Laat je dromen uitkomen

Laat je dromen uitkomen

Het nieuwe jaar is begonnen. Het is al weer 1 januari. De laatste overheerlijke oliebollen staan op tafel. Onvoorstelbaar hoe snel het afgelopen jaar is gegaan. Ik kijk terug op een mooi jaar waarin ik veel heb geleerd. Een jaar waarin de activiteiten van CoachUnique steeds meer vorm gingen krijgen. Invulling geven aan mijn eigen coachpraktijk, een droom die voor mij waarheid mocht worden.

Weg met de oppervlakkigheid!

Voor 2018 heb ik een heleboel plannen. Ik wil mij in 2018 in ieder geval sterk maken voor meer diepgang en persoonlijk contact. In mijn omgeving hoor ik steeds vaker dat mensen klaar zijn met de oppervlakkigheid. Het moet ergens over gaan. Door het gebruik van mobiele telefoons en het internet is er steeds minder persoonlijk contact. En wat is er fijner dan af en toe even met een echt mens praten over iets dat je bezighoudt, waar je last van hebt of waar je je zorgen over maakt. Gewoon even met elkaar bijpraten en samen lachen helpt je om het leven wat lichter te maken. Daarvoor ga ik mij in het nieuwe jaar in ieder geval inzetten.

Individuele begeleiding en workshops

Naast individuele begeleiding van mensen die vastlopen door een slechte balans tussen werk en privé organiseer ik verschillende workshops en bijeenkomsten. Op 18 januari staat bijvoorbeeld de kleinschalige workshop ‘Weer grip op je agenda’ op de planning en vanaf februari maak ik een start met ‘Taart en thema’. In een informele setting gaan we in de coachkeuken met elkaar in gesprek over een bepaald thema, gericht op een betere balans tussen werk en privé. Taart en thema is op basis van open inschrijving. Je kunt je aanmelden als een thema je aanspreekt en vol=vol. Een lekker stukje taart ontbreekt natuurlijk niet.

Dankbaar

Ik ben niet zo van de goede voornemens. Ik vind het belangrijk om te doen waar ik energie van krijg: anderen op weg helpen als ze zelf even niet meer weten hoe ze het aan moeten pakken. Ik ben dankbaar voor de mooie gesprekken die ik mag voeren en de blije gezichten als iemand weer het gevoel heeft dat hij verder kan. Ik hoop weer veel nieuwe mensen te mogen ontmoeten. Ook in het nieuwe jaar ga ik door op de ingeslagen weg. Wel neem ik mij voor meer te genieten van het samen zijn met iedereen die me dierbaar is en vooral te doen wat goed voelt.

Ik hoop dat 2018 voor iedereen een mooi jaar mag worden waarin dromen uitkomen. Een jaar van goede gezondheid en veel levensvreugde.

Hieronder een mooie spreuk van Loesje: maak je dromen waar!

Loesje dromen

Met het aanvragen van dit e-book
ga je akkoord met toezending van inspiratiemails

door CoachUnique.