Nieuwe workshop ‘Alle ballen in de lucht’

Nieuwe workshop ‘Alle ballen in de lucht’

Op 11 juni organiseren wij de nieuwe workshop ‘Alle ballen in de lucht’. Deze workshop is ontstaan vanuit een Theekransje en is doorontwikkeld tot een uitgebreide workshop waarin je ontdekt wat echt belangrijk voor je is en waarin je leert op een andere manier prioriteiten te stellen. De workshop heeft een praktische insteek wordt afgesloten met een concreet plan waarmee je de volgende dag al aan de slag kunt.

Samen zoeken naar oplossingen

Tijdens deze workshop krijg je tips om prioriteiten te stellen en hoe je kunt leren om los te laten. Je wisselt ervaringen en ideeën uit met de andere deelnemers en gaat ontdekken. Je ontdekt dat je niet de enige bent die hiermee worstelt. De kracht van deze workshop zit in het samen zoeken naar oplossingen en het leren van elkaar, natuurlijk onder het genot van thee (of ander drinken) en iets lekkers. Wil je leren hoe je op een andere manier keuzes kunt maken en hoe je beter prioriteiten kunt stellen in je werk en privé dan is deze workshop iets voor jou. Je gaat ontdekken dat het mogelijk is voor jezelf de lat wat lager te leggen zonder dat alles in het honderd loopt. Wil je meer weten, stuur dan een e-mail naar info@coachunique.nl. Bellen of een whatsappbericht sturen kan ook naar 06-83 60 45 14.

Data en praktische informatie

De workshop wordt gehouden op verschillende data in juni en juli in de coachkeuken van CoachUnique, Borculoseweg 38 in Neede. De eerste workshop is op dinsdag 11 juni van 20.00 tot 21.30 uur. De volgende workshops zijn op vrijdag 14 juni van 9.00 tot 10.30 uur, op dinsdag 25 juni van 20.00 tot 21.30 uur en op woensdag 3 juli van 9.00 tot 10.30 uur. Deelname kost slechts € 47,00 per persoon. Er is beperkt plaats dus meld je snel aan en vol = vol. Aanmelding kan per e-mail via info@coachunique.nl of telefonisch, 06- 83 60 45 14. Geef bij aanmelding aan voor welke datum je je wilt aanmelden.

Betaling en voorwaarden

Na aanmelding voor deze workshop ontvang je een factuur. Na betaling van de factuur is je inschrijving definitief. Afmelding kan tot vijf dagen voor de workshop kosteloos. Daarna wordt het betaalde bedrag niet terugbetaald.