Gratis gesprek

Het werk loopt over je schoenen.
Je bent het overzicht helemaal kwijt.
Wil jij graag weer overzicht en
meer rust in je hoofd?
Laat mij je daarbij helpen

Herken je dit?

Zo kun je echt niet doorgaan

Je drukke baan, de zorg voor je gezin, de klussen thuis. Je hoofd is vol van al het moeten en je bent het overzicht kwijt. Het werk loopt je over je schoenen. Hoe hard je ook werkt, het lukt je niet meer om al die ballen in de lucht te houden. Aan alles merk je dat je zo niet door kunt gaan. Je grens is bereikt en je moet keuzes maken. Maar waar moet je beginnen?

Hoe zou het voor je zijn als je

Gratis gesprek

Daar kan ik je bij helpen. Ben je het overzicht kwijt en kun je hier wel wat hulp bij gebruiken? Maak dan een afspraak voor een gratis gesprek. Samen kijken we hoe jij het overzicht weer terug kunt krijgen. Geheel vrijblijvend. Op een praktische manier en zonder poespas. Wil je dat het anders wordt? Bel mij dan vandaag nog om een afspraak te maken op 06-83 60 45 14 of stuur een e-mail naar d.steenbruggen@coachunique.nl. Als je onderstaande knop ook even een korte vragenlijst invult dan kan ik je zo goed mogelijk helpen met je vraag.

Ja, ik wil dat gratis gesprek

Wil jij weer overzicht? Maak dan een afspraak voor een gratis gesprek.

Meer weten?

Wil je meer weten over dit gratis gesprek, een individueel coachtraject of een van de workshops? Bel mij dan op 06-83 60 45 14 of stuur mij een e-mail via de knop hieronder.

Ja, vertel mij meer!

footerlogo

Volg mij op: logo linkedinFacebook logo

 

Privacyverklaring

Bij het verlenen van de diensten in de coachpraktijk verwerk ik persoonsgegevens. Om je te informeren hoe ik met je persoonsgegevens omga heb ik deze privacyverklaring opgesteld.

Bezoekadres:
Borculoseweg 38, 7161 HA Neede

Postadres:
Huikert 4, 7161 GH Neede

T 0545 29 49 64
M 06 83 60 45 14
E info@coachunique.nl

KvK-nummer: 63384116
BTW-identificatienummer: NL001649923B11

 

Disclaimer

Copyright

De inhoud van deze site, de daarin opgenomen gegevens, afbeeldingen, geluiden, teksten en combinaties daarvan en de programmatuur zijn beschermd door auteurs- en databankrechten. Deze rechten berusten bij CoachUnique. Zonder schriftelijke voorafgaande toestemming van CoachUnique is het niet toegestaan deze site of enig onderdeel daarvan te kopiëren.

Aansprakelijkheid

Ondanks de voortdurende zorg en aandacht die wordt besteed aan de samenstelling van deze site en de daarin opgenomen gegevens, kan CoachUnique niet instaan voor de volledigheid, juistheid of voortdurende actualiteit van de gegevens. CoachUnique aanvaardt geen aansprakelijkheid voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van de site, (on)bereikbaarheid van de site of ter beschikking gestelde programmatuur.

Verwijzingen en hyperlinks

Verwijzingen naar of hyperlinks met andere websites dienen alleen ter informatie van de gebruiker. CoachUnique geeft dan ook geen garantie voor de toegankelijkheid en de inhoud van de betreffende websites en aanvaardt op generlei wijze aansprakelijkheid voor het functioneren van of voor de informatie op deze website.