Individuele coaching

Individuele coaching

Loop je vast in je werk of privé en weet je niet goed hoe je dit aan moet pakken of heb je burn-outklachten? Ik kan je daar bij helpen. In een individueel coachtraject ontdek je wat echt belangrijk voor je is en hoe je op een andere manier keuzes kunt maken. Je leert bijvoorbeeld hoe je beter prioriteiten kunt stellen, wat je kunt doen om je grenzen te bewaken en wat je kunt doen om weer beter in je vel te komen. Een coachtraject kun je zien als je persoonlijke ontdekkingsreis. Na afloop van je ontdekkingsreis heb je een koffer vol verhalen, tips en inspiratie verzameld die je helpen om beter voor jezelf te zorgen.

Kennismakingsgesprek

Voordat we starten met een coachtraject hebben we altijd een kennismakingsgesprek. In dit kennismakingsgesprek bespreken we je coachvraag en wat je wilt bereiken. Als je besluit een coachtraject bij CoachUnique te volgen, dan maken we een plan voor de invulling van jouw coachtraject en krijg je een offerte op maat. We gaan daarna zo snel mogelijk samen aan de slag zodat je je snel weer beter voelt.

Inhoud van een coachtraject

Een coachtraject omvat meestal tussen de vijf en zeven gesprekken. Dit is afhankelijk van je coachvraag. Soms zijn er meer gesprekken nodig om tot een oplossing te komen. Ben je niet in de gelegenheid om naar CoachUnique te komen of wil je een hogere frequentie van de gesprekken, dan kun je ook kiezen voor een online coachtraject met videobellen (Facetime of Whatsapp bellen). Dat scheelt reistijd en is net zo effectief als een persoonlijk gesprek.

Gesprekken bij CoachUnique of op locatie

We houden de coachgesprekken normaal gesproken in de coachkeuken van CoachUnique. Eventueel kunnen we ook een afspraak plannen op een andere locatie, bijvoorbeeld op je werkplek.

Meer weten of een afspraak maken?

Wil je meer weten over de mogelijkheden van een individueel coachtraject? Neem contact met mij op via 06-83 60 45 14 en ik vertel je graag meer. Een e-mail sturen naar d.steenbruggen@coachunique.nl kan natuurlijk ook.

Bijdrage werkgever

Veel werkgevers dragen bij aan de kosten van aan een coachtraject bij burn-outklachten. Bespreek de mogelijkheden met je werkgever. Ik stuur je graag een offerte die je kunt voorleggen aan je werkgever.

Vergoeding van coaching

Onder bepaalde voorwaarden zijn scholingskosten aftrekbaar van de belasting. Kijk op de website van de Belastingdienst voor de voorwaarden of neem hierover contact op met je financieel adviseur.