Voel jij je vermoeid en leeg?

‘Is dit alles?’ vraag je jezelf steeds vaker af.
Het werk loopt over je schoenen
en je voelt je vermoeid.
Je bent altijd bezig om anderen overeind te houden.
en daarbij vergeet je jezelf.
Je wilt dat het anders wordt.
en daar kan ik je bij helpen.

Herken je dit?

Waar blijf jezelf?

Het werk en de zorg voor anderen, het slokt je op. Je voelt je vermoeid en leeg. Je merkt dat je werk je steeds meer tegen gaat staan en het plezier in de dingen die je doet is weg. Je bent moe van al het moeten.

Steeds vaker twijfel je aan jezelf. ‘Waarom lukt het mij toch niet om het allemaal voor elkaar te krijgen? Het ligt vast aan mij dat het mij allemaal niet lukt’ zeg je tegen jezelf. Dit maakt je onzeker. Van binnen voel je je onrustig. Het liedje ‘is dit alles’ van Doe Maar schoot gisteravond al weer door je hoofd.

Je durft er met niemand over te praten want je hebt het toch allemaal goed voor elkaar? Je hebt toch niks te klagen zeg je tegen jezelf. ‘Niet zo zeuren, kop op en doorgaan’ is je motto.

Maar het vervelende gevoel van binnen gaat maar niet weg. Als je heel eerlijk bent tegen jezelf dan moet je toegeven dat je er zelf zo niet uitkomt. Wil jij het leven leiden dat jij verdient? Daar ga ik je bij helpen. Wacht niet langer en bel mij vandaag nog om een afspraak te maken of stuur mij een berichtje op 06-83 60 45 14 en ik neem contact met je op.

 

Ja, help mij hierbij!

 

Nu ben jij aan de beurt!

Hoe zou het voor je zijn als je minder last hebt van druk en stress? Dat je doet waar jij blij van wordt zodat je weer plezier hebt in wat je doet en weer kunt genieten? Met dit 90-dagencoachtraject help ik je daarbij.

Ik laat je zien hoe je andere keuzes kunt maken zodat je minder last hebt van druk en stress zodat je je weer energiek en opgewekt kunt voelen. Je ontdekt wat echt belangrijk voor je is en waar jij blij van wordt. Het vertrouwen in jezelf neemt toe en je krijgt weer plezier in wat je doet. We kijken naar je (te) grote verantwoordelijkheidsgevoel en gaan aan de slag met grenzen stellen zodat niet al het werk altijd op jouw bord terechtkomt.

Ja, dat wil ik!

 

Wat houdt dit coachtraject in?

Dit coachtraject bestaat uit zes sessies van 75 minuten en duurt ongeveer 90 dagen. Naast de coachsessies ga je zelf thuis met opdrachten aan de slag. De sessies en de opdrachten passen bij wat jij op dat moment nodig hebt. De sessies zijn om de week bij CoachUnique en/of online. En tussen de sessies door hebben we ongeveer een keer per week contact per e-mail of Whatsapp over zaken waar je tussendoor tegen aanloopt zodat je niet met je vragen hoeft te wachten tot de volgende sessie.

Na afloop van het traject

Ik doe mee!

Jouw investering

In slechts 90 dagen ziet jouw wereld er een stuk zonniger uit en ga jij het leven leiden dat jij verdient. Dit traject is een investering in jouw toekomst. Jouw investering voor dit coachtraject is € 975. Je kunt dit bedrag ook in twee termijnen betalen van € 495,00 per termijn.

Wil jij je weer energiek en opgewekt voelen?

Meld je dan aan
voor jouw persoonlijke coachtraject.

Na aanmelding ontvang je een e-mail om je
e-mailadres te bevestiging en stuur ik
je een bericht met een bevestiging
en praktische informatie.

Wil jij je weer energiek en opgewekt voelen omdat je minder last hebt van druk en stress? En kun je daar wel wat hulp bij gebruiken? Meld je dan aan voor dit coachtraject.

Veelgestelde vragen

Staat je vraag er niet bij of wil je meer weten? Stuur dan een mail via de knop hieronder of bel mij op 06-83 60 45 14. Een Whatsapp sturen kan natuurlijk ook.

Ja, dit wil ik!

 

Ervaringen van andere vrouwen

Wat andere vrouwen vertellen over hun coachtraject:

 

Weer lekker in je vel?

Je voelt je opgebrand. Je bent moe en het lukt je niet meer alle ballen in de lucht te houden. Wil jij je weer energiek en opgewekt voelen omdat je minder druk en stress ervaart door te veel werk? Ik help je daar graag bij. Bel mij op 06-83 60 45 14 en maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend gesprek. Een e-mail sturen via de knop hieronder kan natuurlijk ook.

Ja, ik zet deze stap!

 

Je voelt je vermoeid en uitgeput. Alles is je te veel en je hebt het gevoel dat iedereen op jou leunt. Wil jij je weer energiek en opgewekt voelen en voorkomen dat je in een burn-out terechtkomt? Wacht dan niet langer en meld je aan voor dit coachtraject via 06-83 60 45 14. Of maak dan een afspraak voor een vrijblijvend gesprek van een half uur (online of telefonisch) via 06 - 83 60 45 14.

footerlogo

Volg mij op: logo linkedinFacebook logo

Privacyverklaring

Bij het verlenen van de diensten in de coachpraktijk verwerk ik persoonsgegevens. Om je te informeren hoe ik met je persoonsgegevens omga heb ik deze privacyverklaring opgesteld.

Op alle diensten van CoachUnique zijn deze algemene voorwaarden van toepassing. Deze algemene voorwaarden kunnen naar wens ook worden toegestuurd.

Bezoekadres:
Borculoseweg 38, 7161 HA Neede

Postadres:
Huikert 4, 7161 GH Neede

T 0545 29 49 64
M 06 83 60 45 14
E info@coachunique.nl

KvK-nummer: 63384116
BTW-identificatienummer: NL001649923B11

 

 

Disclaimer

Copyright

De inhoud van deze site, de daarin opgenomen gegevens, afbeeldingen, geluiden, teksten en combinaties daarvan en de programmatuur zijn beschermd door auteurs- en databankrechten. Deze rechten berusten bij CoachUnique. Zonder schriftelijke voorafgaande toestemming van CoachUnique is het niet toegestaan deze site of enig onderdeel daarvan te kopiëren.

Aansprakelijkheid

Ondanks de voortdurende zorg en aandacht die wordt besteed aan de samenstelling van deze site en de daarin opgenomen gegevens, kan CoachUnique niet instaan voor de volledigheid, juistheid of voortdurende actualiteit van de gegevens. CoachUnique aanvaardt geen aansprakelijkheid voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van de site, (on)bereikbaarheid van de site of ter beschikking gestelde programmatuur.

Verwijzingen en hyperlinks

Verwijzingen naar of hyperlinks met andere websites dienen alleen ter informatie van de gebruiker. CoachUnique geeft dan ook geen garantie voor de toegankelijkheid en de inhoud van de betreffende websites en aanvaardt op generlei wijze aansprakelijkheid voor het functioneren van of voor de informatie op deze website.