Ervaar je veel stress en druk?

Zit je al weer de hele avond achter je laptop. Net als de rest van de week.
En ook de zondag gaat er weer aan.
Toen je dochter voor de zoveelste keer binnenstormde, ontplofte je bijna.
Je baalt van jezelf. Waarom zeg je toch elke keer weer ja?
Het werk stapelt zich op en je loopt hopeloos achter.
Je kunt wel janken van frustratie.
Je voelt je uitgeblust. Bent zo ontzettend moe.
Het liefst gooide je het bijltje er bij neer.

Herken je dit?

Hoe zou het voor je zijn als je

Dit kan echt. En daar ga ik je bij helpen. Want ik leer je hoe je er voor kunt zorgen dat je minder werk op je bord krijgt zodat je je weer energiek en opgewekt kunt voelen. Met het persoonlijke coachtraject ‘Weer grip op je leven in 90 dagen’ gaat jou dit lukken. Minder ballen in de lucht en meer tijd voor jezelf en je gezin zijn het resultaat.

Weer energiek en opgewekt in 90 dagen

Dit traject bestaat uit zes sessies van 75 minuten. De sessies zijn om de week bij CoachUnique en/of online. We maken een praktisch actieplan waarmee je ook echt stappen kunt gaan zetten en je krijgt opdrachten voor thuis en op je werk waarmee je in de praktijk kunt oefenen. Tussen de sessies door hebben we om de week op een vast moment contact per e-mail of Whatsapp zodat je niet met je vragen hoeft te wachten tot de volgende keer.

Na afloop van het traject

Ja, ik zet de stap en meld me aan voor dit coachtraject

Jouw investering

Jouw investering voor dit traject is € 795. Je kunt dit bedrag ook in twee termijnen betalen van € 435,00 per termijn.

Wil jij je weer energiek en opgewekt voelen?

Meld je dan aan
voor jouw persoonlijke coachtraject.

Na aanmelding ontvang je een e-mail om je
e-mailadres te bevestiging en stuur ik
je een bericht met een bevestiging
en praktische informatie.

Weer energiek en opgewekt in 90 dagen

Veelgestelde vragen

Staat je vraag er niet bij of wil je meer weten? Stuur dan een mail via de knop hieronder of bel mij op 06-83 60 45 14. Een Whatsapp sturen kan natuurlijk ook.

Ja, dit wil ik!

 

Ervaringen van andere vrouwen

Ben je benieuwd naar de ervaringen van een aantal andere vrouwen die mij bij een coachtraject hebben gevolgd? Lees hun reactie hier.

Lukt het je niet meer om alle ballen in de lucht te houden? Wil jij het anders gaan doen zodat jij je weer energiek en opgewerkt voelt? Daar help ik je graag bij. Bel mij op 06 - 83 60 45 14 voor meer informatie of om een afspraak te maken.

footerlogo

Volg mij op: logo linkedinFacebook logo

CoachUnique is aangesloten bij NOBCO (Nederlandse orde van beroepscoaches). Dit betekent dat ik werk volgens de IEC-richtlijnen en bij klachten het klachtenreglement volg.

logo NOBCO

Privacyverklaring

Bij het verlenen van onze diensten in de coachpraktijk verwerken wij persoonsgegevens. Om je te informeren hoe wij met je persoonsgegevens omgaan hebben wij deze privacyverklaring opgesteld.

Op alle diensten van CoachUnique zijn deze algemene voorwaarden van toepassing. Deze algemene voorwaarden kunnen naar wens ook worden toegestuurd.

Bezoekadres:
Borculoseweg 38, 7161 HA Neede

Postadres:
Huikert 4, 7161 GH Neede

T 0545 29 49 64
M 06 83 60 45 14
E info@coachunique.nl

KvK-nummer: 63384116
BTW-identificatienummer: NL001649923B11

 

 

Disclaimer

Copyright

De inhoud van deze site, de daarin opgenomen gegevens, afbeeldingen, geluiden, teksten en combinaties daarvan en de programmatuur zijn beschermd door auteurs- en databankrechten. Deze rechten berusten bij CoachUnique. Zonder schriftelijke voorafgaande toestemming van CoachUnique is het niet toegestaan deze site of enig onderdeel daarvan te kopiëren.

Aansprakelijkheid

Ondanks de voortdurende zorg en aandacht die wordt besteed aan de samenstelling van deze site en de daarin opgenomen gegevens, kan CoachUnique niet instaan voor de volledigheid, juistheid of voortdurende actualiteit van de gegevens. CoachUnique aanvaardt geen aansprakelijkheid voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van de site, (on)bereikbaarheid van de site of ter beschikking gestelde programmatuur.

Verwijzingen en hyperlinks

Verwijzingen naar of hyperlinks met andere websites dienen alleen ter informatie van de gebruiker. CoachUnique geeft dan ook geen garantie voor de toegankelijkheid en de inhoud van de betreffende websites en aanvaardt op generlei wijze aansprakelijkheid voor het functioneren van of voor de informatie op deze website.