Individueel coachtraject

Je zit al weer de hele avond achter je laptop.
Opnieuw een klus van een collega op je bord.
Toen je dochter voor de zoveelste keer binnenstormde, ontplofte je bijna.
Waarom zeg je toch elke keer weer ja? Je baalt van jezelf.
En je kunt wel janken van frustratie.
Hoe kom je door al het werk heen?
Je voelt je uitgeblust en zo ontzettend moe.
Waar moet je beginnen?.

Herken je dit?

Hoe zou het voor je zijn als je

Dit kan echt. En daar ga ik je bij helpen. In een persoonlijk coachtraject leer je hoe je andere keuzes kunt maken zodat je minder werk op je bord krijgt waardoor minder druk en stress ervaart. Je komt niet meer elke avond opgebrand thuis en krijgt weer plezier in je werk. Je houdt meer tijd over voor jezelf en je gezin en gaat weer de dingen doen waar jij blij van wordt. Omdat je niet meer probeert alle ballen in de lucht te houden voel je je weer energiek en opgewekt.

 

Wat houdt dit coachtraject in?

Dit persoonlijke coachtraject bestaat uit zes sessies van 75 minuten. De sessies zijn om de week bij CoachUnique en/of online. Naast deze sessies krijg je opdrachten voor thuis. Die opdrachten helpen je om wat we in de sessies hebben besproken in de praktijk te oefenen. Tussen de sessies door hebben we om de week op een vast moment contact per e-mail of Whatsapp zodat je niet met je vragen hoeft te wachten tot de volgende sessie.

Na afloop van het traject

Ja, dat wil ik!

Jouw investering

Jouw investering voor dit traject is € 795. Je kunt dit bedrag ook in twee termijnen betalen van € 435,00 per termijn.

Wil jij je weer energiek en opgewekt voelen?

Meld je dan aan
voor jouw persoonlijke coachtraject.

Na aanmelding ontvang je een e-mail om je
e-mailadres te bevestiging en stuur ik
je een bericht met een bevestiging
en praktische informatie.

Voel je weer energiek en opgewekt doordat je minder ballen in de lucht hoeft te houden

Veelgestelde vragen

Staat je vraag er niet bij of wil je meer weten? Stuur dan een mail via de knop hieronder of bel mij op 06-83 60 45 14. Een Whatsapp sturen kan natuurlijk ook.

Ja, dit wil ik!

 

Ervaringen van andere vrouwen

Ben je benieuwd naar de ervaringen van een aantal andere vrouwen die mij bij een coachtraject hebben gevolgd? Lees hun reactie hier.

Je voelt je moe en uitgeblust en hebt er genoeg van om alle ballen in de lucht te houden. En wil je dat het anders wordt? Wacht niet langer en meld je aan voor dit coachtraject via 06-83 60 45 14. Want met dit coachtraject help ik jou om andere keuzes te maken zodat jij je weer energiek en opgewekt kunt voelen. Wil je eerst meer weten? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend gesprek van een half uur (online of telefonisch) via 06 - 83 60 45 14.

footerlogo

Volg mij op: logo linkedinFacebook logo

CoachUnique is aangesloten bij NOBCO (Nederlandse orde van beroepscoaches). Dit betekent dat ik werk volgens de IEC-richtlijnen en bij klachten het klachtenreglement volg.

logo NOBCO

Privacyverklaring

Bij het verlenen van onze diensten in de coachpraktijk verwerken wij persoonsgegevens. Om je te informeren hoe wij met je persoonsgegevens omgaan hebben wij deze privacyverklaring opgesteld.

Op alle diensten van CoachUnique zijn deze algemene voorwaarden van toepassing. Deze algemene voorwaarden kunnen naar wens ook worden toegestuurd.

Bezoekadres:
Borculoseweg 38, 7161 HA Neede

Postadres:
Huikert 4, 7161 GH Neede

T 0545 29 49 64
M 06 83 60 45 14
E info@coachunique.nl

KvK-nummer: 63384116
BTW-identificatienummer: NL001649923B11

 

 

Disclaimer

Copyright

De inhoud van deze site, de daarin opgenomen gegevens, afbeeldingen, geluiden, teksten en combinaties daarvan en de programmatuur zijn beschermd door auteurs- en databankrechten. Deze rechten berusten bij CoachUnique. Zonder schriftelijke voorafgaande toestemming van CoachUnique is het niet toegestaan deze site of enig onderdeel daarvan te kopiëren.

Aansprakelijkheid

Ondanks de voortdurende zorg en aandacht die wordt besteed aan de samenstelling van deze site en de daarin opgenomen gegevens, kan CoachUnique niet instaan voor de volledigheid, juistheid of voortdurende actualiteit van de gegevens. CoachUnique aanvaardt geen aansprakelijkheid voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van de site, (on)bereikbaarheid van de site of ter beschikking gestelde programmatuur.

Verwijzingen en hyperlinks

Verwijzingen naar of hyperlinks met andere websites dienen alleen ter informatie van de gebruiker. CoachUnique geeft dan ook geen garantie voor de toegankelijkheid en de inhoud van de betreffende websites en aanvaardt op generlei wijze aansprakelijkheid voor het functioneren van of voor de informatie op deze website.