Gratis online masterclass ‘Weer grip op jouw agenda’ op 8 maart

Herken je dit?

  • Al weer staat je collega bij je bureau met een klus. Of je haar alsjeblieft (please, please) wilt helpen want ze moet dringend naar een afspraak en het is echt maar een klein klusje hoor. Maar je weet nu al dat je je hardloopafspraak van vanavond wel af kunt zeggen want dat wordt weer een avond achter je laptop.
  • Je baalt als je ziet dat de ontbijtboel nog op tafel staat als je thuiskomt van je werk en je pubers lekker op de bank hangen met hun oortjes in.
  • Je hoofd suist als je eindelijk de telefoon neerlegt na de zoveelste klaagzang van je beste vriendin over haar werk en haar schoonmoeder die overal kritiek op heeft. Je zet de emmer die je had klaargezet om je keukenkastjes te soppen maar weg en ploft op de bank om een beetje te scrollen op je telefoon.
  • Je broer vraagt of je mee kunt naar een doktersafspraak met je vader omdat hij zelf plotseling niet meer mee kan heeft en je moet al weer een belangrijke afspraak afzeggen op je werk.
  • Op je vrije dag check je op je telefoon nog even de e-mail van je werk en je bent de hele ochtend bezig om allemaal gedoe op te lossen dat je collega heeft laten liggen dus je voornemen om naar de sportschool te gaan valt helemaal in het water.
  • Als je ‘s avonds thuis komt blijft het werk door je hoofd malen en er komt helemaal niets meer uit je handen omdat je steeds maar weer denkt aan al het werk dat je nog moet doen.

Wil jij weer grip op jouw agenda?

Heb jij ook het gevoel dat jouw agenda elke keer wordt bepaald door anderen? En dat je tot niets komt door al het denken. Of het nu klussen zijn op je werk, je vriendinnen die altijd een beroep op jou doen voor een luisterend oor. Er is elke keer wel iets anders waardoor jij niet doet wat jij je had voorgenomen. En dat je vooral de dingen waar jij zelf blij van wordt altijd als eerste laat vallen?

Hoe zou het voor je zijn als je weer grip hebt op je eigen agenda? Dat je niet alleen maar bezig bent met de dingen die anderen belangrijk vinden en dat je niet meer wordt geleefd door de waan van de dag? Maar dat je ook weer tijd hebt om te doen waar jij plezier uithaalt en blij van wordt en dat je niet alleen maar bezig bent met je werk, de klussen thuis en het gedoe van anderen.

Daar kan ik je bij helpen. Want in de gratis online masterclass ‘Weer grip op jouw agenda’ laat ik je zien hoe je andere keuzes kunt maken en wat je kunt doen om te bepalen hoe jouw agenda er uitziet. We hebben het niet alleen over praktische zaken maar we gaan ook kijken hoe het komt dat jouw agenda zo vol is, wat je kunt veranderen om weer de regie te nemen op jouw leven en hoe je weer grip krijgt (en vooral houdt) op jouw agenda. Natuurlijk krijg je tijdens deze masterclass ook tips en ideeën hoe je er voor kunt zorgen dat jouw tijd niet meer als zand door je vingers wegloopt.

Daarmee krijg je weer tijd en ruimte om de dingen te doen die het leven leuk maken en je zult merken dat je leven er echt anders uit gaat zien als jij voor jezelf durft te kiezen en gaat doen wat jij belangrijk vindt. Want het leven is te kort om tijd te verspillen.

Praktische informatie en aanmelding

Deze gratis online masterclass is op dinsdag 8 maart aanstaande van 19.30 tot 20.45 uur via ZOOM. Je kunt je aanmelden via info@coachunique.nl of via de knop hieronder. Na aanmelding ontvang je een e-mail met meer informatie over de masterclass en de link waarmee je toegang krijgt tot deze masterclass.

Ja, ik doe mee met deze masterclass

Meer weten?

Wil je meer weten over deze masterclass? Neem dan contact met mij op via 06-83 60 45 14. Of kun je hier nu al wel wat hulp bij gebruiken? Maak dan een afspraak voor een gratis gesprek.

Inspiratie

En wil je alvast wat inspiratie opdoen? Download dan hier mijn e-book. Daarin geef ik je drie gouden tips hoe jij andere keuzes kunt maken zodat je minder werk op je bord krijgt, beter met je tijd om kunt gaan en je niet meer voor alles verantwoordelijk voelt.