Ontdek je energievreters en energiegevers

Ontdek je energievreters en energiegevers

Vaak hebben we niet eens door waarom we ‘s avonds uitgeput in ons bed vallen. De hele dag staan we aan. Het begint vaak ‘s ochtends vroeg al. Op het moment dat je naar je werk gaat, heb je soms al een hele werkdag achter de rug. En je vindt het zo normaal dat je niet eens begrijpt hoe het komt dat je ‘s ochtends vroeg al al je energie voor die dag kwijt bent. Dat gold in ieder geval heel vaak voor mij.

Een druk ochtendprogramma

Ik herinner mij nog goed dat ik een hele tijd elke ochtend een gigantisch programma afdraaide. Na het douchen stond ik al om zes uur de aardappels te schillen, maakte ik de groente schoon, legde ik het vlees uit de vriezer. Tussen het vullen van de broodtrommels gaf ik onze kat Bob te eten, deed ik een was in de machine en pakte ik ook nog even de vaatwasser uit. Want de hele dag de vaat op het aanrecht vond ik vreselijk. Daarna snel de make-up, ontbijten, omkleden en dan in de auto naar het werk. Na werktijd nog even snel naar de supermarkt en vlug, vlug zorgen dat het eten op tafel kwam. En raar dat ik het vond dat ik aan het eind van de dag helemaal uitgeblust was.

Mijn eigen energievreters en energiegevers

Tot het moment dat ik voor mezelf eens ging kijken wat ik anders zou kunnen doen. Toen ik mijn eigen energievreters en energiegevers in kaart ging brengen, schrok ik best een beetje van mijn programma. Dat moest dus anders. En dat deed ik. Door het programma van de ochtend wat te veranderen, kreeg ik meer rust. En dat geeft me zo veel meer energie. En als ik weet dat ik ‘s avonds wat later thuis ben, dan kook ik gewoon wat eenvoudigs. Een frisse salade is een prima alternatief en een omelet met groente is ook heerlijk.

Ontdek jouw energievreters

In mijn praktijk spreek ik ook veel vrouwen die hiermee worstelen. Om hen hierbij te helpen heb ik een praktisch schema gemaakt, aangevuld met verschillende handige tips hoe je jouw energievreters en energiegevers in kaart kunt brengen. Laat hieronder je e-mailadres achter en je ontvangt mijn handige tips en het schema om jouw energievreters en energiegevers te ontdekken en wat je kunt doen om weer meer energie te krijgen.

Gratis verkenningsgesprek

Heb je je energievreters en energiegevers in kaart en kun je hier wel wat hulp bij gebruiken? Maak dan een afspraak voor een gratis verkenningsgesprek via 06-83 60 45 14.

Voel jij je moe en uitgeblust?

Laat hieronder je e-mailadres
achter en je ontvangt mijn praktische tips
zodat je weer grip krijg op je agenda
en meer tijd en energie hebt om te doen
waar je echt blij van wordt.

Na het aanvragen van deze tips ontvang je
een e-mail om je e-mailadres te bevestigen.
Daarna ontvang je ook regelmatig
mijn inspiratiemail met meer handige tips en inspiratie.

close
e-book weer grip op je agenda

Neem jij altijd al het werk op je schouders?
Loop je jezelf steeds voorbij? Wil je weer grip op je agenda? Download dan deze gouden tips.

Laat hieronder je e-mailadres
achter en je kunt
het e-book downloaden.

Na het aanvragen van dit e-book ontvang je
een e-mail om je e-mailadres te bevestigen.
Daarna stuur ik je regelmatig tips en
inspiratie die je helpen zodat
grip kunt houden op je agenda.