Voel jij je moe en lusteloos?

Al dat werk. Het slokt je op.
Maar waar moet je beginnen?
Hoe hard je ook werkt, het komt nooit af
En je bentt het overzicht helemaal kwijt
Laat mij je helpen om weer overzicht
te krijgen.

Herken je dit?

Het werk en de zorg voor anderen, het slokt je op. Het werk groeit je boven het hoofd en je bent helemaal het overzicht kwijt. Je collega’s die elke keer weer werk bij je over de schutting gooien. De klussen thuis die steeds weer op jouw bord terechtkomen. Het is je allemaal te veel en je weet niet meer waar je moet beginnen. ‘s Nachts kun je er niet van slapen en ‘s ochtends lig je al heel vroeg wakker. Steeds vaker ga je met buikpijn naar je bed want er komt elke dag alleen maar meer werk bij. Om je werk af te krijgen zeg je de dingen waar je plezier uit haalt, steeds vaker af en je hebt het gevoel dat je alleen nog maar bezig bent met eten, slapen en werken.

Zo kun je toch niet doorgaan?

Je lost je problemen altijd zelf wel op. ‘Kop op en doorgaan’ zeg je tegen jezelf. Maar je komt er niet meer uit. Als je eerlijk bent tegen je zelf dan weet je dat je zo niet door kunt gaan. Het slechte slapen, die vermoeidheid. Dat kost je je gezondheid. Op je werk begin je steeds vaker fouten te maken. En thuis wordt het er ook niet gezelliger op door al het gemopper op je pubers en de discussies over het werk dat je steeds meer naar huis neemt. Als je zo doorgaat zit je straks met een burn-out op de bank.

 

Ja, help mij hierbij!

 

Krijg weer grip op je werk

Hoe zou het voor je zijn als je weer overzicht hebt op je werk en dat je minder last hebt van druk en stress? Dat je weer tijd hebt om leuke dingen te doen? En dat je weer plezier hebt in wat je doet?

Daar kan ik je bij helpen. Want ik help je om weer grip te krijgen op je leven. Met mijn individuele coachtraject leer je hoe je anders kunt kijken naar je werk, hoe je andere keuzes kunt maken. Je ontdekt welke oude gewoontes er voor zorgen dat jij altijd tegen dezelfde dingen aanloopt, hoe het komt dat al het werk altijd op jouw bordje terechtkomt en wat jij kunt doen om die oude gewoontes te doorbreken zodat je weer zelf grip krijgt op jouw leven.

Heb je er genoeg van om nog langer te blijven hangen in de sleur van eten, slapen en werken? Wil je stoppen met het geworstel en weer plezier krijgen in wat je doet? Wacht dan niet langer en bel mij vandaag nog en ik vertel je graag meer over dit individuele coachtraject. Of maak een afspraak op 06-83 60 45 14. Een berichtje sturen op 06-83 60 45 14 kan natuurlijk ook. Je kunt mij ook een mail sturen via de knop hieronder.

Ja, dat wil ik!

 

Wat houdt dit coachtraject in?

Dit coachtraject bestaat uit zes sessies van 75 minuten. Naast de coachsessies ga je zelf thuis met opdrachten aan de slag. De sessies zijn om de week bij CoachUnique en/of online. En tussen de sessies door hebben we ongeveer een keer per week contact per e-mail of Whatsapp over zaken waar je tussendoor tegen aanloopt zodat je niet met je vragen hoeft te wachten tot de volgende sessie.

Na afloop van het traject

Ik doe mee!

Jouw investering

Dit traject is een investering in jouw toekomst want in dit traject leer je het voor altijd anders te gaan doen zodat je het leven kunt leiden dat jij verdient. Jouw investering voor dit coachtraject is € 795. Je kunt dit bedrag ook in twee termijnen betalen van € 410,00 per termijn.

Wil jij je weer energiek en opgewekt voelen?

Meld je dan aan
voor jouw persoonlijke coachtraject.

Na aanmelding ontvang je een e-mail om je
e-mailadres te bevestiging en stuur ik
je een bericht met een bevestiging
en praktische informatie.

Ben jij het overzicht kwijt en wil jij weer grip op je leven? Meld je dan aan voor dit coachtraject.

Veelgestelde vragen

Staat je vraag er niet bij of wil je meer weten? Stuur dan een mail via de knop hieronder of bel mij op 06-83 60 45 14. Een Whatsapp sturen kan natuurlijk ook.

Ja, dit wil ik!

 

Ervaringen van andere vrouwen

Wat andere vrouwen vertellen over hun coachtraject:

 

Weer lekker in je vel?

Je voelt je opgebrand. Je bent moe en het lukt je niet meer alle ballen in de lucht te houden. Wil jij je weer energiek en opgewekt voelen omdat je minder druk en stress ervaart door te veel werk? Ik help je daar graag bij. Bel mij op 06-83 60 45 14 en maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend gesprek. Een e-mail sturen via de knop hieronder kan natuurlijk ook.

Ja, ik zet deze stap!

 

Ben je door te veel werk het overzicht kwijtgeraakt en ervaar je daardoor te veel druk en stress? Wil je weten hoe je weer grip kunt krijgen op je werk zodat je je weer energiek en opgewekt kunt voelen? Maak dan vandaag nog een afspraak voor een gratis gesprek van een half uur (online of telefonisch) via 06-83 60 45 14.

footerlogo

Volg mij op: logo linkedinFacebook logo

Privacyverklaring

Bij het verlenen van de diensten in de coachpraktijk verwerk ik persoonsgegevens. Om je te informeren hoe ik met je persoonsgegevens omga heb ik deze privacyverklaring opgesteld.

Op alle diensten van CoachUnique zijn deze algemene voorwaarden van toepassing. Deze algemene voorwaarden kunnen naar wens ook worden toegestuurd.

Bezoekadres:
Borculoseweg 38, 7161 HA Neede

Postadres:
Huikert 4, 7161 GH Neede

T 0545 29 49 64
M 06 83 60 45 14
E info@coachunique.nl

KvK-nummer: 63384116
BTW-identificatienummer: NL001649923B11

 

 

Disclaimer

Copyright

De inhoud van deze site, de daarin opgenomen gegevens, afbeeldingen, geluiden, teksten en combinaties daarvan en de programmatuur zijn beschermd door auteurs- en databankrechten. Deze rechten berusten bij CoachUnique. Zonder schriftelijke voorafgaande toestemming van CoachUnique is het niet toegestaan deze site of enig onderdeel daarvan te kopiëren.

Aansprakelijkheid

Ondanks de voortdurende zorg en aandacht die wordt besteed aan de samenstelling van deze site en de daarin opgenomen gegevens, kan CoachUnique niet instaan voor de volledigheid, juistheid of voortdurende actualiteit van de gegevens. CoachUnique aanvaardt geen aansprakelijkheid voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van de site, (on)bereikbaarheid van de site of ter beschikking gestelde programmatuur.

Verwijzingen en hyperlinks

Verwijzingen naar of hyperlinks met andere websites dienen alleen ter informatie van de gebruiker. CoachUnique geeft dan ook geen garantie voor de toegankelijkheid en de inhoud van de betreffende websites en aanvaardt op generlei wijze aansprakelijkheid voor het functioneren van of voor de informatie op deze website.