allemaal niet soepel.
Het kost allemaal zo veel moeite.
En steeds vaker heb je een kort lontje.
Je herkent jezelf bijna niet meer.

Herken je dit?

Zo kun je echt niet doorgaan

Je voelt je vermoeid en en uitgeblust. Het werk en de klussen thuis, het staat je steeds meer tegen. Er moet zo veel en je weet niet wanneer je dat allemaal zou moeten doen. En dat korte lontje, je herkent je zelf niet meer. Je durft er met niemand over te praten want je hebt toch niets te klagen? Maar als je zo doorgaat, zit je straks met een burn-out op de bank. En zet je je relatie en je werk op het spel. En dat is het je echt niet waard.

Hoe zou het voor je zijn als je

Gratis gesprek

Daar kan ik je bij helpen. Elke maand houd ik in mijn agenda plek vrij voor een aantal gratis gesprekken voor vrouwen die hiermee worstelen. Heb jij last van al het moeten en ervaar je veel druk en stress? En wil je dat dit anders wordt? Meld je dan aan voor een van deze gratis gesprekken van een half uur (online of telefonisch). In dit gratis gesprek kijk ik samen met jou wat jij nodig hebt om je weer energiek en opgewekt te voelen. Je kunt je aanmelden via 06-83 60 45 14 of per e-mail d.steenbruggen@coachunique.nl.

Om je zo goed mogelijk te kunnen helpen, vraag ik je om een korte vragenlijst in te vullen. Dat kan via de knop hieronder. Nadat je de vragenlijst hebt ingevuld, neem ik contact met je op om een afspraak te maken. Twijfel niet langer en meld je aan. En vergeet niet de vragenlijst hieronder in te vullen.

Ja, ik wil dat gratis gesprek

Wil jij weer grip op je leven? Meld je dan snel aan voor een gratis gesprek.

Meer weten?

Wil je meer weten over dit gratis gesprek, een individueel coachtraject of een van de workshops? Bel mij dan op 06-83 60 45 14 of stuur mij een e-mail via de knop hieronder.

Ja, vertel mij meer!

footerlogo

Volg mij op: logo linkedinFacebook logo

 

Privacyverklaring

Bij het verlenen van de diensten in de coachpraktijk verwerk ik persoonsgegevens. Om je te informeren hoe ik met je persoonsgegevens omga heb ik deze privacyverklaring opgesteld.

Bezoekadres:
Borculoseweg 38, 7161 HA Neede

Postadres:
Huikert 4, 7161 GH Neede

T 0545 29 49 64
M 06 83 60 45 14
E info@coachunique.nl

KvK-nummer: 63384116
BTW-identificatienummer: NL001649923B11

 

Disclaimer

Copyright

De inhoud van deze site, de daarin opgenomen gegevens, afbeeldingen, geluiden, teksten en combinaties daarvan en de programmatuur zijn beschermd door auteurs- en databankrechten. Deze rechten berusten bij CoachUnique. Zonder schriftelijke voorafgaande toestemming van CoachUnique is het niet toegestaan deze site of enig onderdeel daarvan te kopiëren.

Aansprakelijkheid

Ondanks de voortdurende zorg en aandacht die wordt besteed aan de samenstelling van deze site en de daarin opgenomen gegevens, kan CoachUnique niet instaan voor de volledigheid, juistheid of voortdurende actualiteit van de gegevens. CoachUnique aanvaardt geen aansprakelijkheid voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van de site, (on)bereikbaarheid van de site of ter beschikking gestelde programmatuur.

Verwijzingen en hyperlinks

Verwijzingen naar of hyperlinks met andere websites dienen alleen ter informatie van de gebruiker. CoachUnique geeft dan ook geen garantie voor de toegankelijkheid en de inhoud van de betreffende websites en aanvaardt op generlei wijze aansprakelijkheid voor het functioneren van of voor de informatie op deze website.