Gratis verkenningsgesprek

Je baalt dat je al weer ja hebt gezegd op een vraag van je collega.
En dat terwijl je zelf tegen een deadline aanloopt.
‘Wanneer eten we? Ik moet zo weg!’ appt je zoon.
Helemaal vergeten dat de voetbaltraining eerder begint.
Als je thuiskomt, struikel je over de rugzak van je dochter.
De ontbijtboel staat nog op tafel. Zuchtend begin je op te ruimen.
‘s Avonds kom je niet in slaap. Elke dag ben je
al voor de vogels wakker.
Je hoofd is vol. Je voelt je uitgeblust.

Herken je dit?

Hoe zou het voor je zijn als je

Dat kan echt! En ik help je daar graag bij. Want ik weet hoe fijn het is om plezier te hebben in je werk en van het leven te genieten.

Ja, ik wil mijn leven weer op de rit!

Zet jouw leven weer op de rit

Gratis verkenningsgesprek

Wil jij leren hoe je beter prioriteiten kunt stellen zodat je meer tijd hebt om je werk te doen en weer energie hebt voor je gezin en tijd overhoudt om ook voor jezelf leuke dingen te doen? Daar help ik je graag bij. In een gratis online verkenningsgesprek van een half uur kijk ik samen met jou waar je tegenaan loopt, wat je wilt dat anders wordt, welke stappen je kunt zetten en wat ik daarin voor jou kan betekenen.

Wil jij de stap zetten om weer grip te krijgen op je agenda? Maak dan een afspraak voor een gratis online verkenningsgesprek via 06-83 60 45 14.

Om je goed te kunnen helpen, heb ik een korte vragenlijst opgesteld. Via de knop hieronder, kun je het vragenformulier invullen. Nadat je de vragen hebt ingevuld, neem ik contact met je op om een afspraak in te plannen voor een ZOOM-gesprek.

Vul hier het vragenformulier in

 

footerlogo

Volg mij op: logo linkedin

CoachUnique is aangesloten bij NOBCO (Nederlandse orde van beroepscoaches). Dit betekent dat ik werk volgens de IEC-richtlijnen en bij klachten het klachtenreglement volg.

logo NOBCO

Privacyverklaring

Bij het verlenen van onze diensten in de coachpraktijk verwerken wij persoonsgegevens. Om je te informeren hoe wij met je persoonsgegevens omgaan hebben wij deze privacyverklaring opgesteld.

Bezoekadres:
Borculoseweg 38, 7161 HA Neede

Postadres:
Huikert 4, 7161 GH Neede

T 0545 29 49 64
M 06 83 60 45 14
E info@coachunique.nl

KvK-nummer: 63384116
BTW-identificatienummer: NL001649923B11

 

Disclaimer

Copyright

De inhoud van deze site, de daarin opgenomen gegevens, afbeeldingen, geluiden, teksten en combinaties daarvan en de programmatuur zijn beschermd door auteurs- en databankrechten. Deze rechten berusten bij CoachUnique. Zonder schriftelijke voorafgaande toestemming van CoachUnique is het niet toegestaan deze site of enig onderdeel daarvan te kopiëren.

Aansprakelijkheid

Ondanks de voortdurende zorg en aandacht die wordt besteed aan de samenstelling van deze site en de daarin opgenomen gegevens, kan CoachUnique niet instaan voor de volledigheid, juistheid of voortdurende actualiteit van de gegevens. CoachUnique aanvaardt geen aansprakelijkheid voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van de site, (on)bereikbaarheid van de site of ter beschikking gestelde programmatuur.

Verwijzingen en hyperlinks

Verwijzingen naar of hyperlinks met andere websites dienen alleen ter informatie van de gebruiker. CoachUnique geeft dan ook geen garantie voor de toegankelijkheid en de inhoud van de betreffende websites en aanvaardt op generlei wijze aansprakelijkheid voor het functioneren van of voor de informatie op deze website.