Masterclass ‘Stop met al het moeten!’ op 12 oktober

Herken je dit?

  • Je schrok vanochtend al om vijf uur wakker en de slaap kon je niet meer vatten want je kon alleen maar denken aan al het werk dat je vandaag nog moet doen.
  • Snel schuif je aan het aanrecht een boterham naar binnen want je wilt extra vroeg op je werk zijn om al die mailtjes waar je gisteren niet aan toekwam af te handelen.
  • Op zaterdagochtend gun je jezelf geen tijd om uit te slapen en om zeven uur heb je alle bedden al afgehaald en staat de wasmachine te draaien.
  • Voordat je naar je werk gaat ga je nog even als een razende tornado met de stofzuiger en dweil door je huis want je ergert je aan al die hondenharen en de koffievlekken op de keukenvloer.
  • Na je werk rijd je nog even langs je ouders om de boodschappen langs te brengen en je zit op hete kolen als je nog even een kop koffie blijft drinken.

Je bent moe van al dat moeten en raakt gefrustreerd omdat het je niet lukt om alles voor elkaar te krijgen. Het zorgt voor stress en je maakt jezelf gek met alles wat je (van jezelf) moet. Je legt de lat steeds hoger en je gaat steeds harder werken. En voor je het weet loop je hier volledig in vast. Je zakt als het ware steeds verder weg in het moeras van al het moeten.

Masterclass ‘Stop met al het moeten!’

Maar alles wat moet, moet dat ook echt? En wat moet je allemaal? Waarom moet je zo veel? Is het allemaal echt zo belangrijk? Moet jij het doen? Van wie moet dit dan? Daarover gaat de masterclass ‘Stop met al het moeten’. Want je hebt veel meer invloed op alles wat je moet dan dat je zelf misschien wel denkt. Als je weet waar al dat moeten vandaan komt en hoe je het anders kunt gaan doen, dan geeft dat een heleboel minder druk en stress. En daar word je een stuk gelukkiger van.

In deze masterclass ontdek je hoe je zicht kunt krijgen op al jouw moeten en waar al dat moeten vandaan komt. Je wisselt ervaringen uit met de andere deelnemers en je krijgt praktische tips hoe jij er voor kunt zorgen dat al het moeten minder je leven beheerst en je minder last hebt van druk en stress. Om te zorgen voor persoonlijke aandacht voor elke deelnemer en voldoende tijd om vragen te stellen, is er plek voor maximaal zes deelnemers aan deze masterclass. Kennis delen, ervaringen uitwisselen en gezelligheid zijn de ingrediënten voor deze masterclass. Natuurlijk is er koffie en thee en een lekker hapje.

Aanmelding en praktische informatie

De masterclass ‘Stop met al het moeten’ is op woensdag 12 oktober van 19.30 tot 21.00 uur bij CoachUnique, Borculoseweg 38, 7161 HA Neede. Deelnemen aan deze unieke masterclass kost slechts € 15,00. Meld je snel aan want er is beperkt plek. Wacht dus niet te lang want vol = vol. Je kunt je aanmelden op 06-83 60 45 14 of via d.steenbruggen@coachunique.nl.

Na deze masterclass

  • Heb je zicht op al jouw moeten
  • Weet je waar jouw moeten vandaan komt
  • Is je lijst met alles wat je moet korter
  • Heb je minder last van druk en stress omdat je minder moet van jezelf
  • Weet je hoe je er voor kunt zorgen dat je lijst met alles wat je moet kort blijft