Workshop ‘Jouw kwaliteiten als kracht’

Die collega waar je elke keer mee botst. Al die klussen in huis die altijd op jouw bordje terechtkomen maar ondanks dat je ervan baalt, je doet ze toch. Je ergert je aan je manager die elke keer alles maar wegwuift maar je durft er niets van te zeggen. De discussies met je zus omdat je volgens haar te weinig naar je ouders gaat. Je loopt steeds weer tegen dezelfde dingen aan maar je weet niet goed waar dit vandaan komt en nog belangrijker: hoe je dit kunt veranderen.

Staan jouw kwaliteiten je in de weg?

Als je elke keer dezelfde obstakels tegenkomt, over je eigen grenzen heen gaat, gedoe hebt met de mensen om je heen dan is de kans groot dat het ‘probleem’ vooral bij jezelf ligt en niet bij de ander.

Ben jij bijvoorbeeld een echte doorzetter en weet je van geen ophouden? Dan is de kans groot dat als je onder hoge druk staat, je nog harder gaat werken. Heb je dan een collega die zich wat minder druk maakt over het werk. Dan kan dat bij jou veel irritatie en frustratie geven. Dan zorgt jouw enorme doorzettingsvermogen er voor dat het contact met die collega onder druk komt te staan.

Of je bent een pietje precies en je houdt van een opgeruimd huis. Dan hoef ik niet uit te leggen wat er gebeurt als je partner en je pubers in huis minder van het opruimen houden. En jij in een week dat je al heel erg druk bent, gefrustreerd op zondagavond de badkamer aan het poetsen bent en de keukenvloer staat te dweilen.

Jouw kwaliteiten (je doorzettingsvermogen, nauwkeurigheid) kunnen je dus soms enorm in de weg zitten. Het is dus heel handig (en het scheelt ook een heleboel frustratie) om je kwaliteiten te kennen. Want jouw kwaliteiten, die kunnen je juist zo veel brengen.

En daarom organiseer ik op maandagavond 8 mei van 19.30 tot 20.45 uur bij CoachUnique de workshop ‘Jouw kwaliteiten als kracht’. We gaan in deze workshop aan de slag met je kwaliteiten, valkuilen, uitdagingen en allergieën. Je ontdekt welke kracht er zit in jouw kwaliteiten en hoe je hier beter gebruik van kunt maken dan je nu doet. Je zult zien dat het contact met de mensen om je heen en de samenwerking met anderen aanzienlijk verbetert.

Loop jij ook telkens tegen dezelfde dingen aan? Wil je jezelf en anderen beter leren begrijpen? Meld je dan vandaag nog aan voor deze workshop. Want in deze workshop ontdek je dat je veel meer invloed hebt op je leven dan je misschien zelf denkt. Maar wacht niet te lang want er is beperkt plek. Dus vol = vol.

Praktische informatie en aanmelding

Deze workshop is op maandag 8 mei aanstaande van 19.30 tot 20.45 uur bij CoachUnique, Borculoseweg 38. Je kunt je aanmelden via info@coachunique.nl of via de knop hieronder. Na aanmelding ontvang je een e-mail met meer informatie over deze workshop. De kosten voor deze workshop zijn slechts € 15,00. Natuurlijk is er koffie, thee met iets lekkers.

Ja, ik doe mee!

Meer weten?

Wil je eerst meer weten over deze workshop? Neem dan contact met mij op via 06-83 60 45 14. Is hierover praten in een groep niets voor jou maar wil je hierover wel met mij sparren? Maak dan een afspraak voor een gratis gesprek. En heb je interesse om deze workshop een keer samen met collega’s, je team of je vriendinnen te doen? Bel mij dan op via 06-83 60 45 14 of stuur mij een e-mail via d.steenbruggen@coachunique.nl.

Omdat dit een korte workshop is, kan het zijn dat we minder diep ingaan op je vragen dan je graag zou willen. Wil je dat ik dieper inga op je vragen? Maak dan een afspraak voor een gratis gesprek via 06-83 60 45 14.