Nieuwe workshop ‘Weg met de energievreters’

Nieuwe workshop ‘Weg met de energievreters’

Veel mensen zien uit naar de vakantie. Even weer opladen en daarna met frisse moed aan de slag. Om de energie die je in je vakantie hebt opgedaan vast te houden, organiseer ik bij CoachUnique op maandag 6 september van 19.30 tot 21.00 uur de workshop’ Weg met de energievreters’. Natuurlijk houden we ons aan de landelijke coronarichtlijnen.

In deze workshop ontdek je wat je energievreters zijn en waar je energie van krijgt. Je leert hoe je op een andere manier keuzes kunt maken zodat je weer met plezier naar je werk gaat en meer tijd en energie overhoudt voor jezelf en je gezin.

Wil je meer weten?

Meer informatie over deze workshop lees je hier. En wil je je alvast aanmelden? Klik op de knop hieronder of neem dan contact met mij op via 06-83 60 45 14 of stuur mij een e-mail via d.steenbruggen@coachunique.nl.

Ja, ik meld mij aan voor deze workshop!

 

uitnodiging workshop