Mijn cadeautje voor Sinterklaas

Mijn cadeautje voor Sinterklaas

Nog een paar dagen en dan is het Sinterklaas. Voorgaande jaren maakten we surprises en gedichten. Dit jaar doen we er niet zo veel aan. Dat voelt wel een beetje raar.

Om nu nog te beginnen met knip- en plakwerk voor een prachtige surprise dat gaat niet meer lukken. Een gedicht schrijven dat gaat nog wel maar ik denk dat de rest van mijn gezin hier niet echt op zit te wachten. We maken van sinterklaasavond gewoon een gezellige avond met pepernoten, speculaas en natuurlijk chocoladeletters.

Een waardebon voor een gratis gesprek

Toch wil ik wel iets doen met Sinterklaas. Ik wil graag iets doen waar ik een ander mee kan helpen en wat is er mooier dan dit te doen op mijn eigen vakgebied. Niet iedereen is in de gelegenheid om naar een coach te gaan. Werken aan je persoonlijke ontwikkeling of naar een coach kunnen gaan is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Voor sommigen is de drempel echt te hoog en voor een ander kan het zijn dat het budget het niet toelaat. Als Sinterklaascadeautje geef ik daarom een gratis coachgesprek weg. Ken je dus iemand die dreigt vast te lopen en daar wel wat hulp bij kan gebruiken, stuur mij dan voor 5 december een berichtje waarom jij hem of haar een coachgesprek gunt. Als jouw ‘inzending’ wordt gekozen, dan ontvang jij van mij hierover bericht en een waardebon voor een gratis coachgesprek.