Hele fijne kerstdagen en een gezond en voorspoedig nieuwjaar

Hele fijne kerstdagen en een gezond en voorspoedig nieuwjaar

Kersttijd. Voor mij altijd een tijd van bezinning. Terugkijken op het jaar dat achter ons ligt. Ik ben dankbaar. Voor mijn gezin, mijn familie, mijn vrienden. En voor de dingen die ik mag doen om anderen verder te helpen.

Ik kijk terug op een bijzonder jaar. Door alle maatregelen was het voor velen niet eenvoudig. En ook voor mij was het een jaar van schakelen en creatieve oplossingen bedenken. Toch ben ik dankbaar voor de mooie dingen die in het afgelopen jaar tot stand zijn gekomen. Voor mij persoonlijk en voor CoachUnique.

Ik word blij van de mooie resultaten die de mensen die ik in het afgelopen jaar mocht coachen hebben bereikt. De intense gesprekken, de lieve kaarten die ik ontving bij het afsluiten van de trajecten. Dat maakt mij gelukkig.

Dit weekend gaan we genieten van het samen zijn. Van de lichtjes in de boom, een lekker kerstdiner een heerlijke wandeling in het bos. En daarna kijk ik vooruit naar het nieuwe jaar dat voor ons ligt. Een jaar dat ook weer uitdagingen zal brengen. Maar ook daar kijk ik met een positief gevoel naar uit. Want ik weet zeker dat ook het nieuwe jaar veel moois zal brengen.

Ook in het nieuwe jaar blijft mijn missie staan: burn-out de wereld uit. Wel in een iets andere vorm dan het was. Coaching en training blijft natuurlijk. Alvast een tipje van de sluier: ik ga veel meer online doen en er komt een nieuwe training aan die helpt om je leven meer in balans te krijgen. Dat is nog niet alles maar binnenkort vertel ik je hier meer over.

Tot slot wil ik jou bedanken voor je vertrouwen en de verbinding. Ik wens jou en iedereen die je dierbaar is hele fijne kerstdagen en een gelukkig en voorspoedig 2022. Dat het nieuwe jaar jou ook veel moois mag brengen.

Diane

kerstboom met wens

 

 

Met het aanvragen van dit e-book
ga je akkoord met toezending van inspiratiemails

door CoachUnique.