Introductieworkshop ‘aan de slag met je kwaliteiten’ op 25 januari

Introductieworkshop ‘aan de slag met je kwaliteiten’ op 25 januari

Loop je elke keer tegen dezelfde dingen aan? Die collega’s die elke keer weer werk bij jou over de schutting gooit. De klussen in huis die altijd op jouw bordje terechtkomen. Je manager die elke keer alles maar wegwuift. Of die collega waarmee je elke keer weer botst. Wil je dit kunnen veranderen, dan is het nodig om te weten waar jouw reactie en die van de ander vandaan komt en waar het precies schuurt. Dit inzicht helpt je om het de volgende keer anders te doen.

Om je hierbij te helpen, organiseer ik op woensdagavond 25 januari van 19.30 tot 21.00 uur bij CoachUnique de introductieworkshop ‘Aan de slag met je kwaliteit’. In deze workshop kijken we naar je kwaliteiten, je valkuilen, je uitdagingen en je allergieën. Daarbij maken we onder andere gebruik van het kernkwadrant van Daniel Ofman. Met de inzichten uit deze workshop leer je hoe je dingen anders kunt gaan doen en hoe je jouw kwaliteiten kun inzetten om de samenwerking met mensen om je heen te verbeteren.

Heb jij er genoeg van dat je elke keer tegen dezelfde dingen aanloopt? En wil je weten wat je anders kunt doen en hoe? Meld je dan vandaag nog aan voor deze introductieworkshop. Maar wacht niet te lang want er is beperkt plek. Dus vol = vol.

Praktische informatie en aanmelding

Deze introductieworkshop is op woensdagavond 25 januari aanstaande van 19.30 tot 20.45 uur bij CoachUnique, Borculoseweg 38. Je kunt je aanmelden via info@coachunique.nl. Na aanmelding ontvang je een e-mail met meer informatie over deze workshop. De kosten voor deze workshop zijn slechts € 15,00.

Meer weten?

Wil je meer weten over deze workshop? Neem dan contact met mij op via 06-83 60 45 14. Is deze workshop niets voor jou maar wil je hierover wel met mij sparren? Maak dan een afspraak voor een gratis gesprek. En heb je interesse om deze workshop samen met je team, je vriendinnen of je sportmaatjes te doen? Bel mij dan op via 06-83 60 45 14 of stuur mij een e-mail via d.steenbruggen@coachunique.nl.

Met het aanvragen van dit e-book
ga je akkoord met toezending van inspiratiemails

door CoachUnique.