Taart & Thema: ‘Minder ballen in de lucht’ op 15 juni

Tijdens individuele coachsessies komen vaak onderwerpen voorbij waar veel vrouwen mee worstelen. De praktische oefeningen, adviezen en tips wil ik graag delen omdat ik weet dat ze goed werken en ik het fijn vind dat meer vrouwen hier profijt van kunnen hebben. Want ik zie zo veel vrouwen worstelen met een slechte balans tussen werk en privé, te veel ballen in de lucht, ‘gedoe’ op hun werk en minder energie waardoor ze vastlopen. En ik help hen het anders te gaan doen. En daarom organiseer ik regelmatig interactieve, live workshops gekoppeld aan een thema.

Taart & Thema: Minder ballen in de lucht

De eerstvolgende Taart &Thema is op woensdag 15 juni van 19.30 tot 21.00 uur in de coachkeuken van CoachUnique met het thema: ‘Minder ballen in de lucht’. ‘Van werken is nog nooit iemand dood gegaan’ zeiden ze bij ons thuis. Maar als je werk en al het ‘moeten’ je leven gaat beheersen, je er ‘s nachts niet meer van kunt slapen en je niet meer geniet van de leuke dingen in het leven. Dan is het tijd om te kijken of je goed bezig bent. En dat gaan we doen tijdens deze workshop.

Wil jij minder ballen in de lucht?

Heb jij er genoeg van dat je te veel ballen in de lucht moet houden en kun je hier wel wat hulp bij gebruiken? Doe dan mee aan deze interactieve en vooral gezellige themabijeenkomst. Onder het genot van koffie, thee en iets lekkers bespreken we hoe je het aantal ‘ballen’ dat jij in de lucht probeert te houden kunt verminderen en hoe je er voor kunt zorgen dat er niet meer ‘ballen’ bij komen. Elkaar ontmoeten, kennis uitwisselen, verbinding en gezelligheid staan bij Taart & Thema voorop. En natuurlijk krijg je tips waarmee je thuis aan de slag kunt.

Praktische informatie

Deze Taart & Themabijeenkomst vindt plaats op woensdag 15 juni van 19.30 tot 21.00 uur in de coachkeuken van CoachUnique, Borculoseweg 38 in Neede. Deelname aan Taart & Thema kost € 7,50. Aanmelden kan via d.steenbruggen@coachunique.nl of op 06-83 60 45 14.

Meer weten?

Wil je er meer over weten? Neem dan contact met mij op voor meer informatie via d.steenbruggen@coachunique.nl of op 06-83 60 45 14.