Kom je eindelijk in actie?

Kom je eindelijk in actie?

Het houdt maar niet op met al dat werk. Het lijkt wel of er helemaal niets van je to do lijstje af gaat. Je had zo gehoopt dat het door de vakanties nu wat rustiger zou zijn. Maar helaas liep het anders. Je collega werd ziek dus weer extra werk op je bordje.

Even helemaal niets

Gelukkig, het is bijna vakantie. Nog even doorzetten. De laptop gaat dan ook echt in de kast. Op de eettafel zie je hem toch steeds staan. En je weet nu al hoe het gaat. Dan ga je toch weer klusjes doen en lukt het niet om af te schakelen. O wat kijk je er naar uit. Je kunt niet afwachten. Er lekker een paar dagen tussen uit en even helemaal niets. Ook even niet aan je werk denken maar gewoon doen waar je zin in hebt. Lekker uitslapen. Rustig ontbijten en helemaal niets moeten. Heerlijk.

Op je tandvlees lopen?

Het knaagt wel een beetje van binnen. Zo moe als nu ben je nog nooit geweest. Je durft er nog niet aan te denken dat je straks weer aan het werk moet. De moed zakt in je schoenen. Want zo houd je het niet vol. Er moet echt iets veranderen. Maar wat ga je er aan doen? Doe je het na de vakantie allemaal anders? Of blijft het bij een goed voornemen? Dat je alleen maar roept dat het anders moet maar dat je toch niet in actie komt. En je dus waarschijnlijk een maand na je vakantie weer op je tandvlees loopt.

Workshop ‘Weg met de energievreters’

Heb je er genoeg van? Kom je echt in actie zodat je de energie die je hebt opgedaan in je vakantie ook echt vast kunt houden? Meld je dan nu al aan voor de workshop ‘Weg met de energievreters’ op maandagavond 6 september. Doe het snel want vol = vol.

Met het aanvragen van dit e-book
ga je akkoord met toezending van inspiratiemails

door CoachUnique.