Over prioriteiten stellen gesproken

Over prioriteiten stellen gesproken

Vanochtend al een heerlijke wandeling gemaakt. Het was nog donker maar helemaal niet koud. Heerlijk om zo de dag te kunnen beginnen. Even een frisse neus halen voordat ik aan het werk ga geeft mij zo veel energie.

Er zijn momenten dat ik vind dat ik eerst mijn werk af moet maken en te weinig tijd vrij maak om even naar buiten te gaan. Ik heb gemerkt dat juist even dat moment voor mijzelf heel belangrijk voor mij is. Ik kan gaan wanneer ik wil en als het ’s ochtends of ’s avonds niet lukt om naar buiten te gaan dan kan ik ook tussen afspraken door even een mooie wandeling gaan maken. Stevig doorstappen en de frisse lucht doen mij goed. Mijn hoofd wordt leeg en ik kan er weer tegenaan. Ik kan het iedereen aanraden.

Vind jij het ook zo moeilijk om prioriteiten te stellen en voor jezelf te kiezen? Soms zijn kleine stapjes al voldoende om je fijner te voelen. Bel of mail mij en ik denk graag met je mee.

Met het aanvragen van dit e-book
ga je akkoord met toezending van inspiratiemails

door CoachUnique.