Individuele coaching1

Herken je dit?

 • Weer een nieuwe klus op je bord. Je baalt van jezelf. Je hebt je weer om laten praten door je collega. En dat terwijl je zelf al hopeloos achterloopt. Vanavond toch maar weer achter je laptop. Je partner zal wel weer mopperen dat je alleen nog maar bezig bent met je werk en thuis altijd loopt te stressen. Hij heeft makkelijk praten. Hij maakt zich niet zo druk om alles. Gek word je er van.
 • Er ligt nog steeds een steen op je maag als je opstaat. Je hoofd begint te bonken als je denkt aan de dag die voor je ligt. Dat wordt natuurlijk alleen maar hollen vandaag. Haastig prop je een boterham naar binnen. Je brandt je mond aan de hete thee en vloekt binnensmonds als de jampot uit je handen glipt. Ook dat nog.
 • Voor je weggaat, open je alvast je mail. Je krijgt het bloedheet. Een pisnijdige mail van je manager. Hoe kon je dat nu vergeten? Je kunt jezelf wel voor je hoofd slaan. Het gesprek van vorige week schiet door je hoofd. Haar woorden dat jij beter prioriteiten moet stellen doen nog pijn. Ziet ze dan niet hoe hard je werkt en je collega’s de boel de boel laten? De tranen branden in je ogen. Je voelt je verdrietig en boos tegelijk.
 • Je ben opgelucht als je werkdag eindelijk voorbij is. Je hoofd loopt over en je nek staat stijf van de stress. Wat een dag. Als je ziet dat de ontbijtboel nog op tafel staat ontplof je bijna. Zelfs de melk staat er nog op. Je zucht en legt je hoofd op tafel. Het liefst zou je gaan gillen maar er komt geen geluid. Daarvoor heb je echt even geen energie meer.
 • ‘Kun je morgen mee naar het ziekenhuis want je zus kan niet’. Je moeder valt met de deur in huis als ze je belt. Je keel knijpt dicht. Dat komt morgen echt niet uit. Inwendig kook je van woede maar je zegt niets. Je wilt haar niet in de steek laten. ‘Ik ga het regelen’ hoor je jezelf op een bitse toon zeggen. Je voelt je zo gemeen. Zij stond vroeger ook altijd voor jou klaar. ’s Avonds lig je te malen in je bed. Hoe ga je dit morgen regelen op je werk zonder dat alles in de soep loopt?

Hoe zou het voor je zijn als je

 • Geen werk meer mee naar huis hoeft te nemen en je weer lekker een avondje kunt sporten? Even bijkletsen met je vriendin? Of gewoon een avondje op de bank met dat nieuwe boek dat al weken op je nachtkastje ligt?
 • Niet altijd hoeft te hollen en je tijd hebt om je werk te doen zodat er ook tijd overblijft voor iets anders dan werk zoals een praatje met je collega’s of een lunchwandeling?
 • Niet meer het gevoel hebt dat al het werk alleen op jouw bordje terechtkomt omdat het werk eerlijker wordt verdeeld en je samen de taken doet?
 • De klussen thuis op een andere manier kunt regelen zodat jij je niet overal druk over hoeft te maken omdat je weet dat het geregeld is?
 • Minder het gevoel hebt dat je klem komt te zitten tussen je werk en thuis en je je minder schuldig voelt als je andere prioriteiten stelt?

Dit kan echt. En daar ga ik je bij helpen. Want ik weet zelf hoe fijn het is als je grip hebt op je agenda. Dat je minder stress en druk ervaart in je werk en privé en je je energiek en opgewekt voelt. En dat gun ik jou ook. Met het persoonlijke coachtraject ‘Weer grip op je leven in 90 dagen’ zet je jouw leven weer op de rit.

Ervaar minder stress en druk in 90 dagen

Met het persoonlijke coachtraject ‘Weer grip op je leven in 90’ dagen leer ik je om beter prioriteiten te stellen zodat je minder stress en druk ervaart. Dit traject bestaat uit zes sessies van 75 minuten. De sessies zijn om de week bij CoachUnique en/of online. Tussen de sessies door hebben we om de week op een vast moment contact per e-mail of Whatsapp zodat je niet met je vragen hoeft te wachten tot de volgende sessie. We maken ook een persoonlijk actieplan dat je houvast geeft tijdens het traject. Na elke sessie krijg je opdrachten waarmee je in de praktijk kunt oefenen. Deze opdrachten passen precies bij wat jij op dat moment nodig hebt.

Na afloop van het traject

 • Zeg je met een grote glimlach tegen je collega dat je nu echt even geen tijd hebt voor de klus waarvoor ze je probeert te strikken. Als je wegloopt stuur je een berichtje naar je vriendinnen voor een ouderwetse meidenavond.
 • Staat elke dag met hoofdletters, vetgedrukt LUNCH in je agenda (ook als je vrij bent) om even adem te halen zodat je energie opdoet en je er ’s middags weer tegen aan kunt zonder dat je helemaal uitgeblust bent aan het einde van de dag.
 • Heb je voor je werk een weekplanning waarin je elke dag een vast moment hebt voor losse flodders en werk dat plotseling uit het plafond komt vallen. Dit moment is in beton gegoten en je houdt je daar ook aan.
 • Plof je na een dag hard werken heerlijk met een kop thee en een tijdschrift op de bank en voel je je niet schuldig over de uitpuilende wasmand in de bijkeuken of dat ‘patatje met’ in plaats van die gezonde broccolischotel.
 • Heb je meer grip op je agenda en je werk zodat je jezelf niet meer in honderdduizend bochten hoeft te wringen
 • Je voelt je niet meer gesandwiched tussen je werk en privé zodat je meer rust krijgt in je hoofd.

Ja, ik zet de stap en meld me aan voor dit coachtraject

 Jouw investering

Jouw investering voor dit traject is € 795. Je kunt dit bedrag ook in twee termijnen betalen van € 435,00.

Wil jij je weer energiek en opgewekt voelen?

Meld je dan aan
voor jouw persoonlijke coachtraject.

Na aanmelding ontvang je een e-mail om je
e-mailadres te bevestiging en stuur ik
je een bericht met een bevestiging
en praktische informatie.

 

Veelgestelde vragen

 • Kan het traject ook online?
  • Het traject kan gedeeltelijk of helemaal online. Dat scheelt reistijd en je hoeft dus ook niet in de buurt te wonen om het traject te volgen.
 • Kan het traject ook in langere sessies of een dagdeel?
  • Het traject kun je ook volgen in drie dagdelen van twee en een half uur op locatie.
 • Hoe kan ik me voorbereiden?
  • Voorbereiden is niet nodig. Gemotiveerd zijn is wel heel belangrijk.
 • Krijg ik huiswerk?
  • Bij het traject horen praktijkopdrachten. Dit is een belangrijk onderdeel van het traject.

Staat je vraag er niet bij of wil je meer weten? Stuur dan een mail via de knop hieronder of bel mij op 06-83 60 45 14. Een Whatsapp sturen kan natuurlijk ook.

Ja, dit wil ik!

Ervaringen van andere vrouwen

Ben je benieuwd naar de ervaringen van een aantal andere vrouwen die mij bij een coachtraject hebben gevolgd? Lees hun reactie hier.