Voel jij je vermoeid en leeg?

Uitgeput en vermoeid voel je je
Al die klussen. Waar moet je beginnen?
Wil je af van al het moeten?
Daar ga ik je bij helpen!

Herken je dit?

Het werk en de zorg voor anderen, het slokt je op. Je bent moe van al het moeten. Als je thuis komt van je werk plof je op de bank om een beetje te Netflixen. Je baalt ervan want je moet nog zo veel. Van binnen voel je je onrustig. Het liedje ‘is dit alles’ van Doe Maar schiet steeds vaker door je hoofd. ‘Je hebt toch niks te klagen’ zeg je tegen jezelf. ‘Niet zo zeuren, kop op en doorgaan’ is je motto.

Zo kun je toch niet doorgaan?

Maar het vervelende gevoel van binnen gaat maar niet weg. Je voelt je moe en uitgeblust. Je gaat bijna elke ochtend met buikpijn naar je werk, en ‘s avonds neem je steeds vaker een paracetamol tegen de hoofdpijn. Je moppert op alles en iedereen en dat maakt je verdrietig. Je draait in kringetjes rond en weet niet waar je moet beginnen. De discussies met je partner maken je verdrietig. Door het gedoe op je werk voel je je onzeker. De kleine kwaaltjes. Zo wil je het niet langer. Als je eerlijk bent tegen je zelf dan weet je dat je zo niet door kunt gaan want diep van binnen weet je dat je je gezondheid, je relatie en je baan op het spel zet.

 

Ja, help mij hierbij!

 

In 90 dagen minder last van druk en stress!

Hoe zou het voor je zijn als je minder last hebt van druk en stress zodat jij je weer energiek en opgewekt kunt voelen. Dat je minder last hebt van al het moeten en je doet waar jij blij van wordt zodat je leven weer wat lichter aanvoelt? Daar ga ik je bij helpen. Met het 90-dagencoachtraject leer je waar al jouw ‘moeten’ vandaan komt, hoe je daar anders mee om kunt gaan en hoe je andere keuzes kunt maken zodat je minder last hebt van druk en stress. Dit helpt je om je weer opgewekt en energiek te voelen. Je zit weer lekker in je vel. Je krijgt weer plezier in wat je doet en je zelfvertrouwen komt terug.

Dit wil jij toch ook? Blijf hier dan niet langer alleen mee worstelen. Jouw leven is het waard om er van te genieten. Met dit traject help ik jou om het leven te leven dat jij verdient. Wacht dus niet langer en bel mij vandaag nog voor meer informatie op 06-83 60 45 14. Of maak direct een afspraak. Je kunt mij ook een berichtje sturen op 06-83 60 45 14 en ik neem contact met je op.

Ja, dat wil ik!

 

Wat houdt dit coachtraject in?

Dit coachtraject bestaat uit zes sessies van 75 minuten. Naast de coachsessies ga je zelf thuis met opdrachten aan de slag. De sessies en de opdrachten passen bij wat jij op dat moment nodig hebt. De sessies zijn om de week bij CoachUnique en/of online. En tussen de sessies door hebben we ongeveer een keer per week contact per e-mail of Whatsapp over zaken waar je tussendoor tegen aanloopt zodat je niet met je vragen hoeft te wachten tot de volgende sessie.

Na afloop van het traject

Ik doe mee!

Jouw investering

In slechts 90 dagen ga jij je weer energiek en opgewekt voelen omdat je minder last hebt van druk en stress. Jouw leven voelt weer een stuk lichter aan en je leert hou jij het leven kunt leven dat jij verdient. Dit traject is een investering in jouw toekomst. Jouw investering voor dit coachtraject is € 795. Je kunt dit bedrag ook in twee termijnen betalen van € 410,00 per termijn.

Wil jij je weer energiek en opgewekt voelen?

Meld je dan aan
voor jouw persoonlijke coachtraject.

Na aanmelding ontvang je een e-mail om je
e-mailadres te bevestiging en stuur ik
je een bericht met een bevestiging
en praktische informatie.

Wil jij je weer energiek en opgewekt voelen omdat je minder last hebt van druk en stress? En kun je daar wel wat hulp bij gebruiken? Meld je dan aan voor dit coachtraject.

Veelgestelde vragen

Staat je vraag er niet bij of wil je meer weten? Stuur dan een mail via de knop hieronder of bel mij op 06-83 60 45 14. Een Whatsapp sturen kan natuurlijk ook.

Ja, dit wil ik!

 

Ervaringen van andere vrouwen

Wat andere vrouwen vertellen over hun coachtraject:

 

Weer lekker in je vel?

Je voelt je opgebrand. Je bent moe en het lukt je niet meer alle ballen in de lucht te houden. Wil jij je weer energiek en opgewekt voelen omdat je minder druk en stress ervaart door te veel werk? Ik help je daar graag bij. Bel mij op 06-83 60 45 14 en maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend gesprek. Een e-mail sturen via de knop hieronder kan natuurlijk ook.

Ja, ik zet deze stap!

 

Je voelt je vermoeid en uitgeput. Wil jij je weer energiek en opgewekt voelen en voorkomen dat je in een burn-out terechtkomt? Wacht dan niet langer en meld je aan voor dit coachtraject via 06-83 60 45 14. Of maak dan een afspraak voor een vrijblijvend gesprek van een half uur (online of telefonisch) via 06 - 83 60 45 14.

footerlogo

Volg mij op: logo linkedinFacebook logo

Privacyverklaring

Bij het verlenen van de diensten in de coachpraktijk verwerk ik persoonsgegevens. Om je te informeren hoe ik met je persoonsgegevens omga heb ik deze privacyverklaring opgesteld.

Op alle diensten van CoachUnique zijn deze algemene voorwaarden van toepassing. Deze algemene voorwaarden kunnen naar wens ook worden toegestuurd.

Bezoekadres:
Borculoseweg 38, 7161 HA Neede

Postadres:
Huikert 4, 7161 GH Neede

T 0545 29 49 64
M 06 83 60 45 14
E info@coachunique.nl

KvK-nummer: 63384116
BTW-identificatienummer: NL001649923B11

 

 

Disclaimer

Copyright

De inhoud van deze site, de daarin opgenomen gegevens, afbeeldingen, geluiden, teksten en combinaties daarvan en de programmatuur zijn beschermd door auteurs- en databankrechten. Deze rechten berusten bij CoachUnique. Zonder schriftelijke voorafgaande toestemming van CoachUnique is het niet toegestaan deze site of enig onderdeel daarvan te kopiëren.

Aansprakelijkheid

Ondanks de voortdurende zorg en aandacht die wordt besteed aan de samenstelling van deze site en de daarin opgenomen gegevens, kan CoachUnique niet instaan voor de volledigheid, juistheid of voortdurende actualiteit van de gegevens. CoachUnique aanvaardt geen aansprakelijkheid voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van de site, (on)bereikbaarheid van de site of ter beschikking gestelde programmatuur.

Verwijzingen en hyperlinks

Verwijzingen naar of hyperlinks met andere websites dienen alleen ter informatie van de gebruiker. CoachUnique geeft dan ook geen garantie voor de toegankelijkheid en de inhoud van de betreffende websites en aanvaardt op generlei wijze aansprakelijkheid voor het functioneren van of voor de informatie op deze website.