Meld je nu aan voor gratis ontwikkeladvies

Meld je nu aan voor gratis ontwikkeladvies

Vanaf 1 december start de nieuwe ronde voor het gratis ontwikkeladvies dat wordt gesubsidieerd door de Rijksoverheid. Het gratis ontwikkeladvies was een groot succes en bleek aan een behoefte te voldoen. Binnen een maand was de subsidiepot leeg. Reden dus om niet te lang te wachten als je aan de slag wilt met je persoonlijke ontwikkeling. Want ook dit keer geldt dat er een maximum is aan het aantal mensen dat een ontwikkeladvies kan volgen. Dus wees er snel bij want vol = vol.

Wat is het ontwikkeladviestraject?

Het ontwikkeladviestraject bestaat uit vier coachgesprekken van een uur (persoonlijk of online), een digitale arbeidsmarktscan waarbij ook wordt gekeken naar je talenten en je mogelijkheden. Het ontwikkeladviestraject is helemaal gratis. Er zitten geen addertjes onder het gras. Het enige dat je hoeft te doen is je bij mij aanmelden en met inzet en motivatie het traject in te gaan waarin je werkt aan een mooie toekomst. Zo ben je ook voorbereid op de toekomstige arbeidsmarkt.

Mooie resultaten

De reacties van de mensen die bij mij een ontwikkeladvies hebben gevolgd waren heel positief. En ze hebben inmiddels al mooie resultaten geboekt. Een andere baan, een nieuwe opleiding en twee mensen zijn zelfs hun eigen bedrijf gestart. Een reacties van een van mijn ‘deelnemers’: “Het heeft mij opgeleverd dat ik doelgerichter, zelfbewuster en zelfverzekerder mijzelf kan presenteren. Met als doel een fijne werkplek te bemachtigen”. Daaraan hoef ik toch niets toe te voegen?

Ook voor ondernemers

Ben je ondernemer, dan kun je hier ook gebruik van maken voor jouw medewerkers. Want door dit ontwikkeladviestraject kunnen medewerkers werken aan hun persoonlijke ontwikkeling. Dit is ook interessant voor ondernemers die gebruikmaken van de NOW2 regeling. Wij verzorgen dan de aanmelding en het ontwikkeladviestraject voor hun medewerkers.

Voor wie is het niet?

Wil je het ontwikkeladviestraject gaan doen dan is motivatie en enthousiasme belangrijk. Je wilt er voor gaan en bent nieuwsgierig hoe jij je zelf invulling kunt geven aan een mooie toekomst. Het ontwikkeladviestraject is niet geschikt voor je als je geen energie wilt steken in je eigen ontwikkeling of als je gewoon tevreden bent met hoe het gaat.

Interesse?

Heb je interesse, laat mij dit dan zo snel mogelijk weten. Kun je wel wat hulp gebruiken bij je ontwikkelvragen, bijvoorbeeld omdat je niet goed weet waar je blij van wordt in je werk, op het gebied van een opleiding, werk- en privé balans of misschien toch een andere baan? Neem dan contact met mij op via 06-8360 45 14. Een berichtje sturen via Whatsapp kan ook.

Meer weten?

Wil je meer weten over het ontwikkeladviestraject, neem dan contact met mij op via 06-83 60 45 14. Een Whatsappbericht sturen kan natuurlijk ook. Meer informatie lees je ook in het bericht op mijn website eerder dit jaar.

Wat heb jij nodig om te blijven groeien?

plantjes en vraag welke plant het beste groeit en wat jij nodig hebt om te groeien