Nieuw: Thuiswerkbuddyprogramma

Nieuw: Thuiswerkbuddyprogramma

“Werk thuis als het echt niet anders kan” is weer het nieuwe devies. Na ruim anderhalf jaar werken vanuit huis is de koek wel een beetje op. De thuiswerkmoeheid slaat een beetje toe.

De druk neemt toe

Natuurlijk is het als je zelf je tijd in kunt delen. Kunt beginnen wanneer je wilt en minder last hebt van de files. ‘s Ochtends je kinderen naar school kunt brengen zonder je te haasten. En dat je tussendoor even een was in de wasmachine kunt doen. Maar in de praktijk betekent dit voor veel mensen meer stress: dat je lange dagen achter je laptop zit, de pauzes schieten er steeds vaker bij in en de druk neemt verder toe.

Goed zorgen voor jezelf

Deze week is het de week van de werkstress. Een week waarin aandacht is voor de mentale gezondheid. Goed voor jezelf zorgen is heel belangrijk. In voeding, bewegen, in hoe je omgaat met je werk. Maar hoe zorg je nu goed voor jezelf als je tussen de wasmachine en de droger op je zolderkamer de hele dag achter je laptop zit? Dat je bijna geen daglicht ziet en je zelf over de kop werkt omdat je niemand hebt die je helpt om het anders te gaan doen.

Een thuiswerkbuddy

Dan is het fijn als je een buddy hebt die je helpt bij het thuiswerken. Iemand die samen met jou kijkt wat je anders kunt doen als je vastloopt in het thuiswerken. En dan gaat het niet om hoe mooi je thuiswerkplek is, hoe goed je stoel en of je bureau wel op de juiste hoogte is. Nee het gaat er om hoe je je dag indeelt. Hoe je omgaat met je pauzes en hoe je er voor zorgt dat je tussen de middag even oplaadt om er ’s middags weer tegen aan te kunnen. Zodat je ’s avonds niet helemaal uitgeblust op de bank ploft. En daarvoor heb ik het speciale Thuiswerkbuddyprogramma ontwikkeld waarin ik je help om een betere balans te krijgen tussen werk en privé.

Het nieuwe Thuiswerkbuddyprogramma

In een intensief coachprogramma help ik je om je werk beter te plannen. Kijken we samen wat jij nodig hebt om het thuiswerken weer aangenaam te maken en het allerbelangrijkste: je kunt bij mij met al je vragen op het gebied van thuiswerken bij mij terecht. Of het nu gaat over je thuiswerkplek of gevoelens van eenzaamheid als je thuiswerkt. Je krijgt ook twee keer per week handige tips en ideeën die je helpen het thuiswerken prettiger te maken. Naast de tweewekelijkse coachsessies hebben we een keer per week contact per e-mail en Whatsapp waarin je dit soort vragen bij mij kwijt kunt. Ik garandeer je dat je al na een aantal sessies lekkerder in je vel zult zitten.

Meer weten?

Wil je weten over dit programma en wat dit voor jou kan betekenen? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvende belafspraak. Meer informatie over het nieuwe Thuiswerkbuddyprogramma lees je op mijn website.

 

Met het aanvragen van dit e-book
ga je akkoord met toezending van inspiratiemails

door CoachUnique.