Op 6 september eerste workshop om burn-out te voorkomen

Op 6 september eerste workshop om burn-out te voorkomen

Tijdens de eerste fase van de coronacrisis was er veel aandacht voor burn-outklachten. Voor de medewerkers in de zorg die onder hoge druk hun werk deden. En voor de mensen die vanuit huis werkten. Vooral veel moeders kwamen door de sluiting van de scholen in een spagaat terecht. Het thuiswerken, de zorg voor hun gezin en het lesgeven aan hun kinderen zorgde voor veel druk en stress.

Een urgent probleem

Ruim een jaar later lijkt het onderwerp van de agenda verdwenen. De werkdruk in veel sectoren zoals de zorg, de kinderopvang en het onderwijs is echter nog steeds erg hoog. Het aantal mensen dat uitvalt met een burn-out stijgt nog steeds. Dit probleem is urgent en lost zich niet vanzelf op. En daarom organiseer ik vanaf 6 september weer een serie workshops om burn-out te voorkomen.

Workshop ‘Weg met de energievreters’ op 6 september

De eerste workshop ‘Weg met de energievreters’ is op maandag 6 september om 19.30 uur bij CoachUnique. In deze laagdrempelige workshop ontdek je waar je energie door wegloopt en waar je energie van krijgt. Je leert hoe je jouw energievreters kunt vervangen door energiegevers zodat je de kans op een burn-out kun verminderen. Deelname aan de workshop kost slechts € 5,00. Er is beperkt plek dus aanmelden is gewenst. Dit kan via 06-83 60 45 14 of door een mail te sturen naar info@coachunique.nl. Meer informatie over deze workshop vind je hier.