Nieuw programma: versla je burn-out in 60.000 stappen

Nieuw programma: versla je burn-out in 60.000 stappen

Vind je het lastig om je te concentreren op je werk? Word je ’s ochtends vroeg wakker en lukt het niet meer om in te slapen? Of heb je een kort lontje en is alles je te veel? Val je ’s avonds slecht in slaap en lig je maar te malen in je bed? Herkenbaar? Dit zijn signalen die je echt serieus moet nemen. De kans is groot dat je in een burn-out terechtkomt als je niets onderneemt.

Goed voor je zelf zorgen

Steeds harder gaan werken om je werk af te krijgen en de leuke dingen schrappen uit je agenda is niet de oplossing. De enige manier om een burn-out te voorkomen is weer goed voor jezelf te gaan zorgen. Fysiek en mentaal.

Burn-out voorkomen

Uit onderzoek blijkt dat als je elke dag een wandeling maakt, dit een positief effect heeft op je gezondheid en je welbevinden. Elke dag 10.000 stappen is goed voor je gezondheid. Daarom heb ik het programma ‘versla je burn-out in 60.000 stappen’ ontwikkeld. Het doel van dit programma is om een burn-out te voorkomen door coaching en wandelen te combineren.

Over het programma

‘Versla je burn-out in 60.000 stappen’ is een programma van zes weken waarmee je weer mentaal en fysiek in balans komt. Het programma bestaat uit zes online coachsessies van een uur en een of meerdere coachwandelingen per week. Het uiteindelijke doel van dit programma is dat je burn-outvrij blijft en regelmatig een wandeling maken draagt daar zeker aan bij.

De coachwandelingen

De wandelingen kun je doen op de momenten die jou het beste uitkomen. Je kiest zelf je eigen tempo en de afstand die je wilt lopen en je krijgt een aantal opdrachten die je tijdens de wandelingen kunt doen. Wil je liever samen met anderen een wandeling maken, dan kan dat natuurlijk ook. Daarbij houden we natuurlijk rekening met de coronamaatregelen. Neem voor de mogelijkheden contact met mij op.

De coachsessies

In de wekelijkse coachsessies gaan we aan de slag met je energiegevers en energievreters. Ik reik je handvaten aan om op een andere manier keuzes te maken zodat je weer een betere balans krijgt tussen je werk en privé en meer plezier krijgt in wat je doet. Tussen de coachsessies door ga je aan de slag met opdrachten die aansluiten bij wat jij nodig hebt.

Programma op maat voor bedrijven

Dit programma is ook geschikt voor bedrijven die hun medewerkers gezond willen houden. We passen het programma aan op de wensen en mogelijkheden van je bedrijf. Hoe mooi zou het zijn als medewerkers op hun werk of individueel een lunchwandeling gaan doen en samen een doel stellen voor het aantal stappen dat ze gaan lopen? Dit bevordert de samenwerking en zorgt direct ook voor onderlinge verbinding.

Meer weten?

Wil je meedoen aan dit programma of meer weten over de mogelijkheden van het programma voor jouw bedrijf? Neem dan contact met mij op via 06-83 60 45 14 en ik vertel je graag meer.

flyer versla burn-out