Gratis verkenningsgesprekken voor medewerkers in de zorg

Gratis verkenningsgesprekken voor medewerkers in de zorg

Maandag start de ‘Week van zorg en welzijn’. De zorg wordt dan extra onder de aandacht gebracht. Ook het werken in de zorg wordt gepromoot. Op dit moment is er al een tekort aan medewerkers in de zorg en dat tekort neemt alleen maar toe.

Bewondering

Ik heb veel bewondering voor mensen die in de zorg werken. Voor veel mannen en vrouwen is dit een soort van roeping. Elke dag klaar staan voor mensen die hulp en zorg nodig hebben, ga er maar aan staan. De echte zorg voor mensen komt door de verplichte registratie en administratie vaak onder druk te staan. En juist die ‘echte zorg’, dat is de reden dat mensen voor een baan in de zorg kiezen of gekozen hebben.

Oprechte aandacht

Van dichtbij zie ik met hoeveel passie mensen in de zorg hun werk doen. De verpleegkundigen en verzorgenden die elke dag klaar staan voor mijn moeder van bijna 86. Geestelijk en fysiek is ze nog heel sterk maar ze heeft bij sommige zaken wat professionele hulp nodig. En wat bijna nog belangrijker is: even een praatje maken, er even voor haar zijn en vragen hoe het gaat. Die oprechte belangstelling en aandacht maken het leven net een beetje fijner als het even iets minder gaat.

Vijf gratis verkenningsgesprekken

Als een soort van dank voor medewerkers in de zorg die het niet altijd makkelijk hebben door (te) hoge werkdruk en de zwaarte van hun werk, wil ik graag iets terug doen. In het kader van de ‘Week van de zorg en welzijn’ geef ik daarom vijf gratis verkenningsgesprekken (persoonlijk, telefonisch of online) cadeau aan medewerkers in de zorg. Werk je zelf in de zorg of ken je iemand in de zorg die wel wat hulp kan gebruiken in een betere balans tussen werk en privé, stuur mij dan een bericht via d.steenbruggen@coachunique.nl of bel 06-83 60 45 14 en ik vertel je graag meer.