Houd je medewerkers gezond

Houd je medewerkers gezond

Veel organisaties en bedrijven zetten zich actief in om ziekteverzuim van medewerkers te voorkomen. Toch worden signalen van een dreigende burn-out niet altijd op tijd gezien. Medewerkers worstelen vaak (te) lang door voordat ze aan de bel trekken en hulp vragen aan hun leidinggevende. Door eerder actie te ondernemen is nog veel winst te halen. In veel gevallen kan (langdurige) uitval door ziekte worden voorkomen.

Weer de touwtjes in handen

CoachUnique heeft daarom de training ‘Neem weer de regie op je leven’ ontwikkeld. Deze intensieve, eendaagse training in een kleine groep helpt mannen en vrouwen die vastlopen om stappen te zetten en de touwtjes weer in handen te nemen. Het resultaat van deze training is een concreet actieplan waarmee de deelnemers in de praktijk aan de slag kunnen. Deze training is ook interessant voor organisaties en bedrijven die deze training willen aanbieden aan medewerkers die vastlopen in hun werk en daar wel wat hulp bij kunnen gebruiken.

Training 16 maart

De eerstvolgende trainingsdag is op zaterdag 16 maart aanstaande in de coachkeuken van CoachUnique. De training van 16 maart is op basis van open inschrijving. Voor bedrijven biedt CoachUnique de training ook in company aan.