Meld je aan voor de gratis kennissessie ‘Hoe voorkom je een burn-out?’ op 12 november

Meld je aan voor de gratis kennissessie ‘Hoe voorkom je een burn-out?’ op 12 november

Er zijn nog enkele plekken vrij voor de gratis kennissessie ‘Hoe voorkom je een burn-out’ op dinsdag 12 november om 20.00 uur in de coachkeuken van CoachUnique.

Deze kennissessie is voor iedereen die meer wil weten over burn-out en hoe je een burn-out kunt voorkomen. Informatie uitwisselen en kennis delen zijn de ingrediënten van deze kennissessie. Dreig je zelf vast te lopen dan ben je ook van harte welkom bij deze kennissessie. Wil je dieper ingaan op je persoonlijke situatie, dan nodig ik je graag uit om een afspraak te maken voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Ik denk graag mee hoe je stappen kunt zetten om weer de regie te nemen op je leven. Een afspraak maken kan via de website of telefonisch via 06-83 60 45 14.

Ook voor bedrijven en organisaties

Omdat ziekteverzuim door burn-out voor bedrijven en organisaties een groot probleem is, deel ik ook graag mijn kennis met bedrijven en organisaties die burn-out bij hun medewerkers willen voorkomen en manieren zoeken om hun medewerkers langer gezond te houden. Wil je een geheel vrijblijvende kennissessie in jouw bedrijf of organisatie? Neem dan contact met mij op via 06-83 60 45 14 om een afspraak te maken.

Meer informatie

Uitgebreide informatie over deze kennissessie vind je hier. Staat jouw vraag er niet bij? Stuur mij dan even een berichtje of bel naar 06-83 60 45 14. Een e-mail sturen kan ook via d.steenbruggen@coachunique.nl.