Gratis kennissessie ‘Hoe voorkom je een burn-out?’ op 12 november

Gratis kennissessie ‘Hoe voorkom je een burn-out?’ op 12 november

Omdat ik vind dat er te weinig aandacht is voor het voorkomen van burn-out organiseer ik op dinsdag 12 november om 20.00 uur in mijn coachkeuken de gratis en vrijblijvende kennissessie ‘Hoe voorkom je een burn-out’. Deze kennissessie is voor iedereen die persoonlijk of professioneel meer wil weten over burn-out en burn-outklachten en het voorkomen van een burn-out. In deze kennissessie draag ik tips en ideeën aan waar je in de dagelijkse praktijk mee aan de slag kunt. Natuurlijk is er ruimte voor het stellen van vragen. Kennisdelen, van elkaar leren en gezelligheid zijn de ingrediënten van deze kennissessie.

Ook kennissessies voor bedrijven en organisaties

Ik organiseer deze kennissessies omdat ik merk dat er soms nog onvoldoende kennis is over het ontstaan van burn-out en vooral over hoe je een burn-out kunt voorkomen. Naast de kennissessies in mijn coachkeuken ga ik met mijn kennissessie langs bij bedrijven en organisaties om kennis over te dragen aan leidinggevenden, HR-adviseurs en iedereen die wil weten hoe je een burn-out kunt voorkomen en wat je moet doen als je toch in een burn-out terechtkomt. En niet onbelangrijk: hoe je collega’s, je partner, vrienden en vriendinnen kunt helpen als zij te maken hebben met burn-outklachten.

Meedoen aan deze kennissessie?

Je kunt je aanmelden voor deze kennissessie door een mail te sturen naar info@coachunique.nl of even te bellen naar 06-03 60 45 14. Er is beperkt plek dus vol is vol. Bij voldoende belangstelling organiseer ik binnenkort een extra kennissessie.

Een kennissessie bij jouw bedrijf of organisatie?

Heb je interesse voor een kennissessie in jouw bedrijf of organisatie? Dan kan dat ook. Kunnen jouw leidinggevenden, HR-adviseurs en collega’s wel wat kennis gebruiken over het voorkomen van een burn-out? Ik kom graag bij jullie langs. De kennissessie duurt een uur en is gratis en geheel vrijblijvend. Het enige dat ik vraag is een ruimte waar de kennissessie plaats kan vinden en natuurlijk collega’s die de kennissessie bij gaan wonen. Bel mij via 06-83 60 45 14 en we plannen een datum in.

Meer weten?

Kun je wel wat hulp gebruiken en is het bijwonen van een kennissessie niets voor jou? In een vrijblijvend kennismakingsgesprek denk ik graag met je mee. Een afspraak maken kan eenvoudig via deze website. Een e-mail sturen naar d.steenbruggen@coachunique.nl of bellen naar 06-83 60 45 14 kan natuurlijk ook.

Mijn missie

Burn-out de wereld uit, dat is mijn missie. Om deze missie te realiseren, richt ik mij op het voorkomen van burn-out. Want voorkomen is beter dan genezen.