Nieuw aanbod trainingen en workshops

Nieuw aanbod trainingen en workshops

Vanaf september starten weer verschillende trainingen en workshops. Alle trainingen en workshops bij CoachUnique zijn gericht op het voorkomen van een burn-out. Onder het motto: voorkomen is beter dan genezen, krijg je handvaten, tips en adviezen. Je leert bijvoorbeeld beter prioriteiten te stellen en andere keuzes te maken. Ook leer je hoe je bij jezelf de signalen kunt herkennen wanneer je over je grenzen heen gaat. Je krijgt inzicht in wat je doet en hoe je iets doet en ontdekt hoe je dingen anders zou kunnen doen. Als je goed in je vel zit, lukt het beter om goed voor jezelf te zorgen.

Trainingen en workshops

Binnenkort organiseren we onder andere weer de training ‘neem weer de regie op je leven‘ voor mensen die het gevoel hebben dat ze dreigen vast te lopen en in actie willen komen om dit te voorkomen. Daarnaast organiseren we de workshops ‘laat alle ballen eens uit de lucht vallen’ en ‘wat staat er op jouw tegeltje‘. Deze workshops zijn laagdrempelig en vooral gezellig. De agenda met de data vind je hier.

ABC-training: burn-out de wereld uit

Nieuw in het aanbod is de training die zich richt op het voorkomen van burn-out binnen organisaties en bedrijven. In elke organisatie zouden een of meer medewerkers moeten zijn die vraagbaak kunnen zijn voor collega’s die dreigen vast te lopen. Een zogenaamde ABC-er: Een Anti-Burn-out Collega. De ABC-ers helpen hun collega’s weer op weg door hen informatie aan te reiken welke actie een medewerker die dreigt vast te lopen kan ondernemen en waar zij terecht kunnen voor hulp. Het gaat er nadrukkelijk niet om dat zij de rol van personeelszaken of de vertrouwenspersoon overnemen. De ABC-er is geen coach, psycholoog of arts. Het doel van het opzetten van deze training door CoachUnique is te komen tot een netwerk van ABC-ers in heel Nederland die er binnen organisaties voor zorgen dat burn-out vanaf de wortel wordt uitgeroeid. Als het netwerk groter wordt, dan kunnen zij binnen het netwerk met elkaar kennis en ervaringen uitwisselen. Samen zorgen we er voor dat burn-out de wereld uit gaat. In deze training leren zij hoe zij burn-out bij een ander kunnen herkennen, krijgen ze inzicht in hun rol en wat zij wel en vooral niet moeten doen. Deze training is bedoeld voor mannen en vrouwen die bereid zijn om collega’s verder te helpen. Deze training is op vrije inschrijving en wordt ook in company gegeven bij bedrijven en organisaties. Neem voor meer informatie over deze training contact met mij op via 06-83 60 45 14.

Aanmelding en meer informatie

Wil je je nu alvast inschrijven voor een training of workshop of wil je eerst meer weten? Neem dan contact met mij op via 06-83 60 45 14 of stuur een mail naar d.steenbruggen@coachunique.nl. Ik vertel je graag meer.