St. Lucia: koningin van het licht

St. Lucia: koningin van het licht

Bij het inplannen van mijn trainingen, zag ik dat ik de training ‘Neem weer de regie op je leven‘ heb ingepland op vrijdag 13 december. Nu ben ik niet bijgelovig maar ik kan me voorstellen dat anderen vrijdag de 13e een rare datum vinden. Ik twijfelde dus wel even of ik deze training toch niet zou moeten verzetten.

St. Lucia feest

Bij het doorbladeren van de kalender zag ik dat die dag in veel landen het feest van st. Lucia wordt gevierd zoals bijvoorbeeld in Zweden. Daar staat st. Lucia voor de koningin van het licht. Ik schreef er op mijn website al eerder over. Overal in Zweden (en ook andere landen waar het feest wordt gevierd) zijn er vieringen met gezang en worden kaarsen opgestoken. In de Scandinavische landen, vooral in het Noorden, is het in de winter maar heel kort licht. Ik vind dat een mooie traditie waarbij vooral het samen zijn en samen delen belangrijk is.

Training ‘Neem weer de regie in je leven’

In de training ‘Neem weer de regie op je leven’ is ook het samen zijn heel belangrijk. Samen ervaringen uitwisselen en kennis delen en vooral elkaar helpen zijn de ingrediĆ«nten van deze training. Ik heb daarom besloten de training toch te organiseren op deze dag. Veel mensen kunnen wel een duwtje in de rug gebruiken en daarvoor is deze training een mooie gelegenheid. We gaan niet samen zingen maar we maken er een mooie dag van met mooie momenten van samenzijn en natuurlijk lekker eten en heerlijke versnaperingen om er een fijne dag van te maken.

Meer informatie

Wil je meer weten over deze training, kijk dan hier of neem contact met mij op via 06-83 60 45 14. Ik vertel je graag meer. Een e-mail sturen kan natuurlijk ook via d.steenbruggen@coachunique.nl.

Met het aanvragen van dit e-book
ga je akkoord met toezending van inspiratiemails

door CoachUnique.