Workshop ‘Jouw kwaliteiten als kracht’

Die collega waar je elke keer mee botst. Je baalt ervan dat alle klussen in huis altijd op jouw bordje terechtkomen maar je doet ze toch. Je ergert je aan je manager die elke keer alles maar wegwuift maar je durft er niets van te zeggen. De discussies met je zus omdat je volgens haar te weinig naar je ouders gaat. Je loopt steeds weer tegen dezelfde dingen aan maar je weet niet goed hoe je dit kunt veranderen.

Staan jouw kwaliteiten je in de weg?

Als je elke keer dezelfde obstakels tegenkomt, gedoe hebt mct de mensen om je heen dan is het goed om te kijke naar het patroon. Het klinkt misschien heel raar maar grote kans dat jouw kwaliteiten je in de weg zitten. Ben jij bijvoorbeeld een echte doorzetter en weet je van geen ophouden? Dan is de kans groot dat als je onder hoge druk staat, je nog harder gaat werken. Heb je dan een collega die zich wat minder druk maakt over het werk. Dan kan dat bij jou veel irritatie en frustratie geven. Je kunt het je misschien niet voorstellen maar dan zorgt jouw kwaliteit (jouw enorme doorzettingsvermogen) er voor dat het contact met die collega regelmatig onder druk komt te staan. Of je bent een pietje precies en je houdt van een opgeruimd huis. Dan hoef ik niet uit te leggen hoe jij je voelt als je partner en je pubers in huis minder van het opruimen houden.

Vaak weet je zelf niet eens waar je kwaliteiten liggen en wat jouw valkuilen zijn. Om jezelf en anderen beter te begrijpen is het heel handig als je wat jouw kwaliteiten zijn en hoe je jouw kwaliteiten beter kunt gebruiken dan je nu meestal doet. Om je hierbij te helpen organiseer ik op maandagavond 3 april van 19.30 tot 20.45 uur bij CoachUnique de workshop ‘Jouw kwaliteiten als kracht’.

In deze workshop gaan we aan de slag met je kwaliteiten, valkuilen, uitdagingen en allergieën. Je leert jezelf en anderen beter begrijpen en ontdekt welke kracht er zit in jouw kwaliteiten. Dat wat je leert in deze workshop helpt je bij een beter contact met de mensen om je heen en zorgt ook voor een betere samenwerking met je collega’s.

Loop jij ook telkens tegen dezelfde dingen aan en wil je weten wat je anders kunt doen? Meld je dan vandaag nog aan voor deze workshop. Maar wacht niet te lang want er is beperkt plek. Dus vol = vol.

Praktische informatie en aanmelding

Deze workshop is op maandag 3 april aanstaande van 19.30 tot 20.45 uur bij CoachUnique, Borculoseweg 38. Je kunt je aanmelden via info@coachunique.nl of via de knop hieronder. Na aanmelding ontvang je een e-mail met meer informatie over deze workshop. De kosten voor deze workshop zijn slechts € 15,00. Natuurlijk is er koffie, thee met iets lekkers.

Ja, ik doe mee!

Meer weten?

Wil je eerst meer weten over deze workshop? Neem dan contact met mij op via 06-83 60 45 14. Is hierover praten in een groep niets voor jou maar wil je hierover wel met mij sparren? Maak dan een afspraak voor een gratis gesprek. En heb je interesse om deze workshop een keer samen met collega’s, je team of je vriendinnen te doen? Bel mij dan op via 06-83 60 45 14 of stuur mij een e-mail via d.steenbruggen@coachunique.nl.

Omdat dit een korte workshop is, kan het zijn dat we minder diep ingaan op je vragen dan je graag zou willen. Wil je dat ik dieper inga op je vragen? Maak dan een afspraak voor een gratis gesprek via 06-83 60 45 14.