Maak al je dromen waar

Maak al je dromen waar

Nog een dag en dan is 2018 al weer voorbij. Het jaar is voorbij gevlogen. Een jaar met leuke en minder leuke gebeurtenissen. Soms leek het wel een achtbaan. Een jaar van nieuwe uitdagingen en in het diepe springen. Van de hoge duikplank afspringen en er gelukkig achter komen dat het water diep genoeg is om een mooie duik te kunnen maken.

Ik ben dankbaar voor de mooie ontmoetingen en fijne gesprekken met veel lieve mensen. Blij dat ik mannen en vrouwen heb mogen helpen om weer verder te kunnen op de momenten dat ze er helemaal doorheen zaten. Trots om te zien welke veranderingen de meesten van hen hebben doorgemaakt.

Ook een jaar van afscheid nemen van mensen die mij dierbaar waren. Soms met moeilijke momenten die gelukkig werden afgewisseld met het samenzijn met de mensen die mij lief zijn. Samen fijne herinneringen ophalen en weten dat het goed is.

Ik kijk echt uit naar het nieuwe jaar. Een jaar van nieuwe kansen en mogelijkheden die ik met beide handen aanpak. Dromen waarmaken en niet bang zijn om iets nieuws te gaan doen. Ik ga doen waar ik blij van wordt en wil anderen laten zien dat je meer kunt dan je zelf denkt. Dat wordt voor mij 2019.

Bij deze wens ik je een heel gelukkig, succesvol en gezond 2019. Dat al je dromen uit mogen komen en je de stappen gaat zetten om te gaan doen waar je echt gelukkig van wordt.

Met het aanvragen van dit e-book
ga je akkoord met toezending van inspiratiemails

door CoachUnique.